Primul pariu la NETBET

Acum a venit momentul să vedem cum se plasează primul pariu la Netbet. Această casă de pariuri, ca orice altă agenție online, permite plasarea de pariuri single, pariuri multiple (acumulator / combo), dar și pariuri în sistem. Dar înainte de a vedea cum se joacă fiecare tip de bilet în parte, să aflăm cum găsim meciurile care ne interesează.

Deschide-ți cont și încasează un pariu fără risc de 500 RON!

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Găsirea pariului care ne interesează și adăugarea lui pe bilet
  2. Plasarea unui pariu single
  3. Plasarea unui pariu multiplu
  4. Plasarea unui pariu în sistem
  5. Plasarea unui pariu live
  6. Plasarea unui pariu de pe mobil
  7. Închiderea unui pariu aflat în desfășurare
  8. Verificarea biletului de pariuri Netbet

 

1.Găsirea pariului dorit la Netbet și adăugarea lui pe bilet

Site-ul Netbet.ro este orientativ și ușor de folosit, iar din câteva click-uri vei putea găsi orice meci sau opțiune de pariere. Pe pagina principală a platformei de pariuri sportive ai în stânga un meniu ce conține toate sporturile pe care se poate paria (în partea de sus sunt afișate întâi cele mai populare competiții). După ce dai click pe sportul dorit se va deschide un drop menu din care poți alege țara și competiția, iar toate meciurile vor fi afișate în centrul paginii. De exemplu eu am vrut să caut meciul Dinamo vs FCSB, așa că am accesat: Fotbal – România – Liga 1. Vezi că în stânga sus este și o fereastră de ”Search” unde poți căuta direct ceea ce te interesează.

Odată ce ai găsit meciul dorit vei vedea că poți da click pe el pentru a intra pe pagina de pariuri a acestuia. Pentru a plasa un pariu la Netbet trebuie întâi să-l adaugi într-un bilet virtual, iar pentru a face acest lucru este necesar să selectezi cota pariului dorit. Dacă selectezi mai multe pariuri atunci acestea se vor încărca unul sub altul în biletul tău virtual. 


2. Netbet pariuri - Plasarea unui pariu single

Plasarea de pariuri single la Netbet este foarte simplu. Odată ce ai selectat pariul dorit tot ce ai de făcut este să completezi din biletul virtual suma pe care vrei s-o pariezi și să apeși butonul ”Plasează pariurile”.


 

3.Plasarea unui pariu multiplu la Netbet.ro

Și plasarea de pariuri multiple la Netbet nu îți va ridica probleme. După ce selectezi toate pariurile pe care vrei ca biletul tău să le conțină trebuie să dai click pe tabul ”Combi” și să completezi cu suma dorită ultima căsuță din partea de jos a biletului. Dacă biletul conține 5 meciuri atunci opțiunea corespunzătoare unui pariu multiplu se va numi ”5 selecții”. Dacă are 7 meciuri, se va numi ”7 selecții” și tot așa. În poza de mai jos se numește ”Triple” deoarece conține 3 selecții. Pot spune că cei de la Netbet.ro au fost un pic neinspirați băgând în aceeași categorie pariurile multiple cu pariurile în sistem, dar te vei obișnui rapid.

 

4.Pariuri în sistem la casa de pariuri online Netbet

Poți juca la Netbet pariuri online în sistem, iar astfel vei lua ceva bani de pe urma biletul de pariuri chiar dacă nu îți ies toate meciurile. Hai să îți arăt cum.

Poți alege sistemul dorit atât din tabul ”Combi”, cât și din tabul ”Sistem”. Practic sunt oferite aceleași opțiuni, doar afișajul diferă. Sistemele de pariere disponibile vor diferi în funcție de numărul de selecții de pe bilet, dar în orice caz sunt oferite toate tipurile de sisteme posibile. Dacă ar fi ca biletul să conțină 7 meciuri atunci ai putea alege dintre următoarele sisteme: 2/7, 3/7, 4/7, 5/7, 6/7 și Super Heinz. În poza de mai jos poți vedea exemplul unui bilet cu 4 meciuri. 

Este însă un lucru important de care trebuie să ții cont. În dreptul fiecărui sistem scrie numărul de pariuri pe care acel sistem îl conține. Tu când completezi suma pe care vrei s-o pariezi, acea sumă reprezintă doar miza pe combinație. Însă miza finală va fi egală cu miza pe combinație X numărul de combinații posibile. De exemplu în poza mea miza totală este de 55 RON deși eu am completat suma de 5 RON, din simplul motiv că am optat pentru un pariu cu 11 variante de câștig.

Dacă nu prea știi cu ce se mănâncă sistemele de pariuri, atunci recomand să accesezi acest link: https://pariurix.com/tipuri-de-bilete-la-pariuri-explicate-simplu-sistem-si-cu-baza.html. Vei vedea că îți va fi de real folos.

 

5.Plasarea de pariuri live Netbet

Procesul de pariere live la Netbet.ro este același ca și atunci când pariezi pre-meci, doar că meciurile nu mai sunt accesibile din secțiunea ”Sport”, ci din ”Pariuri live”. Plus că va trebui să te miști mai rapid deoarece cotele se schimbă constant ținând cont că vorbim de pariuri în timp real, dar în rest nu sunt prea multe de spus.

 

6.Plasarea unui pariu de pe mobil

Chiar și dacă pariezi de pe un telefon sau o tabletă, totul este foarte simplu. O poți face direct din aplicația Netbet  pentru Android și IOS. Iar ca alternativă, te poți juca direct din browser-ul dispozitivului mobil, site-ul fiind optimizat.

Odată intrat pe site / aplicație de pe mobil poți plasa pariurile dorite. În colțul stânga sus a paginii vei vedea un buton pe care poți da click pentru a accesa o listă completă cu sporturile disponibile, iar mai departe trebuie să selectezi competiția care te interesează.

După ce ai intrat pe pagina meciului, procesul de pariere este exact ca pe calculator cu singura diferență că biletul virtual este afișat în partea de jos a paginii, și trebuie să dai click pe el pentru a-l putea vizualiza / edita. Mai multe informații despre pariuri de pe mobil la Netbet poți găsi în secțiunea corespunzătoare (CLICK AICI)


7. Închiderea unui pariu aflat în desfășurare


Din fericire casa de pariuri online Netbet face parte din categoria agențiilor care oferă posibilitatea de a închide un pariu aflat în desfășurare, indiferent că este vorba de pariu pre-meci, live, simplu sau multiplu. Opțiunea este cunoscută sub numele de ”cash out”. Tot ce trebuie să faci este să accesezi din biletul virtual opțiunea ”Pariurile mele” - ”Pariuri deschise”, iar aici vei vedea o listă cu pariurile aflate în desfășurare pe care le poți închide, și sumele pe care le poți încasa. Poți profita și de pe urma noii opțiuni ”cash out parțial” prin care poți închide pariul doar pe o parte din miza inițială, și să îl lași deschis pe restul mizei. Află mai multe!

 

Verificarea biletului de pariuri la Netbet

Vrei să verifici biletul la Nebet.ro pentru a vedea dacă ai câștigat sau nu? Nimic mai simplu! Du cursorul mouse-ului deasupra numelui tău de utilizator, și dă click pe opțiunea ”Pariuri Deschise”. Se va deschide o fereastră în care poți vedea lista cu biletele aflate în desfășurare. De asemenea, de pe acea pagină poți accesa ”Istoric Pariuri” pentru a vedea o listă cu toate pariurile jucate de tine într-o anumită perioadă de timp.

Deschide-ți cont și încasează un pariu fără risc de 500 RON!

4 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii