Bonus pariuri multiple

În afara bonusului pentru prima depunere, Netbet.ro oferă clienților și câteva promoții constante, una din ele constând într-un bonus pentru pariuri multiple de până la 50%. Astfel agenția încearcă să concureze nu doar celelalte agenții de pariuri online, ci și cu cele offline unde astfel de oferte reprezintă unul din punctele forte.

Deschide-ți cont și încasează un pariu fără risc de 500 RON!


Cum beneficiez de bonus la pariuri multiple la Netbet.ro?

  1. Loghează-te pe contul tău Netbet sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
  2. Plasează un pariu combinat (minim 3 evenimente) pe unul din următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață sau Baseball.
  3. În afară de câștigurile obișnuite, vei mai primi și un bonus în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, conform graficului de mai jos:

 

Exemplu: Pariezi suma de 5RON pe un bilet care conține 5 pronosticuri de cote 2.00, 3.00, 1.80, 1.67 și 2.20. Deci biletul are o cotă totală de 39.68, ceea ce înseamnă un câștig normal de 198RON (39.68 * 5), la care se mai adaugă un bonus de 8% conform graficului de mai sus. Deci vei lua în total 217.8RON.

 

Atunci când adaugi un bilet de pariuri, vei vede că în biletul virtual din partea dreaptă apare bonusul pe care îl vei primi în funcție de numărul de evenimente de pe bilet.


Termeni și condiții bonus pariuri multiple Netbet

  • Câștigurile adiționale vor fi creditate imediat după stabilirea pariurilor (cu o eventuală întârziere de 5 minute).
  • Toate pariurile pe meciuri sunt eligibile cu excepția pariurilor a căror miză se returnează în urma unei remize (cum sunt unele handicapuri asiatice) și a pariurilor Șansă Dublă.
  • Pariurile ale căror selecții sunt anulate / ineligibile nu vor fi luate în considerare pentru această promoție.
  • Pariurile câștigate pe jumătate, conform anumitor tipuri de pariuri asiatice (cele de tipul + / - 0.25 / 0.75) nu pot fi incluse.
  • Pariurile Cash Out nu sunt eligibile pentru câștiguri adiționale.
  • Jucătorii care abuzează de promoții nu vor putea beneficia de acest bonus Netbet.
  • Mai jos poți vedea lista cu competiții / evenimente eligibile pentru promoție:

4 utilizatori au ales NetBet

Pariezi aici ?

Discutii