Ghid pariuri sportive online Netbet

2021-01-01 10:20:00 6,7k 0

Netbet (D.ONJN  1279/29.06.2016) a fost prima casă de pariuri online licențiate în România. Acest operator de pariuri pe internet aparține de ”Cosmo Gaming Company LTD”, o companie cu sediul în Malta. Realitatea este că aceasta (deschide un cont acum) era o agenție complet necunoscută în momentul licențierii, dar oferă servicii suficient de bune încât să reprezinte una din cele mai bune opțiuni pe care pariorii români o au în acest moment.

Deschide un cont acum prin PariuriX și primești un bonus atractiv pentru prima depunere!

Sunt deja foarte multe persoane care și-au deschis un cont și cu siguranță numărul lor va crește în viitorul apropiat. Din acest motiv mi-am propus ca în cele ce urmează să prezint un ghid pariuri sportive online Netbet care este destinat în special celor care pariază pentru prima dată pe internet, pentru ca acestora să le fie mai ușor să deschidă un cont, să efectueze un depozit, să plaseze primul pariu și să retragă eventualele câștiguri.  

 

PASUL 1 – Deschiderea unui cont de pariuri 

netbet-interfata.png

Intră pe site-ul Netbet și dă click pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus a paginii. Se va încărca un formular compus din trei părți: 

 1. Contul dvs. Netbet – trebuie introduse informații despre date de logare, mail, monedă, țară 
 2. Informații – este o secțiune în care trebuie să treci informații personale din cartea de identitate, precum nume și adresă. Este obligatoriu să completezi date reale deoarece în caz contrar nu vei putea retrage bani din cont. Va fi necesar să-ți verifici identitatea înainte de a putea solicita o retragere. Sunt persoane care s-ar putea simți deranjate de faptul că sunt cerute date personale precum CNP-ul, dar este obligatoriu să furnizezi astfel de informații dacă vrei să pariezi online. Oricum și la o agenție de cartier ar fi trebuit să dai buletinul tău operatorului pentru a putea încasa bani de pe un bilet câștigător. 
 3. Promoții și informații suplimentare – este secțiunea de unde trebuie să accepți termenii și condițiile agenției pentru a putea paria. 

În cele ce urmează îți voi arăta exact ce ai de completat: 

 

Contul dvs. Netbet 

 • Nume de utilizator: usernameul tău; cu el te vei loga de fiecare dată în cont. Acesta trebuie să conțină minim 6 caractere. 
 • Parola: este parola pe care trebuie să o utilizezi de fiecare dată când te loghezi. Aceasta trebuie să conțină 6-20 caractere. Sunt acceptate doar litere și numere. 
 • Confirmați parola: trebuie să mai treci o dată parola pentru a fi sigur că n-ai greșit-o. 
 • Email: trece o adresă de mail valabilă la care să ai acces, deoarece va trebui să intri pe ea pentru a-ți valida contul. De asemenea pe această adresă vei primi notificări și promoții, plus că îți va fi de folos în cazul în care uiți datele de logare ale contului de pariuri. În caz că n-ai un email îți poți deschide unul pe mail.yahoo.com sau gmail.com. 
 • Confirmați adresa de email: Trebuie să mai treci o dată adresa de mail. 
 • Moneda: Ai de ales între șase monede diferite, dar recomand să lași RON-ul, pentru a evita eventuale taxe care ar putea fi percepute din cauza schimbului valutar. 
 • Țara: selectează România. 

Accesează recenzia Netbet și află tot ce trebuie să știi despre această casă de pariuri sportive online : https://pariurix.com/agentii/netbet

 

Informații 

 • Sex: Masculin / Feminin 
 • Prenume: numele tău mic 
 • Nume: numele de familie 
 • Data de naștere: data la care te-ai născut 
 • Cod Numeric Personal: aici trebuie să treci CNP-ul din cartea de identitate
 • Oraș: scrie oraşul din cartea de identitate (chiar dacă acum stai în alt oraş)
 • Adresa: adresa din cartea de identitate. Recomand să treci datele din cartea de identitate, chiar dacă locuiești în altă parte, deoarece datele completate în acest formular trebuie să corespundă cu cele de pe actul de identitate pentru a nu avea probleme la verificarea contului
 • Telefon mobil: un număr de telefon la care poți fi contactat. 
 • Act de identitate: aici trebuie să urci o copie după un act de identitate (carte de identitate, permis de conducere etc) pentru a demonstra că ai minim 18 ani și că datele utilizate la înregistrare sunt cele corecte. 

 

Promoții și informații suplimentare

 • Numele de utilizator al celui care recomandă: lasă necompletat. 
 • Am citit și acceptat Termenii și Condițiile: bifează această căsuță. Acolo ai și un link prin care poți vizualiza condițiile generale.  
 • Sunt de acord să primesc via e-mail promoţii speciale: nu ești obligat să bifezi această căsuță, dar recomand s-o faci deoarece astfel ai șanse să primești ocazional mail-uri cu promoții atractive. Oricum îți pot garanta că cei de la Netbet (vezi site-ul agenției) nu exagerează când vine vorba de numărul de mail-uri trimise. 
 • Creează cont: dă click pe acest buton pentru a încheia procesul de înregistrare. 
   

deschidere-cont.png

 

După ce ai completat formularul prezentat mai sus vei primi pe mail un link de activare a contului. După ce dai click pe acel link contul tău va fi activ și-l vei putea folosi. În partea de sus a paginii ai o secțiune în care te poți loga introducând username-ul și parola utilizate la înregistrare. Dacă vrei ca datele tale să fie salvate și să nu fie necesar să treci aceste informații de fiecare dată, atunci poți bifa căsuța ”Reține detalii”. Tot acolo ai și opțiunea ”Parolă utiată?” prin care îți poți recupera contul de pariuri online la Netbet în cazul în care ai uitat datele de logare. 

 

logare.png 

 

PASUL 2 – Efectuarea unui depozit 

După ce te-ai logat în partea de sus a paginii vei avea în locul formularului de logare / înregistrare opțiuni precum Depunere și Casierie, dar și informații despre balanța contului sau link-uri către contul tău de pariuri (istoric pariuri, istoric bonusuri, date personale, promoții etc). Pentru a accesa aceste link-uri trebuie să dai click pe usernameul tău. 

Înainte de a putea paria trebuie să alimentezi contul de pariuri cu bani. Pentru a face acest lucru dă click pe butonul ”Depunere” sau ca alternativă poți alege ”Casierie” – ”Depozit”. Se va încărca o fereastră în care vor fi afișate toate metodele de plată din care poți alege. Deasupra acestor metode de plată vei găsi un chenar numit ”Cod bonus pentru depozit”. 

 

introducere-cod-bonus.png


După ce ai introdus codul dă click pe ”Activare”, iar acum poți efectua o depunere (depozitul trebuie efectuat în maxim 24 de ore din momentul în care ai introdus codul). Ai de ales între mai multe metode de plată după cum urmează: 

 • Visa / MasterCard / Entropay – selectează această opțiune dacă vrei să depui utilizând un card de credit / debit. 
 • Pasyafecard – este un fel de cartelă prepay potrivită pentru acele situații în care n-ai un card și nu poți utiliza alte metode de plată. Dacă nu ști de unde să cumperi așa ceva, poți intra aici pentru mai multe informații: https://www.paysafecard.com/ro-ro/  
 • ZebraPay – sunt terminale ce pot fi găsite prin mall-uri, magazine mari și chiar prin unele gări. De la astfel de terminale poți face plăți electronice. 
 • Skrill – este un portofel electronic foarte popular. Intră pe site-ul Skrill pentru a deschide cont. 
 • Neteller – este de asemenea un portofel electronic, dar taxele sunt mai mari ca la Skrill. 
 • transfer bancar – dă click pe această opțiune pentru a vedea datele necesare pentru a depune. 

ATENȚIE: depunerile prin Skrill sau Neteller nu se califică pentru bonusul pentru prima depunere!
 

Depunerea minimă este de 20 RON dacă depui cu cardul, prin Paysafecard (află mai multe despre aceastămetodă de plată) sau Skrill și 40 RON prin Neteller. Nu este precizată suma minimă ce poate fi depusă prin transfer bancar. 

Deoarece cea mai populară metodă de plată este cardul de credit / debit, mai jos poți vedea exemplul unei depuneri utilizând această metodă de plată. Vei avea de completat următoarele informații: 

 • Suma în RON: suma pe care vrei s-o depui 
 • Tipul cardului: scrie pe card tipul lui. Ai grijă să nu confunzi Visa cu Visa Electron sau Mastercard cu Maestro. 
 • Numărul cardului: aici trebuie să treci acel număr de 16 cifre de pe fața cardului. Nu trebuie să folosești spații. 
 • Numele: trebuie să treci prenumele și numele exact cum apar pe card (în aceeași ordine) 
 • Data expirării: data la care expiră cardul. Scrie pe card, deasupra numelui. 
 • Codul de securitate al cardului: aici trebuie să treci ultimele trei cifre de pe spatele cardului. Aceste cifre sunt cunoscute sub numele de cod CVV.   

Carduri recomandate și acceptate de agențiile de pariuri online

depunere-card.png

 

PASUL 3 – Plasarea primului pariu 

Găsirea meciului dorit

Acum că ai un cont de pariuri online la Netbet cu bani în el a venit momentul să-ți arăt cum plasezi primul tău pariu. În primul rând trebuie să găsești evenimentul sportiv care te interesează. Pentru a face acest lucru accesează opțiunea ”Sport” din meniul orizontal de sus de pe pagina principală și alege sportul dorit din meniul din stânga. De aici selectezi țara și liga care te interesează. 

De exemplu dacă vrei să pariezi pe Liga 1 din România, selectezi Fotbal – România – 1 Play-Off sau 1 Play-Out. Ai și opțiunea de a adăuga la favorite competițiile dorite, iar acestea vor apărea în meniul ”Favoritele mele”. Astfel vei avea acces mai rapid la meciurile și ligile care te interesează. Tot în stânga ai și un meniu ”Cele mai populare”, care conține competițiile de interes major disponibile în momentul în care pariezi.   
 

gasire-meciuri.png

 

Așa cum se poate vedea, în dreptul fiecărui meci ai cote pentru 1x2, dar și un buton simbolizat printr-un ”+” și un număr. Acest număr arată câte alte opțiuni de pariere sunt disponibile la meciul respectiv. Trebuie să dai click pe acesta pentru a accesa pagina de pariuri a unei anumite partide. După ce ai găsit un pariu pe care vrei să-l joci trebuie să dai click pe cota corespunzătoare acestuia. 

 

selectare-pariu.png

 

Pariu single

Pariul se va încărca într-un bilet virtual ce poate fi accesat din partea dreaptă a paginii de pariuri. În acel bilet virtual vei găsi un chenar pe care trebuie să-l completezi cu miza dorită, după care trebuie să apeși butonul ”Plasează pariurile”. 

Află cum se pune primul pariu la Netbethttps://pariurix.com/agentii/netbet/primul-pariu

 

plasare-pariu-single.png

 

Pariuri multiple

Plasarea unui pariu single este foarte ușor de făcut, așa cum se poate vedea mai sus. Dar și dacă vrei să pui un pariu multiplu procedeul este destul de similar. Dă click pe cotele corespunzătoare tuturor pariurilor care te interesează, iar selecțiile vor apărea una sub alta în biletul de pariuri. Selectează opțiunea ”Combi” din partea de sus a biletului și completează chenarul corespunzător ultimei combinații listate în partea de jos.

Dacă ai un bilet cu 5 meciuri (așa cum am eu în poza de mai jos), atunci va trebui să completezi chenarul corespunzător opțiunii ”5 selecții”. Dacă ar fi fost 8 meciuri pe bilet, atunci opțiunea pentru bilet simplu s-ar fi numit ”8 selecții”. În orice caz, în dreptul unui pariu multiplu (bilet simplu) va scrie mereu ”1 Pariuri Cote”, ceea ce înseamnă că există o singură combinație posibilă. 
 

plasare-pariu-multiplu.png 

 

Pariuri în sistem

Dacă vrei să plasezi pariuri în sistem, atunci trebuie să completezi unul din celelalte chenare. La biletul meu cu 5 meciuri se pot juca următoarele sisteme: 

 • Dublu: combinații de câte 2 selecții, sunt 10 combinații posibile 
 • Triplu: combinații de câte 3 selecții, sunt 10 combinații posibile 
 • 4 selecții: combinații de câte 4 selecții, sunt 5 combinații posibile 

Suma completată de tine se va înmulți cu numărul de combinații. Dacă de exemplu tu treci suma ”5” în dreptul opțiunii ”Triplu”, atunci miza ta totală va fi de 50 RON. Aceleași tipuri de pariuri pot fi găsite și dacă dai click pe opțiunea ”Sistem” din partea de sus a biletului virtual, doar că afișajul este diferit. 
 

Pariuri single vs pariuri multiple atunci când pariezi online pe fotbal – Sfaturi și trucuri pentru a beneficia de pe urma fiecărui tip de pariu

plasare-pariu-sistem.png

 


Pariuri live

Pentru a plasa pariuri pe evenimente sportive în desfășurare, trebuie să accesezi opțiunea ”Pariuri live”. De aici poți selecta meciul dorit, după care poți paria. Pariurile se pun în același mod în care ți-am arătat mai sus, cu singura mențiune că de data aceasta va trebui să te miști destul de rapid fiindcă vorbim de pariuri în timp real, deci cotele se schimbă constant în funcție de ce se întâmplă pe teren. 

Află de la PariuriX.com mai multe despre pariuri live la Netbet!

 

plasare-pariu-live.png

 

Transmisii live video

Ar mai trebui spus că la unele meciuri Netbet oferă inclusiv transmisii live video. Cum poți ști la ce meciuri sunt oferite transmisii? Vei vedea un simbol în dreptul acelor partide precum cel încercuit în poza de mai jos.  

 

transmisii-live-netbet.png

De asemenea, poți vedea programul pentru următoarele zile dând click pe ”Netbet TV” din meniul orizontal de sus și selectând opțiunea ”Program TV” din partea de  jos a paginii. Orice client Netbet are acces la transmisiile live video ale agenţiei, cu condiția să aibă o balanță pozitivă a contului de pariuri sau să fi plasat minim un pariu în ultimele 24 de ore. Sunt difuzate live meciuri din competiții importante de fotbal, baschet și tenis, așa cum poți vedea mai jos: 

 

netbet-tv.png

 

Cash out

Cei de la Netbet (vezi site-ul agenției) oferă la majoritatea pariurilor opțiunea de ”cash out”, adică posibilitatea de a închide un pariu și de a încasa o parte din miză sau din potențialul câștig în funcție de șansele ca acel pariu / bilet să fie câștigător. Pentru a închide un pariu, dă click din biletul virtual pe opțiunea ”Pariurile mele” - ”Pariuri deschise”. De aici poți gestiona pariurile în desfășurare și poți vedea ce sume de bani ai putea încasa în cazul în care alegi să utilizezi această opțiune.  
 

inchidere-pariu.png

 

 

Pasul 4 - plasarea unui pariu de pe telefon sau tabletă

Este destul de ușor să pariezi de pe un telefon sau o tabletă, iar procedura nu diferă prea mult față de pariurile puse de pe calculator. Dacă vrei să plasezi pariuri pre-meci, intră în meniul prezentat mai devreme și selectează opțiunea ”Sporturi disponibile”. Dar eu am ales să pun un pariu live, motiv pentru care m-am întors pe pagina principală, de unde am selectat opțiunea ”Evenimente în curs”. Dacă vrei să pui ca mine un pariu live pe hochei pe gheață dă click pe acest sport și apoi intră pe meciul dorit. 
 

plasare-pariu-mobil-1.PNG

Selectează cota corespunzătoare pariului care te interesează, iar aceasta se va încărca într-un bilet virtual care de data aceasta se află în partea de jos a paginii. Fiindcă ecranul unui telefon sau a unei tablete este evident mai mic decât ecranul unui calculator, biletul virtual nu va fi afișat direct, ci va fi reprezentat printr-un buton pe care trebuie să apeși. Acesta se va mări, după care poți completa suma dorită și poți apăsa pe ”Plasează pariurile”. 

 

plasare-pariu-mobil-2.PNG

 

PASUL 6 – Efectuarea unei retrageri 

Retragerile pot fi solicitate inclusiv de pe telefon sau tabletă, dar mai bine revenim la varianta site-ului pentru PC. Pentru a solicita o retragere intră în Casierie și alege opțiunea ”Retragere”. Banii pot fi scoși prin transfer bancar sau prin aceeași metodă folosită pentru depunere. Dacă de exemplu ai depus utilizând un card de debit, atunci poți scoate banii pe acest card. 

 

retragere.png

 

Pentru a retrage bani pe card trebuie să completezi următoarele informații: 

 • Valoarea retragerii în RON: suma pe care vrei s-o scoți 
 • Nume și prenume: Acestea trebuie să corespundă cu datele de pe card și cu datele utilizate la înregistrare 
 • Număr de telefon: un număr la care poți fi contactat
 • Numărul cardului bancar: numărul cardului pe care retragi banii 

retragere-card.png

De obicei o retragere durează între 2 și 5 zile lucrătoare, dar o retragere pe un portofel electronic ar trebui să fie procesată în maxim 24 de ore. În mod normal nu ți se vor solicita documente atunci când retragi pentru prima dată deoarece ai furnizat o copie după un act de identitate în momentul în care ți-ai deschis contul de pariuri online. Totuși pot exista și excepții și nu este exclus să fie necesar să trimiți și alte acte suplimentare. De obicei acest lucru se întâmplă atunci când vrei să retragi sume mari de bani. Află mai multe despre verificarea contului de pariuri Netbet!

Pe lângă pariuri sportive, la Netbet poți inclusiv să joci jocuri de cazino. Pe fiecare platformă vei avea o balanță separată a banilor, dar poți transfera fără probleme fonduri dintr-o parte în alta. Pentru a face acest lucru este necesar să intri în Casierie și să selectezi opțiunea ”Transfer” 

 

transfer-fonduri.png

Sper că acest ghid pariuri sportive online Netbet ți-a fost de folos și te-a ajutat să deschizi un cont, să plasezi primul tău pariu online, să primești și să deblochezi bonusul exclusiv Pariurix!

Deschide un cont acum prin PariuriX și primești un bonus atractiv pentru prima depunere!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult