Contact și relații cu clienții Netbet

Detalii de contact NETBET
Program de lucru 10:00 - 23:00
Suport live chat
Telefon 0316300249
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Valleta,VLT 12,str. Melita nr.60/2 Malta

În ceea ce privește serviciul de relații cu clienții, Netbet.ro nu stă deloc rău. Această agenție de pariuri sportive oferă destul de multe moduri prin care poți lua legătura cu staff-ul său.

Deschide-ți cont și beneficiază de pariul gratuit în valoare de 100 RON


Netbet contact – cum iau legătura cu un operator?

Pentru a putea lua legătura cu serviciul de Relații cu clienții Netbet, trebuie în primul rând să accesezi opțiunea ”Asistență” din colțul stânga sus al site-ului. Se va deschide o fereastră în care vei vedea că ai următoarele variante de contact:

  • Netbet România contact prin email – pe pagina de Asistență vei găsi un formular E-mail în care va trebui să selectezi departamentul pe care vrei să îl contactezi, după care va trebui să completezi nume, prenume, adresa ta de email și întrebarea ta.
  • Netbet Contact number – dacă vrei să vorbești cu un operator direct la telefon, atunci poți suna la numărul +40 316 300 249 sau +40 316 304 852
  • Netbet Live Chat – cea mai populară metodă de contact rămâne fără îndoială live chat-ul. Despre acesta vom vorbi mai jos.

Indiferent de metoda aleasă de contact la Netbet.ro, serviciul de relații cu clienții  are un program de funcționare zilnic între orele 10:00 și 23:00.

 

Netbet Live Chat – cum se comportă operatorii?

La orice casă de pariuri online există o mică problemă atunci când intrăm pe live chat – operatorii obișnuiesc să ne dea doar citate din regulament copy – paste. Nici la serviciul de Live Chat Netbet nu scapi, doar că aici parcă primești mai puține citate ca în alte părți. Cel puțin toate experiențele mele cu serviciul Netbet Chat au fost ceva mai omenești. Cert este că dacă te confrunți cu o problemă sau ai o întrebare, vei primi în cele din urmă răspunsul pe care îl cauți.

Pe site-ul PariuriX.com avem un Netbet forum pe care de asemenea poți posta întrebările / nelămuririle pe care le ai, iar cineva din staff-ul nostru sau din rândul utilizatorilor noștri va încerca să te ajute în cel mai scurt timp.

Detalii de contact NETBET
Program de lucru 10:00 - 23:00
Suport live chat
Telefon 0316300249
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Valleta,VLT 12,str. Melita nr.60/2 Malta

4 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii