PariuriPlus
L1160650W000194

PariuriPlus

8.0
user photo
Baicu Marius
2024-04-05 14:10:25

PariuriPlus Online – PariuriPlus bonus în 2024

PariuriPlus sport – 500 RON

PariuriPlus un operator care face parte din aceeași familie cu Winmasters. Pe platforma online, poți plasa pariuri sportive și te poți distra la sloturi și la jocuri de masă electronice și live. Dacă optezi pentru bonusul de bun venit din secțiunea sport, primești 50% din prima depunere, până la 500 RON.

1. CINE ESTE OPERATORUL PARIURIPLUS

Site-ul pariuriplus.ro este deținut și operat de Level Up Interactive Limited, companie cu sediul social în Malta. Operatorul este prezent pe piața românească doar în mediul online, fiind apreciat pentru produsele puse la dispoziția pariorilor.

PariuriPlus legal în România

Operatorul de care aparține PariuriPlus a fost primul licențiat în România pe partea de online, atât provizoriu cât și definitiv. Conform D.ONJN1278/29.06.2016, el deține licența L1160650W000194 valabilă timp de 10 ani, până la data de 30.06.2026. Cel puțin până atunci, te poți distra fără să ai emoții în ceea ce privește legalitatea. 

2. DESCHIDERE CONT PARIURIPLUS – CUM MĂ ÎNREGISTREZ

 1. Intră pe pariuriplus.ro.
 2. Apasă pe butonul „Înregistrare”.
 3. Completează:
 • Email, nume utilizator, parolă
 • Gen, nume, prenume, data nașterii, data nașterii, naționalitate, CNP
 • Adresa completă (ca în buletin), cod poștal, oraș, țară, mobil. În această secțiune trebuie să bifezi că ești de acord să primești informații despre bonusuri și promoții, dar și că ai 18 ani și că ești de acord cu Termene și Condiții, Politica de confidențialitate, Politica de cookie și Jocul responsabil. Nu este obligatoriu să fii de acord cu mesajele de marketing, dar altfel nu poți beneficia de niciun bonus.

Pentru activarea contului, trebuie să introduci codul primit prin SMS și să accesezi linkul primit pe email.

3. VERIFICARE CONT PARIURIPLUS – CUM PARCURG PROCESUL DE VERIFICARE KYC

 1. Loghează-te în cont.
 2. Accesează meniul de profil și alege „Verificare cont” din meniul lateral stânga.
 3. Încarcă fotocopia unui act de identitate. Fișierul trebuie să fie în format jpg, jpeg, png sau pdf, iar dimensiunea nu trebuie să fie mai mare de 4 mb. 
 4. De asemenea, este nevoie de o dovadă a reședinței, care poate consta în copia unei facturi de utilități.

4. METODE DE PLATĂ PARIURIPLUS – CUM DEPUN ȘI CUM RETRAG BANI

 1. Loghează-te în cont
 2. Dă click pe simbolul „+” din dreapta sus a ecranului sau alege „Depunere” din meniul de profil.
 3. Acest operator acceptă următoarele metode de plată:
 • Card de credit – depunere minimă 20 RON/depunere maximă 9.000 RON
 • Paysafecard - depunere minimă 20 RON/depunere maximă 9.000 RON
 • Aircash - depunere minimă 20 RON/depunere maximă 4.000 RON
 • Abon - depunere minimă 25 RON/depunere maximă 300 RON
 • Neteller - depunere minimă 40 RON/depunere maximă 9.000 RON
 • Okto.Cash - depunere minimă 20 RON/depunere maximă 4.500 RON
 • Skrill - depunere minimă 40 RON/depunere maximă 9.000 RON

Indiferent de metoda de plată folosită, este reținută taxa pe viciu de 2%.

Pentru a retrage fonduri:

 1. Loghează-te în cont
 2. Alege „Retragere” din secțiunea „Casierie” a meniului lateral.
 3. Sunt disponibile următoarele instrumente:
 • Transfer bancar – retragere minimă 80 RON/retragere maximă 9.000 RON
 • Card de credit – retragere minimă 80 RON/retragere maximă 9.000 RON
 • Apple Pay – retragere minimă 80 RON/retragere maximă 9.000 RON
 • Paysafecard – retragere minimă 80 RON/retragere maximă 4.000 RON
 • AirCash – retragere minimă 80 RON/retragere maximă 4.000 RON
 • Neteller – retragere minimă 80 RON/retragere maximă 9.000 RON
 • Skrill – retragere minimă 80 RON/retragere maximă 9.000 RON

Impozitul este reținut la sursă, valoarea fiind de 3% din retragerile de maxim 10.000 RON.

5. CUM PLASEZ PARIURI PARIURIPLUS – SIMPLU, MULTIPLU, SISTEM

 1. Loghează-te în cont pe pariuriplus.ro.
 2. Apasă pe butonul „Sporturi” din meniul superior apoi alege sportul, țara și competiția (sau introdu numele echipei sau competiției în bara de căutare din stânga).
 3. Dă click pe cota selecției alese pentru ca pronosticul și cota să fie trecute pe biletul virtual din dreapta ecranului. Există trei variante de bilet: Simplu, Multiplu, Sistem
 • Pariuri Simple – În cazul în care ai mai multe selecții pe bilet, dacă este setată opțiunea „Simplu” atunci fiecare pronostic este plasat pe un bilet separat. 
 • Pariuri Multiple – Opțiunea poate fi activată atunci când sunt mai multe pronosticuri pe bilet și trebuie ca toate selecțiile să iasă pentru ca biletul să fie câștigător. 
 • Pariuri în sistem: poți alege câte pronosticuri să iasă obligatoriu dintre cele de pe bilet. De exemplu, dacă ai 4 selecții, poți alege să joci în sistem duble 2/4 (minim două selecții trebuie să fie câștigătoare), triple 3/4 (minim trei selecții trebuie să fie câștigătoare), Lucky 15 (15 pariuri) și Yankee (11 pariuri).

6. VERIFICARE BILET PARIURIPLUS – CUM AFLU DACĂ AM CÂȘTIGAT

 1. Loghează-te în cont.
 2. Intră în meniul de profil.
 3. Apasă pe „Istoric pariuri”.
 4. Ai posibilitatea să setezi diferite filtre, cum ar fi după interval sau după statut și după tipul biletului: toate, câștigat, pierdut, jumătate câștigat, jumătate pierdut, cashout.

7. OFERTĂ PARIURIPLUS – CE NE OFERĂ PARIURIPLUS.RO

Oferta din secțiunea dedicată sporturilor este foarte ok, cu 28 de discipline, plus pariuri speciale și selecții din lumea politică. Se remarcă orientarea spre sporturilor electronice. De exemplu, sunt acoperite 6 competiții din FIFA și 3 din NBA2k. Poți miza live sau premeci pe confruntările dintre gameri.

În partea superioară a meniului lateral de pe platforma dedicată pariorilor sunt cele mai populare competiții: Cupa României, Liga 1, Premier League, LaLiga, Ligue 1, Coppa Italia, DFB Pokal (toate din fotbal), Euroleague, NBA (baschet), ATP – Houston, WTA – Charleston (tenis).

Ca să ne dăm seama de nivelul cotelor, am comparat oferta Pariuriplus cu cele de la Betano și Superbet pentru derby-ul FCSB vs Universitatea Craiova, din campionatul României:

PariuriPlus

Victorie FCSB – 1.93
Egal – 3.55
Victorie Universitatea – 4.10

Peste 2.5 goluri – 1.91
Sub 2.5 goluri – 1.89

Betano

Victorie FCSB – 1.87
Egal – 3.50
Victorie Universitatea – 4.35

Peste 2.5 goluri – 1.91
Sub 2.5 goluri – 1.90

Superbet

Victorie FCSB – 1.95
Egal – 3.60
Victorie Universitatea – 4.00

Peste 2.5 goluri – 1.90
Sub 2.5 goluri – 1.90

Cifrele indică faptul că Pariuriplus are cote comparabile cu agențiile cele mai apreciate la acest capitol. Cu mici excepții, determinate de fluctuația de moment, sunt aceleași cote ca și cele de pe site-ul Winmasters.

PariuriPlus ofertă fotbal – cât de bună este aceasta

Pariuriplus oferă cote pentru evenimente sportive din 82 de țări, plus competiții internaționale la care participă echipe de club și echipe naționale. Este una dintre cele mai bune oferte de pe piață, din acest punct de vedere.

Dacă ești fan pariuri pe competiții de nișă, poți miza pe meciuri din Tanzania, Zambia, Siria, Ruanda, Kenya sau Botswana.

O partidă din campionatul României are în jur de 180 de selecții disponibile cu câteva zile înainte de disputare și aproximativ 300 în ziua jocului. Nu este cea mai slabă ofertă, dar nici una care să impresioneze. 

Acum ceva timp, Winmasters nu oferea linii asiatice. Între timp, problema s-a rezolvat. Cum platforma Pariuriplus este aproape identică, și aici poți miza pe handicapuri sau pe totaluri asiatice. De asemenea, în meniul fiecărui meci are secțiuni de Bet Builder și pentru Pariuri rapide.

Piețe populare precum „Cartonașe”, „Cornere” sau „Jucători” apar în ofertă atunci când se apropie meciul, deci nu trebuie să te impacientezi dacă intri cu 3-4 zile înaintea partidei și nu vezi asemenea opțiuni de pariere.

PariuriPlus ofertă fotbal azi – vezi pe ce poți paria în următoarele ore

Dacă vrei să vezi ce meciuri se joacă în orele următoare, dai click pe „Sporturi”, apoi pe „Urmează”, din submeniul orizontal. În partea dreaptă vei vedea o clepsidră. După ce apeși pe ea, apare o bară ajustabilă, astfel că poți filtra să fie afișate evenimentele sportive de acum, din următoarele 6 ore, 12 ore, 24 de ore sau 48 de ore. De asemenea, poți merge mai departe cu selectarea jocurilor în funcție de sport și de țară.

PariuriPlus ofertă pe tenis, baschet și alte sporturi

Poate surprinzător, următorul sport după fotbal ca și număr de pariuri disponibile este tenisul de masă, apoi vine tenisul de câmp. Oferta pe tenis de câmp este apreciabilă, chiar și cu 41 de selecții în meniul unui meci dintr-un turneu Challenger. Și aici este valabilă opțiunea Bet Builder, în care pot fi combinate pariuri de pe piețe precum Game-uri peste/sub, Handicap game-uri, handicap set, seturi peste/sub, game-uri câștigate jucător, par/impar, scor corect, jucătorul să câștige cel puțin un set.

Baschetul este un alt sport popular în rândul pariorilor din România, iar NBA are „partea leului”. Dacă ești fan, mai poți miza pe cupele europene sau pe cele mai puternice campionate interne. Un meci din Euroligă are 244 de selecții, iar unul din NBA are în jur de 250 de opțiuni de pariere.

Pariurile pe hochei pe gheață sunt împărțite în două categorii principale, din America (AHL, NCAA, NHL) și din Europa  (Cehia, Danemarca, Franța, Slovacia, Suedia, Rusia, Polonia, Finlanda, Germania, Austria, Belarus, Kazahstan, Letona, Ungaria, Marea Britanie, Norvegia, Elveția, cupe europene).

Sunt oferite și pariuri pe sporturi electronice, atât pre-meci cât și live. FIFA este prezentă în ofertă prin Champions VOLTA League, Cyber Live! Arena, Esoccer Battle (2x4 minute și 2x6 minute), Esport Pro Club și VOLTA ESPORT PRO CLUB.

8. PARIURIPLUS LIVE BETTING – PARIAZĂ ÎN TIMP REAL

Pentru a ajunge în secțiunea dedicată evenimentelor sportive aflate în desfășurare, este suficient să dai click pe butonul „Pariuri Live” din meniul orizontal. 
La fel cum am procedat în cazul cotelor, am făcut o comparație între oferta Pariuriplus și cele ale altor operatori. Astfel, într-o după-amiază de marți, agenția analizată punea la dispoziția pariorilor:

 • 14 meciuri live de fotbal
 • 53 de tenis
 • 2 de baschet
 • 1 de handbal
 • 3 de volei.

În același timp, Unibet oferea:

 • 23 de meciuri live de fotbal
 • 27 de tenis
 • 0 de baschet
 • 0 de handbal
 • 1 de volei.

Pe Betano, erau în desfășurare

 • 43 de meciuri de fotbal
 • 68 de tenis
 • 3 de baschet
 • 1 de handbal
 • 4 de volei

Așadar, oferta live nu este cea mai bună, dar este la un nivel acceptabil, mai ales dacă obișnuiești să pariezi pe fotbal. 

O partidă live din campionatul Turciei avea 121 de selecții disponibile, dintre care 53 pe piețele principale și 86 în secțiunea Bet Builder. În partea dreaptă este grafica în timp real, iar dedesubt câteva statistici relevante: șuturi pe spațiul porții, șuturi în afara porții, atac, atacuri periculoase, posesia mingii.

Se poate paria live și pe întâlniri din Liga a 4-a a României, cu 36 de opțiuni în secțiunea principală și 77 în rubrica Bet Builder. 

9. BONUS PARIURIPLUS PENTRU CLIENȚII NOI – 500 RON

 1. Deschide-ți cont pe platforma PariuriPlus.
 2. Optează pentru bonusul de pariuri.
 3. Depune minim 50 RON.
 4. Primești 50% bonus PariuriPlus sport până la 500 RON

Accesează pagina de promoții pentru a citi termenii și condițiile bonusului de bun venit PariuriPlus.

10. PARIURIPLUS APP – APLICAȚIE PENTRU TELEFON ȘI TABLETĂ

Te poți bucura de experiența completă de pariuri oriunde te-ai afla, cu aplicația mobilă PariuriPlus pentru Android. Descărcarea și instalarea softului durează doar câteva secunde. Trebuie doar să intri în Google Play și să cauți „PariuriPlus”. În dreptul aplicației apare numele companiei Level Up Interactive Ltd.

Oferta sportivă este similară cu cea de pe PC, cu peste 80.000 de evenimente live pe lună. Totodată, prin intermediul softului ai parte de toate funcțiile și serviciile disponibile pe platformă, cum ar fi CashOut și generator de pariuri. Ultima actualizare este făcută pe 26 martie 2024.

11. PARIURIPLUS CONTACT – CUM IAU LEGĂTURA CU SERVICIUL RELAȚII CLIENȚI?

Dacă ai vreo problemă sau vreo nelămurire, poți contacta serviciul de relații cu clienții. Există trei modalități:

 • Prin email la [email protected] (disponibilitate 24/7)
 • Prin Live Chat (disponibilitate luni – duminică, între 10:00 și 23:00)
 • Prin telefon, la numărul 0316318357 (disponibilitate luni – duminică, între 10:00 și 23:00)

Este foarte ok că, atunci când site-ul dă o eroare, dedesubt apare și butonul către Relații clienți.

12. PARIURIPLUS PĂRERI ȘI FORUM DE DISCUȚII

Înainte de a apela Serviciul Clienți, ai și opțiunea să intri pe forumul nostru de discuții și să deschizi un topic despre acest operator. Unul dintre colegii mei va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot pe forum poți citi ce spun și alți pariori despre operatorul PariuriPlus. De asemenea, avem și o secțiune de Întrebări frecvente în care e posibil să găsești răspunsurile căutate

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3