Cum fac un cont nou la Netbet și cum depozitez bani în cont

2022-01-04 09:00:00 7,5k 0

PariuriX îți arată cum faci un cont nou la Netbet și cum depozitezi bani în cont! Vezi pas cu pas ce ai de făcut pentru a putea paria online la una dintre cele mai bune case de pariuri licențiate în România! Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) a intrat pe piața din România în partea a doua a anului 2015, chiar după ce licența pentru pariuri sportive a devenit obligatorie pe teritoriul țării noastre. Serviciile oferite sunt suficient de bune încât aceasta să fie în top3 cele mai bune agenții de pariuri online aprobate de către ONJN, motiv pentru care tot mai mulți pariori aleg să-și deschidă cont aici.

Click aici pentru a te înregistra, şi profită de bonusul oferit pentru prima depunere!

Dacă și tu vrei să deschizi un cont la agenţia de pariuri Netbet, dar n-ai mai pariat online până acum și nu știi care sunt pașii care trebuie urmați, atunci ești în locul potrivit deoarece în cele ce urmează îți voi arăta cum te poți înregistra pe acest site de pariuri online și cum poți depune bani în contul tău de pariuri. 

 

1. DESCHIDEREA UNUI CONT NETBET

netbet-interfata.png

Intră pe site-ul Netbet. Vei observa că în colțul din dreapta sus a paginii principale se află un buton verde pe care scrie ”Înregistrare”. Dă click pe acesta după care vei fi redirecționat către un formular de înregistrare compus din trei părți (fiecare parte pe câte o coloană). 
 

Contul dvs. Netbet
 • Nume de utilizator: un username format din minim 6 caractere 
 • Parolă: o parolă asociată contului tău de pariuri formată din 6-20 caractere (doar litere și cifre) 
 • Confirmați parola: introdu parola din nou 
 • Email: o adresă de poștă electronică care să fie asociată contului de pariuri (vei avea nevoie de ea pentru a activa contul, pentru a primi mailuri cu promoții, pentru a recupera contul în cazul în care-l pierzi etc) 
 • Confirmați adresa de email: introdu adresa de email din nou 
 • Moneda: va fi selectat automat RON; lasă așa 
 • Țara: va fi selectată automat România; lasă așa 

 

Informații 
 • Sex: Masculin / Feminin 
 • Prenume: numele mic 
 • Nume: numele de familie 
 • Data de naștere: în prima căsuță alege ziua, în a doua luna și în a treia anul 
 • Cod numeric personal: aici trebuie să treci CNP-ul din buletin. Casele de pariuri online sunt obligate prin lege să solicite această informație 
 • Cod poștal: codul poștal asociat adresei tale. Dacă nu-l știi, îl poți afla de pe coduripostale.com. 
 • Oraș: orașul în care locuiești
 • Adresa: adresa la care locuiești 
 • Telefon mobil: numărul tău de telefon
 • Act de identitate: trebuie să atașezi o copie după buletin, pașaport sau permis de conducere  

Observație: O copie după un act de identitate este necesar pentru a demonstra că ai minim 18 ani și că datele introduse anterior sunt cele reale. De aceea recomand ca peste tot să treci datele din buletin, inclusiv la adresă / oraș chiar dacă temporar locuiești în altă parte, situație în care se află de exemplu foarte mulți studenți. 

Recenzia completă Netbet poate fi accesată aici: https://pariurix.com/agentii/netbet

 

Promoții și informații suplimentare
 • Numele de utilizator al celui care recomandă: lasă necompletat; vei primi bonusul de 100% în limita a 300 RON și fără a scrie ceva aici.
 • Am citit și acceptat Termenii și Condițiile: bifează această căsuță pentru a confirma că ești de acord cu regulamentul agenției.
 • Sunt de acord să primesc via e-mail promoţii speciale: bifează această căsuță dacă vrei să primești mail-uri cu cele mai noi bonusuri pariuri
 • Creează cont: după ce ai completat toate informațiile prezentate mai sus apasă acest buton pentru a crea contul Netbet. 
   

deschidere-cont.png

 

2. CUM EFECTUEZ UN DEPOZIT LA NETBET?

După ce ai creat un cont Netbet (vezi site-ul agenției) va fi necesar să intri pe adresa de mail utilizată la înregistrare și să dai click pe link-ul de activare primit în mail-ul de bun venit. Vei fi redirecționat către site, acolo de unde te poți loga.  Acum poți accesa secțiunea Casierie pentru a efectua un depozit. 

introducere-cod-bonus.png 
La Netbet poți depune utilizând una din următoarele metode de plată:

 • Card de credit (minim 20RON) – sunt acceptate carduri Visa, Mastercard și Entropay, cu condiția ca banca de care aparține cardul să permită tranzacții ”e-gaming”. 
 • Skrill (Moneybookers) și Neteller (minim 20, respectiv 40RON) – ambele sunt portofele electronice populare, dar ai grijă că depunerile prin aceste metode de plată nu se califică pentru bonusul de bun venit! Deschide acum un cont Skrill!
 • Transfer bancar – poți depune atât diontr-o sucursală bancară, cât și direct de acasă utilizând serviciul de internet banking.
 • Paysafecard (minim 20RON) – dacă nu vrei să folosești carduri, conturi bancare sau portofele electronice, poți achiziționa o cartelă Paysafecard din sute de locații diferite. Intră pe https://www.paysafecard.com/ro-ro/cumparare/cautare-puncte-de-vanzare/  pentru a găsi cel mai apropiat punct de vânzare 
 • Smith & Smith (minim 50RON) - poți depune bani la Netbet din orice sucursală Smith & Smith! Depunerile au loc instant și sunt scutite de impozite.
 • Cash Card Netbet (minim 10RON) - poți depune bani din orice agenție stradală Favbet. Atunci când efectuezi primul depozit va trebui să deschizi un card Netbet.

În funcție de metoda de plată aleasă vei avea de completat diferite informații. Dacă depui prin Skrill sau Neteller atunci va trebui să introduci adresa de mail și parola portofelului electronic. Dacă depui prin bancă este necesar să dai click pe această metodă de plată pentru a vedea listate datele necesare pentru a putea depune (numele băncii, codul Swift și numărul contului).

Iar dacă efectuezi un depozit cu cardul atunci va trebui să completezi datele de pe acesta. În imaginea de mai jos ți-am oferit exemplul unui astfel de depozit pentru a vedea exact ce trebuie completat. Toate datele sunt scrise pe fața cardului, cu excepția codului de securitate care este reprezentat de ultimele trei cifre de pe spatele acestuia.  

 

3. CUM EFECTUEZ O RETRAGERE

Orice parior vrea nu doar să depună, ci să și retragă la un moment dat. Atunci când vei dori să soliciți prima retragere vei putea scoate banii doar prin transfer bancar sau prin metoda prin care ai depus. Dacă de exemplu ai depus cu cardul, atunci poți retrage banii pe cardul respectiv.

Retragerea minimă este de 20 RON prin Skrill și Netbet Cash Card, 50RON prin Smith & Smith și 80 RON prin restul metodelor de plată. În poza de mai jos poți vedea exemplul unei retrageri pe card. În orice caz formularul este foarte simplu de completat, deoarece tot ce trebuie să treci este suma pe care vrei s-o retragi, numele și prenumele tău, un număr de telefon și numărul cardului bancar.  

CLICK AICI pentru a afla tot ce trebuie să știi despre depuneri și retrageri de bani la Netbet!

 

retragere-card.png

Deschiderea unui cont Netbet și efectuarea unui depozit sunt lucruri pe care orice persoană le poate face ușor, fără nici cea mai mică problemă. Vei vedea că și site-ul este foarte ușor de folosit, și că poți paria online în cele mai bune condiții!

Click aici pentru a te înregistra, şi profită de bonusul oferit pentru prima depunere!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult