Păreri Netbet - eu asta cred după 2 ani de jucat constant la Netbet

2022-01-06 13:00:00 10,6k 2

Vreau să îți arăt care este părerea mea despre casa de pariuri online Netbet, și te aștept și pe tine cu impresii despre acest operator. Atunci când am auzit în 2015 că aceasta este prima agenție de pariuri online licențiată în România, am fost destul de sceptic. Nu de alta, dar nu mai auzisem de ea până atunci. Acum după 2 ani pot spune că Netbet este una din casele mele de pariuri preferate. Nu este în capul listei, dar oricum eu nu am o agenție favorită. Prefer să am cont la vreo 5 simultan (vezi aici care sunt acelea), cele pe care le consider eu cele mai bune, și să profit de pe urma avantajelor oferite de fiecare în parte. Am explicat în acest articol care sunt argumentele mele, nu reiau.

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online recomandată!


Păreri Netbet – ce îmi place la acest operator

Site-ul este unul intuitiv, astfel încât îmi este ușor să navighez pe el și să caut ceea ce mă interesează. De asemenea este stabil și rapid, astfel încât pot juca aici în condiții optime. Oferta sportivă este bogată și diversificată, acoperind un număr mare de sporturi, de meciuri, dar și de opțiuni de pariere. La fotbal pot paria pe handicapuri (atât asiatice cât și europene), cornere, cartonașe sau marcatori, iar aceste opțiuni nu  le găsesc doar pe campionatele de top, ci și la meciurile din Liga 1.

Platforma de pariuri live reprezintă unul din punctele forte ale agenției. Dacă compari oferta live de la Netbet cu cea de la alți operatori licențiați, vei vedea că în multe momente Netbet (L1160651W000195) acoperă cele mai multe meciuri, sau măcar este acolo în top 2-3. Îmi mai place și faptul că este oferită o aplicație performantă pentru mobil (disponibilă atât pe IOS cât și pe Android). Astfel, când nu sunt acasă, pot paria din mers în condiți optime. Iar asta se întâmplă destul de des. Nu mai zic că este oferit și un serviciu de live streaming ce acoperă peste 25,000 de evenimente sportive anual.

 

Opinii Netbet - Ce are această agenție și nu au alții

Netbet.ro este singura agenție prezentă doar online (fără agenții stradale) care a încercat să se inspire și din serviciile oferite de operatorii de cartier, pentru a putea mulțumi toți pariorii. Eu care pariam pe vremuri pe loterii internaționale la Casa Pariurilor, am fost plăcut surprins să văd că mai nou o pot face online pe site-ul Netbet (detalii aici). De asemenea au fost adăugate în ofertă pariuri pe sporturi virtuale, dar și pariuri pe Lucky 6.

Mai mult decât atât, Netbet oferă și posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri din locații stradale Favbet și Smith & Smith. Dacă nu ai un card, sau din diferite motive nu vrei să folosești unul, te duci la cea mai apropiată locație parteneră și depui simplu și rapid fără a plăti comisioane. Oricum agenția oferă tot felul de metode de plată: Skrill, Neteller, Paysafecard, Trustly etc. Am aprofundat subiectul în următorul articol, dacă vrei să afli mai multe: https://pariurix.com/depuneri-si-retrageri-la-netbet.html.


Păreri Netbet – părțile mai puțin plăcute

Acum probabil vei spune că laud cam mult această casă de pariuri online, și că probabil am un interes în acest sens. De aceea, ca să fiu corect până la capăt, vreau să scot în evidență cotele, care din păcate nu sunt cele mai mari. Vei găsi destule pariuri unde alți operatori au cote mai bune. Mă rog, eu la Netbet.ro mă uit mult și după diferite promoții la meciuri și evenimente sportive de top. Nu cred că e vreo altă agenție care să vină cu la fel de multe oferte promoționale ca aceasta. Iar atunci îmi convine să plasez anumite pariuri chiar dacă cota este mai mică, pentru că știu că am alte avantaje.  

Aș mai vorbi și despre alte aspecte mai puțin plăcute, dar cel puțin eu unul nu am alte motive pentru care să mă plâng. Poți intra totuși pe forumul de discuții Netbet unde poți citi părerile și experiențele altor pariori cu această casă de pariuri, cu bune și rele. Vei vedea că unii utilziatori au mai dat de diferite bug-uri, dar eu unul am avut norocul ca în 2 ani de pariat să nu am astfel de probleme.

Eu ți-am zis părerea mea despre Netbet. A ta care este? Te invit să dai un reply mai jos, sau pe forum în cadrul topicului destinat agenției.

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online recomandată!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Discutii