Primele impresii după ce am intrat pe site la Netbet și am văzut oferta de pariuri

4,2k 0

Află care sunt primele mele impresii după ce am intrat pe site la Netbet și am văzut oferta de pariuri. Sunt multe criterii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem casa de pariuri online la care să jucăm, iar oferta sportivă ar trebui să se afle undeva în topul listei. De aceea în acest articol vom vedea dacă oferta sportivă a acestei agențții este suficient de bună pentru a se merita să ne deschidem un cont la acest operator de pariuri sportive.

Deschide acum un cont! Te așteaptă un bonus atractiv pentru clienții noi!

Ce pot spune din start este faptul că la alte capitole Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) stă chiar bine. În primul rând clienții noi beneficiază de un bonus aractiv pentru prima depunere pe care îl poți descoperi dând CLICK AICI. În al doilea rând, platforma de pariuri este destul de stabilă și fără buguri, nu sunt percepute taxe pentru depuneri și putem folosi cele mai populare metode de plată pentru a alimenta cu bani contul de pariuri, serviciul de suport clienți este unul din cele mai bune din rândul agențiilor licențiate, iar posibilitatea de a paria de pe telefon sau tabletă reprezintă de asemenea un plus important. Deci să vedem cum stă Netbet când vine vorba de oferta sportivă. 

Număr de sporturi oferite de Netbet

Imediat ce am intrat pe site Netbet am observat că oferta conține evenimente sportive din foarte multe sporturi diferite. Astfel poți plasa pariuri pe golf, snooker, floorball, sporturi de iarnă, badminton, MMA, hochei galic și chiar sporturi electronice. Asta înseamnă că sunt oferite inclusiv pariuri pe Dota, Counter-Strike sau League of Legends, lucru cu care doar această casă de pariuri online se mai poate lăuda din rândul agențiilor licențiate.  

 

Oferta pre-meci pe fotbal

Cei mai mulți pariori se axează pe ”sportul rege”, așa că trebuie să vedem cum stă Netbet la acest capitol. Campionatele din țări mici lipsesc de multe ori din ofertă, dar aici mă refer la țări pe care oricum mulți nu pariază. Totuși putem paria oricând pe prima ligă din țări precum Japonia sau China, astfel încât n-aș zice că oferta este săracă. Partea bună este că la aproape orice meci din ofertă vom găsi minim 90 de opțiuni de pariere, ceea ce este un mare plus. Îmi place faptul că sunt oferite pariuri combinate (de exemplu victorie gazde & peste 2.5 goluri), pariuri multiple pe scoruri (de exemplu pariu pe scorurile 1-0, 2-0 și 3-0), dar și pariuri pe penalty-uri, autogoluri, marja victoriei și multe altele. Astfel dacă vrem să pariem pe ponturi fotbal, Netbet este locul potrivit să o facem. 
 

oferta-premeci.png


Oferta pre-meci pe alte sporturi

Am spus mai sus că sunt acoperite multe sporturi. Dar important este să găsim și o gamă variată de meciuri și opțiuni de pariere la aceste sporturi. Nici la acest capitol Netbet (află mai multe despre agenție) nu dezamăgește. Nu lipsesc din ofertă turneele ITF și Challenger de tenis (chiar dacă putem paria doar pe câștigător), dar nici pariuri pe campionate de baschet precum Israel, Mexic sau Argentina. La unele meciuri sunt oferite într-adevăr foarte puține opțiuni de pariere, iar acesta este un minus ținând cont că Unibet sau 888Sport stau mai bine din acest punct de vedere. Totuși, acest aspect nu va interesa decât pe pariorii care chiar plasează pariuri de pe o anumită nișă, iar numărul acestora nu este foarte mare. 

Află mai multe despre oferta pre-meci Netbethttps://pariurix.com/agentii/netbet/oferta

oferta-alte-sporturi.png


Oferta live Netbet

Oferta live pe fotbal conține un număr impresionant de evenimente. Am fost surprins să constat că în momentul în care am consultat oferta live a agențiilor de top, oferta Unibet conținea 32 de meciuri de fotbal, cea de la Sportingbet 45, 888sport doar 19, iar Netbet era în mod neașteptat peste toate cu 54 de evenimente acoperite. Era o zi săracă în fotbal și se jucau doar meciuri din campionate din țări mai puțin importante sau din ligi inferioare. Este foarte interesant că doar la patru din cele 54 de meciuri erau oferite mai puțin de 10 opțiuni de pariere, iar la majoritatea găseam 40-70 tipuri de pariuri. 

pariuri-live.png
Chiar și la celelalte sporturi (baschet, tenis sau hochei pe gheață) am fost surprins să constat că Netbet avea cea mai bogată ofertă live. Aceasta conținea chiar și meciuri din sporturi precum futsal, tenis de masă sau cricket, meciuri care lipseau de la unele site-uri concurente. 

Ce mi se pare de asemenea impresionant este faptul că platforma live funcționează fluid și fără probleme, ceea ce face ca pariurile să fie blocate rar, iar actualizările să aibă loc rapid. N-aș putea afirma că această platformă funcționează mai bine ca cele de la Unibet sau Sportingbet (deși nu este exclus s-o facă), dar cu siguranță se apropie de ele. Află mai multe informații despre pariurile live la Netbet!

 

Transmisii live video Netbet

Ar mai trebui spus că recent Netbet a lansat un nou serviciu intitulat Netbet TV, prin care oferă transmisii live video din campionate importante de fotbal (La Liga, Ligue 1, amicale interțări), tenis (Wimbledon, Australian Open, dar și alte turnee mai mici) sau baschet  (NBA, FBA). Astfel sunt foarte multe evenimente sportive pe care le putem urmări direct de pe site-ul Netbet în timp ce pariem live pe ele. PariuriX prezintă informații complete despre transmisii live video la Netbet!
 

transmisii-live.png

 

Pariuri de pe telefon sau tabletă Netbet

Toate meciurile din oferta pre-meci și live sunt disponibile de pe orice dispozitiv mobil prin intermediul aplicației de pariuri Netbet, aplicație ce poate fi descărcată atât pe Iphone / Ipad, cât și pe Android. Mai mult decât atât, aceasta oferă inclusiv posibilitatea de a urmări transmisiuni live video din mers!
 

Concluzii finale

Dacă ne referim strict la oferta de pariuri sportive, atunci pot spune că Netbet este în Top 3 agenții licențiate când vine vorba de oferta pre-meci și chiar numărul 1 în ceea ce privește oferta live. Dacă ar fi să caut un minus, atunci acesta ar fi reprezentat de numărul mic de opțiuni de pariuri oferit la unele meciuri de la anumite sporturi de nișă, dar trebuie să fii ori cârcotaș, ori să fii unul din puținii pariori pe care-i interesează acele meciuri pentru a te afecta. Eu zic că peste 90% din pariori vor fi mai mult decât mulțumiți de oferta Netbet, în special de cea live. Faptul că este oferit un serviciu performant de live streaming, dar și posibilitatea de a paria de pe dispozitive mobile sunt plusuri evidente.

Deschide acum un cont! Te așteaptă un bonus atractiv pentru clienții noi!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Autor