MrBit
L1213854VW001295

MrBit

9.4
user photo
Baicu Marius
2024-01-31 23:28:11

MrBit Pariuri Sportive - bonus de 100% până la 200RON!

În această recenzie vom prezenta una dintre cele mai noi case de pariuri online din România, și anume MrBit. Vom vorbi despre cum poți deschide și verifica contul de joc, despre oferta sportivă și promoțiile disponibile, dar și despre alte servicii oferite de acest operator de pariuri sportive.

Trebuie menționat încă din start că MrBit întâmpină clienții noi pe platforma de pariuri sportive cu un bonus de bun venit de până la 200RON!

Deschide cont și încasează un bonus MrBit de până la 200RON la pariuri sportive!

1. Cine este MrBit?

MrBit a intrat pe piața din România la începutul lunii iunie 2021, atunci când a lansat un casino online propriu care a ieșit în evidență încă din prima zi datorită numărului mare de jocuri oferite.

Un an mai târziu, la mijlocul lui 2022, MrBit a venit cu o surpriză pentru clienții săi, oferind și o platformă proprie de pariuri sportive, despre care vom discuta pe parcursul acestei recenzii.

MrBit, alături de Frank și SlotV, fac parte din grupul PlayAttack, o companie de gaming foarte cunoscută la nivel internațional.

În România aceasta este licențiată ONJN sub numele de AVENTO MT LIMITED, care conform D.ONJN 807/27.05.2021 a primit licența cu numărul L1213854VW001295, licență ce îi dă dreptul de a oferi în legalitate pe teritoriul României jocuri de cazino și pariuri în cotă fixă până pe data de 31.05.2031
 

2. Informații înregistrare MrBit

 1. Intră pe mrbit.ro.
 2. Apasă pe butonul ”Obține bonus” din centrul Paginii.
 3. Se va deschide o fereastră pop-up unde trebuie să introduci adresa de email
 4. Introdu o parolă asociată contului MrBit
 5. Introdu numarul de telefon
 6. Introdu numele complet
 7. Introdu adresa ta
 8. Introdu CNP-ul tau
 9. Deții un cod promoțional – poți trece ”NU”, bonusul de bun venit este acordat automat fără a fi necesar un cod de bonus.
 10. Accepta termenii si condițiile site-ului și confirmă că ai peste 18 ani

Deschide cont și încasează un bonus MrBit de până la 200RON la pariuri sportive!

3. Verificarea contului MrBit #

Conform legii, verificarea legii trebuie parcursă în maxim 30 de zile din momentul deschiderii contului. Cu un cont neverificat nu vei putea efectua depuneri mai mari decât echivalentul a 200€ (aproximativ 985RON), și nici nu vei putea solicita retrageri. Pentru a verifica identitatea la MrBit SportsBook, va trebui să parcurgi următorii pași:

 1. Dă click pe avatarul tău din colțul dreapta sus.
 2. Accesează secțiunea Profil.
 3. Du-te în partea de jos a paginii în dreptul la ”Verificare Cont”
 4. Atașează o copie a unui act de identitate, de preferabil cartea de identitate. Este acceptat și pașaportul.
 5. În cazul în care ai efectuat deja o depunere utilizând un card de credit / debit, va trebui să atașezi inclusiv o copie față / verso a acestuia. Primele șase și ultimele patru cifre din numărul cardului trebuie să fie vizibile precum și numele deținătorului și semnătura și data expirării. Celelalte numere și codul CVV trebuie ascunse.

Dacă verifici identitatea înainte de a depune, dar folosești ulterior un card de credit/debit, atunci o copie după acesta va fi solicitată înaintea efectuării primei retrageri. Tot atunci poate fi cerută și o dovadă a adresei. Pentru mai multe informații despre verificarea identității la operatorii de jocuri de noroc licențiați accesează ACEST LINK.

4. Depuneri și retrageri de bani la MrBit #

La momentul scrierii acestei recenzii MrBit oferea cele mai importante metode de plată:

 • Card de credit / debit – depunerea minimă este de 20RON, depunerea nu este taxată
 • Cash prin TopPay – depunerea minimă este de 20RON, se oprește un impozit de 2%
 • portofele electronice (Skrill, Neteller, Paysafecard) - depunerea minimă este de 20RON, se oprește un impozit de 2%

În ceea ce privește retragerile, vei putea scoate bani doar prin metoda de plată prin care ai depus ultima dată, și doar după ce ai parcurs procesul de verificare KYC.

Deschide cont și încasează un bonus MrBit de până la 200RON la pariuri sportive!

5. MrBit Ofertă sportivă #

MrBit vine pe piața din România cu o ofertă sportivă foarte diversificată, ce conține pariuri pe aproximativ 30 de sporturi diferite. Pe lângă disciplinele populare, găsim și sporturi de nișă precum arte marțiale, badminton, ciclism, golf, schi, șah sau squash.

Găsim chiar și pariuri non-sportive cum ar fi cele politice, dar în acest caz am văzut mai degrabă o ofertă cu pariuri internaționale (cum ar fi pe președintele din SUA sau pe alegerile din Brazilia) decât pe piața din România.

Trebuie menționat că oferta sportivă este bine organizată, astfel încât din maxim 3 click-uri poți ajunge la orice meci din orice disciplină.

Ofertă MrBit pe fotbal

Trebuie să recunosc că am fost impresionat să văd că la meciuri de fotbal din România sunt oferite peste 900 opțiuni de pariere, iar la partide din Spania sau Italia găsim chiar 1500+ pariuri. Totuși după ce am aprofundat un pic oferta, am observat că acel număr reprezintă mai degrabă totatul de cote oferite decât numărul de opțiuni de pariere diferite (așa cum e de regulă numerotat la alte agenții).

Astfel oferta de pariere nu este neapărat atât de diversificată pe cât te-ai aștepta, cel puțin când vine vorba de fotbalul românesc. Putem plasa pariurile obișnuite pe goluri, câștigători, handicapuri și multe altele, dar din categoria pariurilor mai speciale pot remarca doar pariuri pe cornere.

În schimb, pe campionate mari ale Europei poți paria inclusiv pe cartonașe sau offiside-uri. Per total am văzut agenții cu ofertă mai bogată, dar chiar și așa, oferta pe fotbal de la MrBit va mulțumi majoritatea pariorilor.

Plus că îmi place faptul că pot adăuga la favorite opțiunile de pariere care mă interesează, pentru a le putea găsi mai ușor atunci când am nevoie de ele.

Deschide cont și încasează un bonus MrBit de până la 200RON la pariuri sportive!

6. MrBit Live – pariuri în timp real și live streaming

Oferta live de la MrBit este destul de impresionantă, acoperind un număr ridicat de evenimente sportive în timp real. Iese în evidență în mod special oferta live pe tenis și tenis de masă, fiind destul de puține agenții licențiate care au o ofertă similară la acest capitol.

De asemenea, evidențiez un număr foarte mare de sporturi pe care se oferă live betting, iar aici pot remarca discipline de nișă precum  badminton, reguli australiene, sporturi virtuale (e-fotbal, e-baschet, e-hockei), cricket, darts, squash și chiar Kabaddi.

La partide live de fotbal vei găsi în jur de 100 de opțiuni de pariere, iar la cele de tenis în jur de 40 de pariuri, ceea ce este destul de bine.

Este oferit și live streaming, iar vestea bună este că ai acces la acest serviciu chiar dacă nu ai nici un ban pe contul de joc! Majoritatea agențiilor solicită o balanță pozitivă, sau un pariu decis în ultimele 72 de ore.

Totuși oferta de live streaming nu este prea bogată. Atunci când am accesat-o, erau oferite câteva partide de tenis și tenis de masă, dar și fotbal de masă!
 

7. MrBit de pe mobil #

Momentan nu există o aplicație MrBit pentru mobil, însă site-ul este optimizat pentru telefoane și tablete astfel încât te poți juca direct din browser-ul mobilului în cele mai bune condiții. Vei găsi pe telefon și tabletă întreaga ofertă de pariuri pre-meci și live, dar și celelalte opțiuni de pe site (depuneri și retrageri de bani, accesarea paginilor de promoții etc).  
 

8. Bonus de bun venit la MrBit Pariuri Sportive #

Dacă alegi să deschizi un cont acum vei fi eligibil pentru un bonus de bun venit de până la 200RON. Uite ce ai de făcut:

 • Deschide un cont acum!
 • Efectuează un depozit de minim 20RON pentru a primi un bonus de 100% până la 200RON
 • Plasează un prim pariu pe o cotă de minim 1.50. 
 • Vei primi un bonus echivalent cu valoarea primului pariu, în limita a 200RON
 • Rulează de 3 ori bonusul pe cote de minim 1.50 în maxim 30 de zile pentru a putea retrage câștigurile.

Termeni și condiții bonus de bun venit

 • Oferta se adresează clienților noi MrBit SportSbook
 • Trebuie să efectuezi un depozit de minim 20RON pentru a fi eligibil.
 • Trebuie să plasezi un prim pariu pe o cotă de minim 1.50 pentru a fi eligibil.
 • Bonusul este de 100% din valoarea primului pariu, în limita a 200RON.
 • Valoarea bonusului trebuie să fie divizibilă cu 10. Dacă de exemplu ai plasat un prim pariu de 107 Lei, atunci vei primi un bonus de 100 Lei.
 • Bonusul este creditat în maxim 24 de ore din momentul în care devii eligibil. 
 • Bonusul trebuie rulat de 3 ori pe cote de minim 1.50 în maxim 30 de zile pentru a putea retrage câștigurile.
 • Dacă pariul a fost anulat, făcut nul sau invalid, returnat jucătorului sau calculat prin funcția Cashout, suma acestui pariu nu va fi inclusă în rulajul bonusului.
 • Acest bonus MrBit este destinat persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.
 • Acest bonus MrBit eeste limitat la o singură utilizare per persoană / adresă / ip / familie etc.
 • Bonusul MrBit se supune termenilor generali ai agenției

MrBit vine periodic și cu alte promoții, dar cel mai bine este să accesezi site-ul agenției pentru informații complete.

Deschide cont și încasează un bonus MrBit de până la 200RON la pariuri sportive!
 

9. Contact și relații cu clienții

Pe partea de relații cu clienții casa de pariuri MrBit stă foarte bine, oferind utilizatorilor posibilitatea de a lua legătura cu staff-ul lor prin următoarele metode de contact:

 • Chat online direct de pe site – opțiune recomandată atunci când ești în căutarea unei rezolvări rapide a unei probleme
 • Telefon - +40371700822
 • Mail - [email protected] – opțiune recomandată inclusiv în cazul problemelor legate de cardul bancar.

Serviciul de relații cu clienți este disponibil 24 / 7, deci îl poți accesa la orice oră din zi sau din noapte.
 

10. Păreri MrBit SportsBook

Apreciem faptul că de curând MrBit a adăugat și o platformă de pariuri sportive, pe lângă cea de casino. Nu putem spune că este una dintre cele mai bune din România, însă cu siugranță nu vei fi dezamăgit de ea. Oferă în mare parte cam tot ce ai nevoie de la un site modern de pariuri, iar majoritatea pariorilor vor fi mulțumiți. Chiar dacă nu intenționezi să joci aici cu regularitate, tot merită să deschizi un cont măcar pentru bonusul de bun venit. De asemenea, considerăm acet site unul serios și de încredere, iar din acest motiv se află pe lista noastră scurtă de agenții recomandate.

Deschide cont și încasează un bonus MrBit de până la 200RON la pariuri sportive!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1