Bonus NetBet și promoții pariuri

Recomandată

Promoții și bonusuri oferite de Netbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100RON fără depunere

cu codul „100SPORT”
Bonus Mobil

40RON

sub forma de pariu fără risc
Bonus reincarcare
Ocazional
Bonus aniversare
Da
Promotii
Des

Când vine vorba de bonusuri și promoții, casa de pariuri online Netbet.ro stă excelent. De fapt nici nu știu dacă vreo altă agenție stă mai bine la acest capitol. Cert este că pariorii cărora le place să profite la maxim de pe urma ofertelor promoționale sigur nu vor fi dezamăgiți dacă deschid un cont acum! Pe această pagină voi prezenta doar pe scurt principalele oferte, deoarece așa cum poți vedea, avem pagini separate pentru promoțiile mai importante.

Deschide cont și pune mâna pe pachetul de bun venit la Netbet!


Netbet bonus de bun venit – ai de ales între 3 variante!

Netbet oferă un pachet standard de bun venit ce constă într-un pariu fără risc de 100% în limita a 500RON. Asta înseamnă că dacă primul pariu este pierzător primești înapoi integral suma mizată în limita a 500RON. Mai multe informații despre ofertă poți afla de pe ACEASTĂ PAGINĂ.

Dacă în schimb dorești să profiți la maxim de pe urma unui prim depozit mai mic, atunci îți propun o cotă mărită de 10.00 în locul unei cote standard mult mai mici - chiar și în schimbul uneia de 1.20 dacă ești pe fază! Doar că astfel de promoții sunt oferite ocazional la meciuri de top, așa că trebuie să urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX pentru a putea prinde o astfel de ofertă. Află mai multe detalii!


Promoții Netbet oferite constant

 Te așteaptă la Netbet promoții care de care mai interesante. Agenția vine cu multe oferte de top la derby-uri de fotbal sau la turnee de Grand Slam de tenis, dar acestea sunt de regulă valabile o perioadă limitată de timp, așa că nu prea are rost să vorbim despre ele. Recomand doar să accesezi cu regularitate site-ul netbet.ro pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte! Totuși vreau să îți prezint 3 promoții Netbet.ro ce sunt oferite constant:

  • Bonus mobil de 40RON – Atunci când plasezi primul pariu de pe telefon sau tabletă vei fi recompensat cu un FREEBET de 40RON!
  • Bonus la pariuri multiple – Biletele cu mai multe selecții îți pot aduce un bonus de până la 50%, astfel încât populara promoție pe care sigur o cunoști din agenții stradale este acum disponibilă și online!
  • Pronobet de la Netbet – este o competiție de tip ”Pronosport” la care sunt oferite mai multe grile și la care poți câștiga  până la 100,000RON săptămânal!

Deschide cont și pune mâna pe pachetul de bun venit la Netbet!

 

Netbet bonus fără depunere – este oferit așa ceva?

Foarte muți pariori mă întreabă dacă există un cod bonus netbet fără depunere astfel încât să se poată juca la Netbet gratis. Din păcate, de când a intrat agenția pe piața din România (adică din toamna anului 2015), eu nu am auzit de așa ceva, deci nu te poți juca la Netbet fără depunere. Cel puțin nu pe platforma de pariuri sportive, pentru că pe cea de cazino clienții noi primesc 25 de rotiri gratuite cu care pot câștiga până la 1,000RON! Nici acolo nu este necesar un cod Netbet (free bonus code cum zic englezii); pur și simplu deschizi cont și primești rundele gratuite. 

4 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii