Verificarea contului NetBet

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Netbet

24 - 48 de ore

Verificarea contului

Procesul de verificare al identității Netbet trebuie parcurs obligatoriu în maximum 30 de zile de la deschiderea contului, deoarece în caz contrar riști închiderea lui și pierderea fondurilor aferente, care urmează să fie confiscate de către statul român. Așa spune legea în vigoare, iar Netbet.ro o respectă bineînțeles.

Acesta este un motiv mai mult decât suficient pentru a îți verifica contul de pariuri Netbet.ro, așa că recomand să citești cu atenție informațiile din paragrafele următoare.

Deschide-ți cont și beneficiază de pariul gratuit în valoare de 100 RON

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

  1. Documente necesare parcurgerii procesului de verificare
  2. Cum trimit documentele solicitate?
  3. Netbet verificare cont – întrebări comune
  4. Motive comune pentru refuzarea documentelor


1. Documente necesare parcurgerii procesului de verificare Netbet

În primă fază este suficientă o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere etc). Cei de la Netbet.ro spun că actul trebuie scanat, dar eu cred că dacă nu ai un scanner, atunci poți face o poză cu telefonul mobil cu condiția ca aceasta să fie suficient de clară încât să se înțeleagă fără probleme ce scrie în ea. În timp este posibil să îți fie solicitate și alte documente, dar pentru verificarea de bază obligatorie prin lege, este suficient acest document.

 

2. Cum trimit documentele solicitate?

Actele trebuiesc încărcate direct pe site-ul Netbet. Dacă intri în secțiunea ”Sport” și dai click pe numele tău, vei vedea că apare opțiunea ”Verificare cont”, dar aceasta te redirecționează către o pagină care de fapt nu merge! Deci NU de aici se verifică contul!

În schimb uite ce trebuie să faci. Accesează ”Asistență” din partea de jos a site-ului, și se va deschide o fereastră pop-up ce conține un meniu în partea stângă. Din acest meniu selectează ”Documente”, iar aici se va deschide un formular în care poți uploda actele solicitate.

 

3. Netbet verificare cont – întrebări comune

Este obligatoriu să îmi verific contul de pariuri?

Începând cu data de 06.06.2016, verificarea identității și a corectitudinii datelor introduse în sistem la înregistrare este obligatorie. Până nu îți verifici contul nu vei putea solicita o retragere, și nici nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€. Mai mult decât atât, dacă nu verifici identitatea în termen de 30 de zile de la înregistrare, atunci contul va fi închis iar banii de pe el vor fi virați către bugetul statului conform legii.  Detalii complete despre procesul de verificare al identității poți găsi în articolul - Verificarea cont KYC la Top Case de pariuri online recomandate, sfaturi și exemple
 

Ce format este acceptat?

Poza trebuie să fie în format .bmp, .jpg, .jpeg, .gif .doc sau .ppt. Pe site scrie că poza trebuie scanată, dar eu am trimis o copie fotografiată cu telefonul mobil, iar aceasta a fost acceptată fără probleme (ce-i drept, era foarte clară).

 

Sunt cerute acte suplimentare?

Ca la orice altă agenție de pariuri online, este la discreția operatorului să solicite acte suplimentare dacă consideră acest lucru necesar. Mai devreme sau mai târziu îți va fi solicitată probabil o dovadă a adresei (factură de utilități sau extras de cont bancar), și poate chiar o dovadă a metodei de plată utilizate, mai ales dacă alegi să depui utilizând un card de credit / debit. Te invit să accesezi subiectul de discuții Netbet de pe forumul Pariurix pentru a vedea ce spun și alți utilizatori ai comunității noastre.În cât timp este verificată identitatea contului?

Din ce știu, cei de la Netbet se mișcă destul de rapid, astfel încât nu ar trebui să dureze mai mult de 24 - 48 de ore până când verificarea contului va fi confirmată.

Deschide-ți cont și beneficiază de pariul gratuit în valoare de 100 RON

 

4.Motive comune pentru refuzarea documentelor

Următoarele motive nu sunt valabile doar la Netbet.ro, ci la aproape oricare casă de pariuri online licențiată. Dacă comiți aceste greșeli, atunci mai mult ca sigur documentul trimis de tine va fi refuzat, iar astfel va trebui să îl uploadezi din nou.

  • Nu sunt acoperite cifrele care trebuie pe card – dacă este solicitată o copie după card, atunci staff-ul Netbet îți va trimite un mail în care te va înștiința că trebuie să acoperi ultimele 3 cifre de pe spatele cardului, dar și anumite cifre de pe fața lui. Toate celelalte informații trebuie lăsate vizibile. Unii pariori nu dau importanță mail-ului și șterg alte cifre, sau alte informații care nu trebuiau. Iar astfel documentul este refuzat.
  • Cardul nu este semnat – Este obligatoriu să semnezi cardul pe spate, altfel este doar o bucată de plastic fără valoare.
  • Calitatea slabă a documentelor și lipsa informațiilor – acesta este cel mai comun motiv pentru respingerea documentelor la toate casele de pariuri online licențiate, așa că ai grijă ca poza ta să fie una clară și care să cuprindă întreg documentul (să apară toate cele 4 colțuri în poză).
  • Lipsa adresei de pe factura de utilități – întregul scop al trimiterii unei facturi de utilități îl reprezintă verificarea adresei. Dacă aceasta lipsește, documentul este refuzat. De asemenea, dacă adresa este trecută, dar factura de utilități nu este pe numele tău, din nou documentul nu este acceptat.
  • Trimiterea unui document eronat – sunt pariori care trimit cu totul altceva decât le-a fost cerut. De exemplu la verificarea adresei, unii își fac un selfie acasă și trimit respectiva poză pe principiul ”eu aici stau”. Citește cu atenție mail-ul primit din partea agenției, și trimite doar ce ți se solicită, pentru că este precizat clar.

4 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii