Top câștigători la Netbet – descoperă cele mai mari câștiguri obținute la pariuri sportive de către clienții agenției

2022-01-06 06:20:00 6,1k 0

Top câștigători la Netbet – descoperă cele mai mari câștiguri obținute la pariuri sportive de către clienții agenției! Vezi care sunt cele mai tari bilete câștigătoare ale săptămânii, lunii, sau chiar ale anului!

De ceva timp pe site-ul agenției a apărut o nouă secțiune intitulată ”Top câștigători” pe care nu știu câți au observat-o. Pentru a o accesa, intră pe site-ul Netbet, și caut-o în meniul vertical secundar, exact ca în poza de mai jos:

Fă-ți loc și tu pe lista de câștigători! Pariază chiar acum!

 

Acesta este practic un fel de ”Hall of fame” unde sunt afișate cele mai tari bilete câștigate de clienții agenției la pariuri sportive. Poți vedea topuri săptămânale, lunare dar și anuale! De asemenea, nu sunt afișate doar statisticile din săptămâna / luna / anul actual(ă), ci și din cele precedente. De exemplu eu am selectat clasamentul anual din 2016, și mi-a încărcat următoarea pagină:

Dacă dăm click pe simbolul ”i” din dreptul unui utilizator putem vedea și ce pronosticuri a jucat acesta pe bilet. De exemplu putem afla că utilizatorul al cărui nick începe cu ”bestia1” a plasat nu mai puțin de 386,691RON pe o cotă de 1.06 de la un meci de baschet din Turcia BSL Women : victorie Fenerbahce SK W în partida cu Adana Aski SK.

Sau mai aflăm că utilizatorul al cărui nick începe cu ”Dinamo1” a câștigat un bilet de cotă 21.89 jucat pe o miză de nu mai puțin de 10,000RON! Acesta a luat 219,079RON după ce a pronosticat corect 5 over-uri la meciuri de fotbal din Germania, Spania, Franța, Italia și Polonia.

Aceste statistici nu ne ajută la mare lucru, dar sunt interesante pentru că putem vedea ce au jucat cei mai de succes pariori. Și știu că nu sunt puțini cei care vor să vadă bilete câștigătoare de top, astfel încât mă aștept ca această secțiune să fie destul de accesată de către curioși. 

Fă-ți loc și tu pe lista de câștigători! Pariază chiar acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult