Depuneri și retrageri NetBet

Recomandată

Plăți Netbet - Depuneri și retrageri de bani

0,54RON

Miza minima

Mai devreme sau mai târziu vei dori să efectuezi depuneri și retrageri Netbet, motiv pentru care în paragrafele următoare vreau să îți prezint tot ce trebuie să știi despre partea de plăți la Netbet.ro.
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Depunere minimă Netbet și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez la Netbet o depunere de bani?
 3. Retragere minimă Netbet și alte informații utile
 4. Cum solicit la Netbet retrageri de bani?
 5. Depuneri și retrageri bani prin Smith & Smith
 6. Netbet Cash Card – tranzacții financiare din locații Favbet
 7. TopPay - depuneri Netbet din locații Inmedio

Deschide-ți cont și beneficiază de pariul gratuit în valoare de 100 RON


1. Depunere minimă Netbet și metode de plată disponibile

În ceea ce privește metodele de plată disponibile, Netbet.ro stă excelent. Sincer să fiu, nu cred că este vreo altă casă de pariuri online care să stea mai bine la acest capitol. Poți depune prin toate metodele cunoscute, dar și prin câteva în plus. Dintre acestea iese în evidență posibilitatea de a efectua tranzacții financiare direct din locații stradale, deși Netbet nu are locații proprii! Cum vine asta? Netbet a încheiat parteneriate cu Smith & Smith și Favbet, astfel încât poți depune și retrage bani direct din locațiile acestora. Dar despre această facilitate vom discuta separat la finalul secțiunii.

 • Card de credit / debit: La Netbet depunerea minimă prin această metodă de plată este de 20RON, depunere maximă este de 10,000RON, iar banii intră pe cont imediat ce au fost depuși.
 • Skrill: Depunere minimă 20RON, depunere maximă 20,000RON, timp de procesare: instant
 • Neteller și bitcoin de la Neteller: Depunere minimă 40RON, depunere maximă 20,000RON, timp de procesare: instant
 • Smith & Smith: Sumă minimă depunere Netbet de 50RON, depunere maximă 40,000RON, timp de procesare: instant
 • Cash Card Netbet (din locații Favbet): Depunere minimă 10RON, depunere maximă 10,000RON, timp de procesare: instant
 • Paysafecard: Depozit minim Netbet de 20RON, depunere maximă 4,000RON, timp de procesare: instant
 • Transfer bancar obișnuit: Depunere minimă 40RON, depunere maximă 40,000RON, timp de procesare: 1-14 zile
 • Trustly: depozit minim la Netbet de 200RON, depunere maximă 40,000RON, timp de procesare: între 2 minute și 24 de ore
 • Transfer bancar online prin internet banking, dar fără Trustly: Depunere și retragere minimă / maximă: nelimitat, timp de procesare: instant

Indiferent de metoda de plată aleasă se percepe un comision de 2%.

Deschide-ți cont și încasează un pariu fără risc de 500 RON!

 

2. Cum efectuez la Netbet o depunere de bani?

 1. Loghează-te pe contul tău. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum.
 2. Accesează opțiunea ”Casierie” din secțiunea ”Pariuri Sportive” (în caz contrar vei depune pe platforma de casino, cele două având o balanță separată).
 3. Accesează ”Depozit” și selectează metoda de plată dorită pentru a efectua o depunere Netbet.
 4. Urmează instrucțiunile corespunzătoare metodei de plată alese. În cazul în care utilizezi Skrill / Neteller / Paysafecard, vei fi pus să te loghezi pe respectivele conturi și să accepți tranzacția. În cazul unui depozit prin Trustly sau transfer bancar online, va fi necesar să te loghezi pe contul tău de internet banking. Iar dacă vrei să depui prin transfer bancar obișnuit, sau din locații stradale Favbet / Smith&Smith, atunci va trebui să te deplasezi personal la respectiva sucursală. Dar pentru că depunerile cu cardul la Nertbet.ro rămân fără îndoială cele mai populare, vreau să îți arăt cum se completează formularul de depozit în acest caz:

 

3. Retragere minimă Netbet și alte informații utile

Trebuie menționat din start că vei putea solicita la Netbet.ro o retragere de bani doar după ce parcurgi procesul de verificare KYC. De asemenea, poți scoate bani doar prin metode de plată utilizate anterior pentru depuneri, singura excepție fiind reprezentată de situațiile în care ai depus prin Paysafecard. În acest caz vei avea ca opțiune posibilitatea de a scoate banii prin transfer bancar.

 • Card de credit / debit: Netbet Retragere minimă 80RON, retragere maximă nelimitat, timp de procesare: 2-3 zile
 • Skrill: Retragere minimă 20RON, retragere maximă nelimitat, timp de procesare: maxim 24 de ore
 • Neteller și bitcoin de la Neteller: Retragere minimă 80RON, retragere maximă nelimitat, timp de procesare: în jur de 24 de ore
 • Smith & Smith: Retragere minimă Netbet.ro 50RON, retragere maximă 15,000RON, timp de procesare: instant
 • Cash Card Netbet: Retragere minimă 20RON, retragere maximă 10,000RON, timp de procesare: instant
 • Transfer bancar obișnuit: Retragere minimă 80RON, retragere maximă nelimitat, timp de procesare: 4-12 zile
 • Trustly: Retragere minimă 80RON, retragere maximă nelimitat, timp de procesare: 4-12 zile
 • Transfer bancar online prin internet banking, dar fără Trustly: Retragere Netbet minimă 80RON, retragere maximă nelimitat, timp de procesare: 4-12 zile

 

4.Cum solicit la Netbet retrageri de bani?

 1. Accesează opțiunea ”Casierie” din secțiunea ”Pariuri Sportive” și alege opțiunea ”Retragere”
 2. Selectează metoda de plată dorită (poți alege doar dintre metode prin care ai depus inițial și dacă ai contul verificat)
 3. Urmează indicațiile corespunzătoare metodei alese. Trebuie evidențiat faptul că în cazul retragerilor din locații stradale Favbet și Smith&Smith, va trebui întâi să programezi o retragere de pe site. Aici vei avea de completat suma pe care vrei să o scoți, dar și sucursala din care intenționezi să ridici banii. După ce cererea de retragere Netbet.ro este acceptată, poți să te deplasezi imediat la respectiva locație pentru a îți ridica banii. Deci ai toate șansele să primești suma solicitată în exact aceeași zi în care ai ales să retragi. Dacă scoți banii pe card, atunci probabil că vei avea de așteptat 1-3 zile lucrătoare până când aceștia intră pe cont.

 

5.Depuneri și retrageri Netbet prin Smith & Smith

Veste bună - Netbet a introdus de curând o nouă metodă de plată - posibilitatea de a depune și retrage bani prin agențiile Smith&Smith.

Nu cu mult timp în urmă casele de pariuri care activau atât în mediul online cât și offline (Fortuna, Superbet, Stanleybet, Casa Pariurilor, Mozzarbet) aveau un avantaj în detrimentul celorlalte agenții de pe internet, și anume acela că ofereau posibilitatea de a alimenta contul de pariuri online direct din agenții stradale. Netbet.ro a găsit un mod de a contraataca, și anume acela de a colabora cu instituția de plată Smith&Smith.

Smith&Smith are 70 de agenții în toată țara, iar numărul lor este în continuă creștere. Partea bună este aceea că ele nu sunt focusate pe o anumită zonă sau județ, ci putem găsi măcar câte o agenție în aproape fiecare oraș cât de cât important. Deci aceasta este o metodă de plată la care au acces destul de mulți români. AICI poți găsi o listă cu toate locațiile Smith&Smith din România.

Pentru a depune tot ce ai de făcut este să te duci la cea mai apropiată sucursală, să înmânezi casierei buletinul și banii, și să îi precizezi numele de utilizator. Când vrei să scoți bani, va trebui să soliciți pe site o retragere, după care vei primi un mail care conține un cod unic de identificare a tranzacției. Pe lângă buletin și userul de cont, va trebui să precizezi casierei și acest cod.

Tranzacțiile, fie că este vorba de depuneri sau retrageri bani Netbet, au loc instant, sunt confidențiale și sunt scutite de taxe și comisioane aferente (dar se percepe totuși o taxă de 2% per depuneri prevăzută prin lege). Vorbim astfel de o metodă de plată care cu siguranță va fi pe placul pariorilor români, care acum se pot descurca fără probleme fără card, cont bancar sau portofel electronic. Poți afla mai multe informații despre această nouă metodă de plată direct de pe blogul Netbet.

 

6.Netbet Cash Card – tranzacții financiare din locații Favbet

Mai nou, poți depune și retrage bani CASH rapid în contul tău NetBet prin agențiile FavBet de lângă tine! Acest lucru este posibil prin intermediul noului card NetBet (Netbet CashCard) despre care vom vorbi în continuare.

Acest card Netbet poate fi utilizat din orice sucursală Favbet. Prima dată va trebui să te duci într-o astfel de agenție pentru a solicita cardul de membru Netbet, iar apoi tot ce ai de făcut este să te prezinți cu respectivul card de fiecare dată când vrei să efectuezi un depozit sau o retragere. Mai jos poți vedea o listă cu toate locațiile care fac parte din acest program.

Ca și în cazul depunerilor și retragerilor Netbet efectuate din sucursale Smith & Smith, și cele efectuate cu Cash Card sunt scutite de talte axe! în afară de cea de 25 pe depozite. Depunerile au loc instant, iar în ceea ce privește retragerile poți să îți ridici câștigurile imediat ce primești aprobarea din partea agenției (de obicei în aceeași zi). Ce să mai spunem de faptul că depunerile și retragerile minime Netbet prin Cash Card sunt cele mai mici oferite în România de vreo casă de pariuri online licențiată: 10, respectiv 20RON!

 

7. TopPay - depuneri Netbet din locații Inmedio

Începând cu partea a doua a anului 2019, Netbet.ro permite și depuneri din 169 de locații Inmedio din toată țara. Acestea sunt magazine de reviste ce pot fi găsite în majoritatea mall-urilor și hypermarketurilor importante. Pentru a efectua un depozit prin această nouă metodă de plată, urmează următorii pași:

 1. Loghează-te pe contul tău Netbet.ro sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 2. Selectează TopPay în casierie și generează codul tău QR unic;
 3. Prezintă-te cu acest cod și un act de identitate în oricare magazin Inmedio;
 4. Alimentează contul tău de jucător cu cel puțin 50 RON, iar banii vor fi transferați instant în contul tău NetBet.

Deschide-ți cont și beneficiază de pariul gratuit în valoare de 100 RON

Netbet - află care sunt metodele de plată disponibile

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 80 instantaneu
Transfer bancar 1 80 3-5 zile
Skrill 20 20 instantaneu
Neteller 40 80 instantaneu
Paysafecard 20
instantaneu

4 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii