Cote mărite

Așa cum ți-am arătat AICI, Netbet.ro oferă un bonus de bun venit de 100% în limita a 500RON oferit sub forma unui pariu fără risc. Dar mai avem o alternativă, chiar foarte bună aș putea spune! Destul de des (de obicei săptămânal) casa de pariuri online Netbet vine cu o promoție cu cote mărite prin care clienții noi pot plasa primul pariu la o cotă specială,să zicem de 10.00 în loc de 1.20 (e doar un exemplu). Mai mult decât atât, dacă pariul nu iese primești înapoi dublul sumei mizate. Mai jos îți voi arăta cum poți prinde o astfel de ofertă.

Deschide-ți cont și încasează un pariu fără risc de 500 RON!


Netbet Cotă 10.00 – cum profit de pe urma unei astfel de promoții?

 1. Urmărești constant secțiunea ”Promoții pariuri sportive” de pe site-ul PariuriX.com și aștepți să apară o promoție cu cote mărite la Netbet.
 2. Deschide un cont la Netbet utilizând codul din respectiva promoție și plasează pariul promovat. Pariul va fi plasat conform cotei normale de pe site, dar va fi calculat conform cotei promoționale. Pentru această ofertă este luată în considerare o miză maximă de 40RON.
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.:
  1. Scenariul 1 : Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de bonus. Acesta trebuie rulat de 4 ori (x4) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retras.
  2. Scenariul 2 : În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de bonus, iar acesta trebuie rulat de 6 ori (x6) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retras.


Exemplu: Prinzi o cotă de 10.00 în loc de 1.25 pentru o victorie a Barcelonei cu Granada. Pariezi suma de 40RON. Dacă pariul iese, primești 50RON ca fonduri reale (40 X 1.25) și alți 350RON ca bonus (40 X 10 – 50), și ai de rulat 1,400RON (350 X 4) înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 80RON ca bonus (40 X 2) și ai de rulat 480RON (80 X 6).


Termeni și condiții cotă 10.00 Netbet

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la Netbet.ro
 • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de Netbet.
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente ofertei.

4 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii