Opțiunea cashout la Netbet - ține sub control pariurile tale!

2022-01-06 10:20:00 7,7k 0

Deși a apărut pe piața din România abia în partea a doua a anului 2015, Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) a intrat rapid în topul preferințelor pariorilor români datorită serviciilor pe care le oferă. Și ca orice casă de pariuri online care se respectă, nu avea cum să lipsească prezența opțiunii cash out. Celelalte case de pariuri la care aveţi disponibilă opţiunea cash out le puteţi vedea în ACEST ARTICOL.

Joacă acum la această casă de pariuri online și profită de pe urma funcției de cash out!

 

Ce este opțiunea de cashout la Netbet?

Aceasta este o opțiune care îți oferă posibilitatea de a închide un pariu înainte ca acesta să fie finalizat. În momentul în care dai cashout primești garantat un anumit procent din miza inițială sau din câștigul total, suma exactă depinzând de statutul pariurilor tale în momentul respectiv. Dacă de exemplu ai pus un pariu single pe 100 RON și dai cashout înainte ca meciul să înceapă, primești înapoi aproximativ 95 RON. Dacă în schimb ai pus un bilet cu 6 meciuri de cotă 2 fiecare pe o miză de 5 RON și ți-au ieșit primele cinci pariuri, atunci agenția îți va oferi aproximativ 150 RON pentru a nu mai depinde de rezultatul ultimului joc.
 

Pe ce tipuri de pariuri pot utiliza opțiunea de cash out?

Poți închide pariuri single și multiple indiferent că sunt plasate pre-meci sau live, dar nu poți închide pariuri plasate în sistem. Opțiunea cash out este oferită la majoritatea meciurilor și sporturilor, fiind destul de rare acele situații în care ea nu este disponibilă. Sunt câteva tipuri de pariuri pe care aceasta nu poate fi folosită:

  • pariuri de tipul forecast / tricast la curse de cai / câini
  • pariuri de tipul Each Way
  • handicapuri europene și asiatice
  • peste / sub puncte și goluri
     

Excepții la cursele de cai

netbet-cashout.png

Regulile de mai sus sunt valabile la toate sporturile, mai puțin la pariurile pe curse de cai, acolo unde situația este un pic diferită. La acestea poți utiliza opțiunea de cash out doar la pariuri single, nu și la cele combinate. De asemenea doar pariurile de tipul ”Race card” și ”Each Way” sunt eligibile pentru promoție. Pariurile Forecast, Tricast, Ante Post sau alte pariuri nu se califică. Oricum este un mare plus faptul că poți închide pariuri pe curse de cai, multe agenții de pariuri online evitând să ofere opțiunea cash out pe acest sport.
 

Nu mereu poți da cash out la Netbet

Pot fi situații în care la un anumit meci sau tip de pariu să nu poți da cash out, chiar dacă în mod normal opțiunea ar trebui să fie disponibilă pe piața respectivă. Dar vor fi destul de rare astfel de situații. Ar mai trebui spus că opțiunea cashout poate fi utilizată atât de pe PC, cât și de pe dispozitivele mobile cu IOS sau Android prin intermediul aplicației Netbet.

 

Cash out parțial

Mai nou, cei de la Netbet au introdus posibilitatea de a da cash out parțial. Ce înseamnă asta mai exact? Presupunem că ai pus un pariu pe 100RON la o cotă de 2.00 și la un moment dat, datorită parcursului jocului, agenția este dispusă să ți-l plătească la o cotă de 1.50. Ești nehotărât și nu știi ce să faci - să închizi pariul sau să îl lași să meargă mai departe. La Netbet poți face ambele lucruri deodată! Poți să îl închizi pe o miză de 50RON și să iei 75RON de pe urma acestei jumătăți de pariu, iar în același timp să îl lași să meargă mai departe pe restul mizei de 50RON. Dar nu trebuie neapărat să împarți pariul în 2; cu opțiunea de cash out parțial poți închide pe orice sumă dorești tu. Poți afla mai multe despre această opțiune aici : https://pariurix.com/nou-cash-out-partial-la-netbet.html.

Pariază acum la această agenție și profită de pe urma funcției de cash out parțial!

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult