Transmisiuni live disponibile la Netbet

25,000

De evenimente

Urmărește gratuit mii de meciuri live pe platforma Netbet TV! Află de la PariuriX cum poți accesa transmisiunile meciurilor preferate dintr-un singur click! Din rândul agențiilor de pariuri licențiate în România, mai puțin de jumătate oferă transmisiuni live video, iar unele dintre ele au o ofertă mai mult decât modestă. Astfel rămân doar câțiva operatori la care poți să urmărești în condiții optime meciurile pe care pariezi, Netbet.ro fiind unul dintre aceștia.

Deschide-ți cont și încasează un pariu fără risc de 500 RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?         

 1. Urmărește gratis la Netbet TV cele mai importante meciuri și nu numai!
 2. Ce sporturi și competiții acoperă Netbet Live?
 3. Cum pot urmări un meci pe Netbet Streaming
   

1.Urmărește gratis la Netbet TV cele mai importante meciuri și nu numai!

Poți să te uiți la Netbet TV gratuit, singura condiție fiind aceea de a avea o balanță mai mare de 1RON / 1 Euro. Chiar și dacă ai mai puțini bani pe cont, poți în continuare să urmărești meciurile preferate timp de 48 de ore după ce ai plasat ultimul pariu în valoare de minim 5RON.

Așa cum vei putea vedea mai jos, sunt acoperite atât competiții foarte populare la nivel mondial, cât și evenimente sportive mai de mâna a doua a căror transmisiuni sunt destul de greu de găsit gratuit pe site-uri de meciuri online. Deci chiar dacă serviciul Netbet TV este gratis, el îți poate fi de real folos!



2. Ce sporturi și competiții acoperă Netbet Streaming?

Hai să îți prezint o listă cu o parte din competițiile disponibile pe Netbet Live Streaming. Dacă vrei să vezi o listă completă recomand să accesezi Sport – Netbet TV – Oferta TV.

 • Fotbal: Serie A, Eredivisie, Championship, Cupa Angliei, Coppa Italia
 • Tenis: Roland Garros, ATP World Tour Finals, Miami Open, Monte-Carlo Rolex Masters, Rogers Cup, Western & Southern Open, Shanghai Rolex Masters, Rolex Paris Open
 • Baschet: Euroleague, Eurocup
 • Hochei: NHL

 

3.Netbet Live – Cum pot urmări meciurile preferate?

Dacă intri pe pagina de ”Pariuri Live Netbet”, vei vedea că în dreptul anumitor meciuri apare un simbol precum în poza de mai jos. Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina respectivelor partide, iar transmisiunilie live video vor încărca automat în fereastra din partea dreaptă a paginii!

Iar dacă vrei să vezi calendarul meciurilor viitoare, accesează Pariuri Live – Program Live – Netbet TV, exact ca în poza de mai jos.


Ce trebuie să mai știu?

 • Transmisiunea va începe cu 2 minute înainte de startul evenimentului respectiv.
 • Poți urmări meciuri live video din aceeași fereastră din care pariezi, iar rezoluția este suficient de bună; însă ca la orice altă agenție de pariuri nu poți urmări meciul fullscreen. De regulă transmisiunile au un delay de aproximativ 10 secunde, dar partea bună este că ele se blochează destul de rar.
 • Toate transmisiile Netbet Live TV pot fi accesate gratuit de pe orice dispozitiv mobil prin intermediul aplicației Netbet pentru Android & IOS (află mai multe informații)


Unde pot afla mai multe informații despre acest serviciu?

Dacă intri pe site-ul Netbet.ro și accesezi secțiunea Netbet TV, vei vedea că aici sunt oferite cam toate informațiile de care ai nevoie. Dacă dacă click pe ”Mai multe informații” vei fi redirecționat către o pagină cu întrebări frecvente unde probabil vei găsi răspunsuri la orice întrebare ai avea. Dacă totuși nu găsești informația pe care o cauți, poți da oricând un reply mai jos sau poți posta în forumul de discuții Netbet, iar cineva din staff-ul nostru sau din rândul utilizatorilor PariuriX va încerca să te ajute pe cât este posibil.

Deschide-ți cont și încasează un pariu fără risc de 500 RON!

4 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii