Pariuri live la NETBET

Cea mai bună ofertă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Din rândul caselor de pariuri online licențiate, Netbet.ro are una dintre cele mai bune platforme de pariuri live! Iar aici nu mă refer doar la numărul de evenimente acoperite, unde oricum stă foarte bine, ci și la cum funcționează platforma de live betting din punct de vedere tehnic.

Deschide-ți cont și încasează un pariu fără risc de 500 RON!

 

Ce vei găsi în această secțiune?

 1. Aspecte tehnice despre platforma Netbet Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Netbet – ce acoperă aceasta?
 3. Pariuri Live Netbet  + Netbet Live TV – combinația perfectă pentru pariorii de top
 4. Alte servicii disponibile

 

1.Aspecte tehnice despre platforma Netbet Live Betting

Agenția utilizează cele mai moderne software-uri disponibile pe piață, iar acest lucru se simte din plin deoarece platforma Netbet Live Bet se ridică la standarde înalte.

Informațiile sunt actualizate rapid, ceea ce garantează o fluiditate în actualizarea acestora. Astfel cotele sunt blocate mai rar ca la alte agenții concurente, aspect care este evident în favoarea pariorului. De asemenea, sunt site-uri de pariuri care încep să meargă prost sau intră în mentenanță atunci când îți este lumea mai dragă. Pe platforma live Netbet.ro nu prea m-am lovit de astfel de probleme, ceea ce evident este un plus.

Din ce am văzut, pariurile sunt  plasate în maxim câteva secunde din momentul în care apeși butonul ”Pariați”, iar câștigurile sunt și ele de regulă plătite în maxim câteva minute din momentul în care un pariu este dat ca și câștigător. Așa că per total te poți juca în condiții mai mult decât decente.

 

2.Oferta de pariuri live Netbet – ce acoperă aceasta?

În multe momente Netbet.ro are cea mai bogată ofertă la fotbal din rândul tuturor agențiilor licențiate. Găsești pariuri pe multe meciuri destul de mici, iar partea bună este că la fiecare sunt oferite măcar vreo 40 de opțiuni de pariere. De exemplu la un meci din Indonezia puteam paria live chiar și pe cornere, ceea ce reprezintă un plus.

Oferta Netbet live la tenis parcă nu este la fel de bogată, dar nici nu putem spune că este modestă. Chiar dacă nu este neapărat cea mai bună, este mereu în top3 - top5, ceea ce cu siguranță este un plus. Pe lângă fotbal și tenis, Netbet oferă pariuri live pe baschet, baseball, rugby, tenis de masă și chiar pe sporturi electronice, iar la toate aceste discipline oferta este mai mult decât decentă.

Dar sigur, este ușor să spun că ”Netbet au una din cele mai bune oferte live”. Ai putea zice că este reclamă ieftină. Așa că am zis să facem un test. Am  ales opt din cei mai buni operatori de pariuri licențiați, iar într-o zi de luni, în jurul orei 15:00 (când de obicei oferta este destul de săracă) am luat la purificat oferta acestora. Concluziile pot fi trase din poza de mai jos:


Transformând aceste informații în cifre, avem:

 • netbet.ro (D.1279 /29.06.2016) - 41 evenimente live (10 fotbal, 25 tenis, 6 din alte sporturi)
 • unibet.ro (D. 2164/28.08.2015) - 37 evenimente live (9 fotbal, 22 tenis, 6 din alte sporturi)
 • efortuna.ro (D. 2159/28.08.2015) - 33 evenimente live (6 fotbal, 25 tenis, 2 din alte sporturi)
 • 888sport.com (D. 2162/28.08.2015) - 30 evenimente live (5 fotbal, 21 tenis, 4 din alte sporturi)
 • betfair.com (D. 2161/28.08.2015) - 29 evenimente live (7 fotbal, 22 tenis)
 • betano.com (D. 3311/ 18.12.2015) - 28 evenimente live (9 fotbal, 15 tenis, 4 din alte sporturi)
 • sportingbet.ro (D. 2163/28.08.2015) - 16 evenimente live (9 fotbal, 6 tenis, 1 din alte sporturi)
 • winmasters.com (D.1278 /29.06.2016) - 13 evenimente live (6 fotbal, 6 tenis, 1 din alte sporturi)

Am consultat oferta sportivă și în alte zile și la alte ore, și de multe ori am observat că Netbet acoperă cele mai multe meciuri. Evident că acest lucru nu se întâmplă tot timpul, și sunt momente în care alte agenții stau mai bine, dar chiar și așa oferta live Netbet rămâne mereu una dintre cele mai tentante.

 

3.Pariuri Live Netbet  + Netbet Live TV – combinația perfectă

Întotdeauna spun cititorilor că atunci când joacă la pariuri live,  să țină cont de câteva reguli de aur pe care le-am prezentat în acest articol. Cei mai mulți pariori ajung să piardă sume consistente la pariurile în timp real deoarece se lasă luați de val și încalcă fix aceste reguli fundamentale. Undeva în topul listei se află regula ”Pariază live doar pe ce poți urmări live video!”.

La Netbet.ro te așteaptă atât una dintre cele mai bune platforme de pariuri live licențiate în România, cât și unul din cele mai bune servicii de live streaming. Poți paria în timp real pe meciuri din Serie A , Bundesliga, La Liga sau Ligue 1 în timp ce le urmărești live video din aceeași fereastră de pariuri. Iar acest lucru este valabil pentru foarte multe alte competiții, printre care și NHL – cel mai important campionat de hochei pe gheață din lume!

Serviciul Netbet Live acoperă și competiții mai mici, astfel încât nu ești blocat doar pe evenimentele de top. Mai mult decât atât, ambele servicii, și cel de pariuri live Netbet, și cel de live streaming, pot fi accesate de pe dispozitive mobile prin intermediul aplicației Netbet pentru IOS și Android. Așa că nu ai nici o scuză pentru a ignora această regulă care prin nerespectarea ei bagă în faliment mulți pariori.

Plasează acum la Netbet pariuri live urmărind în același timp meciurile tale preferate!

 

4.Netbet.ro ne întâmpină și cu alte servicii ajutătoare

Netbet Live Centre

Pe pagina de pariuri live a fiecărui meci vei vedea în partea dreaptă un centru live în care poți urmări desfășurarea partidei respective. De exemplu la un meci de fotbal vei putea vedea într-o fereastră flash cine are posesia balonului, dar și când este un atac periculos, un out sau un corner.

 Această fereastră conține și un buton pe care dacă dai click se deschid 3 opțiuni. Prima îți arată informații despre meci (în ce competiție se joacă, cât este scorul și minutul, cine este arbitrul partidei sau câți spectatori sunt la meci). A doua opțiune aduce un zoom pe partea de teren unde a avut loc ceva notabil, în timp ce ultima te ajută să vezi statistici legate de cornere sau acțiuni periculoase (de exemplu de unde au pornit acestea).

Sub centrul live Netbet, este oferită și o listă de statistici care de asemenea poate fi de real folos pariorilor.

 

Netbet Live Score și rezultate

Pagina de Pariuri Live Netbet conține un submeniu cu mai multe opțiuni, două dintre ele fiind ”Scoruri Live Netbet” și ”Rezultate”. Așa cum probabil te-ai prins, prima opțiune te va redirecționa către o pagină de live score acolo unde vei putea vedea rezultate în timp real și statistici de la toate meciurile aflate în desfășurare. Sunt acoperite mai multe sporturi, dintre care nu lipsește fotbal, tenis, baschet, handbal, volei sau tenis de masă.

În schimb opțiunea de ”Rezultate” îți permite să vezi o listă cu meciurile încheiate, și scorurile acestora. Poți sorta evenimentele sportive în funcție de data de disputare, sport și competiție, astfel încât vei găsi destul de rapid ceea ce cauți.

Deschide cont și joacă pariuri live la Netbet chiar acum!

 

Netbet Program Live

Programul Live Netbet afișează toate meciurile viitoare din oferta de live betting. Astfel poți ști din avans care meciuri vor fi acoperite de Netbet Live și care nu. Mai mult decât atât, le poți sorta în funcție de sport și dată, și poți seta să le vezi doar pe cele însoțite de transmisiuni live video, dacă dorești acest lucru.

 

4 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii