Cashout la Netbet

Ca la orice casă de pariuri online care se respectă, nici la Netbet.ro nu avea cum să lipsească opțiunea de cash out. Celelalte agenții de pariuri la care aveţi disponibilă această facilitate le puteţi vedea în ACEST ARTICOL.

Deschide-ți cont și încasează un pariu fără risc de 500 RON!

 

Ce este opțiunea de cashout la Netbet?

Aceasta este o opțiune care îți oferă posibilitatea de a închide un pariu înainte ca acesta să fie finalizat. În momentul în care dai cashout primești garantat un anumit procent din miza inițială sau din câștigul total, suma exactă depinzând de statutul pariurilor tale în momentul respectiv.

Dacă de exemplu ai pus un pariu single pe 100 RON și dai cashout înainte ca meciul să înceapă, primești înapoi aproximativ 95 RON. Dacă în schimb ai pus un bilet cu 6 meciuri de cotă 2 fiecare pe o miză de 5 RON și ți-au ieșit primele cinci pariuri, atunci agenția îți va oferi aproximativ 150 RON pentru a nu mai depinde de rezultatul ultimului joc.

 

Pe ce tipuri de pariuri pot utiliza opțiunea de cash out?

Poți închide pariuri single și multiple la Netbet indiferent că sunt plasate pre-meci sau live, dar nu poți închide pariuri plasate în sistem. Opțiunea cash out este oferită la majoritatea meciurilor și sporturilor, fiind destul de rare acele situații în care ea nu este disponibilă. Sunt câteva tipuri de pariuri pe care aceasta nu poate fi folosită:

  • pariuri de tipul forecast / tricast la curse de cai / câini
  • pariuri de tipul Each Way
  • handicapuri europene și asiatice
  • peste / sub puncte și goluri


Excepții la cursele de cai

Regulile de mai sus sunt valabile la toate sporturile, mai puțin la pariurile pe curse de cai, acolo unde situația este un pic diferită. La acestea poți utiliza opțiunea de cash out doar la pariuri single, nu și la cele combinate. De asemenea doar pariurile de tipul ”Race card” și ”Each Way” sunt eligibile pentru promoție. Pariurile Forecast, Tricast, Ante Post sau alte pariuri nu se califică. Oricum este un mare plus faptul că poți închide pariuri pe curse de cai, multe agenții de pariuri online evitând să ofere opțiunea cash out pe acest sport.

Pot fi situații în care la un anumit meci sau tip de pariu să nu poți utiliza această facilitate, chiar dacă în mod normal opțiunea ar trebui să fie disponibilă pe piața respectivă. Dar vor fi destul de rare astfel de situații.

 

Cash out de pe mobil

Ar mai trebui spus că opțiunea cashout Netbet poate fi utilizată atât de pe PC, cât și de pe dispozitivele mobile cu IOS sau Android prin intermediul aplicației Netbet. Poți închide de pe mobil exact aceleași pariuri ce pot fi închise și de pe calculator, deci nu apare nici o diferență aici.

 

Opțiunea de Cash Out parțial la Netbet

Mai nou, agenția de pariuri sportive Netbet a venit și cu opțiunea de ”Cash out parțial”, fiind singura casă de pariuri în afară de Betfair.ro care a introdus o astfel de facilitate. În ce constă ea? Poți închide un pariu pe o parte din miza inițială, și să îl lași deschis pentru restul mizei. Aceasta este o facilitate foarte interesantă pentru acei pariori nehotărâți care nu știu dacă să își închidă sau nu pariurile! Acum poți face ambele lucruri simultan! Hai să îți dau un exemplu.


Exemplu de cash out parțial

Am pariat live pe Ankarademirspor 100 RON la o cotă de 2.90. La orice altă casă de pariuri online puteam închide pariul pentru o sumă cuprinsă între 70 şi 80 RON. La Netbet însă eu îmi pot seta care să fie cash out-ul. În imaginea de mai jos am selectat un cashout de 32.01 RON. Voi rămâne apoi cu cealaltă parte din miză în desfăşurare, iar dacă Ankarademirspor va câştiga voi primi 116.1 RON, la care se adaugă cei 32.01 RON la care am dat deja cashout.

Am dat cashout-ul de mai sus şi acum am rămas cu un pariu în desfăşurare cu o miză de 38.79 RON şi un câştig eventual de 114.43. Prin urmare am pariat 100 RON, am dat cashout la 30.51 RON şi mai am un pariu de 38.79 RON în desfăşurare. Aşa cum se poate observa opţiunea cash out nu trebuie folosită decât în cazuri în care o vedem cu adevărat utilă, altfel riscăm să pierdem nişte bani, 30.7 RON în exemplul meu (100 RON suma pariată iniţial - 38.79 RON miza rămasă în joc - 30.51 RON suma la care am dat cashout).

Funcţia de închidere parțială a pariului la Netbet.ro este excelentă mai ales pentru pariurile multiple rămase într-un singur meci. Ai jucat 10 lei pe un bilet cu cota 50 şi rămâi în ultimul meci. În mod normal, şi în funcţie de cotă, aveai posibilitatea să dai cash out şi să rămâi cu, să zicem, 400 RON în cont. Acum însă poţi da cash out la, să zicem, 50 RON, şi să rămâi cu pariul în desfăşurare, urmând să mai câştigi o suma consistentă dacă acesta iese (raportată la miză).

Deschide-ți cont și încasează un pariu fără risc de 500 RON!

4 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii