Verificarea contului Mozzart Bet

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la MozzartBet

5-15 zile lucrătoare

Verificarea contului

Ai nelămuriri legate de procesul de verificare al contului de pariuri Mozzartbet? Află ce ai de făcut pas cu pas pentru a parcurge procesul de verificare KYC, descoperă cele mai comune probleme ale pariorilor, dar și soluții la acestea!

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Mozzart Bet verificare cont – ce acte sunt solicitate?
  2. Cum trimit documentele solicitate de staff-ul Mozzart?
  3. Întrebări comune de la pariori despre procesul de verificare KYC Mozzart

 

1.Mozzart Bet verificare cont – ce acte sunt solicitate?

Pentru o verificare completă (cel puțin în prima fază) sunt necesare două documente:

  • act de identitate – trebuie să trimiți o copie după buletin, pașaport sau permis de conducere
  • dovadă a adresei – poți trimite o factură de utilități sau un extras de cont care să conțină numele și adresa. Dacă întâmpini dificultăți în a furniza un astfel de document, atunci aruncă un ochi peste acest articol.

 

2.Cum trimit documentele solicitate de staff-ul Mozzart?

Trimiterea documentelor se face direct de pe site-ul mozzartbet.ro. Atunci când te loghezi pe cont vei vedea că în partea de sus a paginii apare un semn al exclamării într-un triunghi roșu. Dacă acesta nu apare, atunci accesează Cont – Modificare Date, iar pe pagina aceea cu siguranță va apărea.

Dă click pe triunghiul roșu, și se va deschide un drop menu în care vei găsi opțiunea ”Verificare cont”. Apasă pe acel buton pentru a fi redirecționat către pagina de unde trebuie să trimiți documentele enumerate anterior.

 

3.Întrebări comune de la pariori despre procesul de verificare KYC Mozzart

În ce format pot trimite documentele solicitate?

Documentele nu pot fi mai mari de 2MB și trebuie trimise doar în format .jpeg, .jpg și .pdf, dar eu unul nu am putut uploada fișiere .pdf.

 

În cât timp pot verifica contul?

Conform legii actuale, trebuie să trimiți actele în maxim 30 zile din momentul în care ți-ai deschis contul, altfel acesta va fi blocat, iar banii aferenți acestuia vor fi virați către bugetul statului. Sau cel puțin așa ar trebui, pentru că din ce știu sunt clienți Mozzartbet care au contul neverificat de mai bine de 1 an și încă îl pot accesa. Totuși nu trebuie să te bazezi pe acest lucru, plus că oricum nu vei putea solicita retrageri până nu parcurgi procesul de verificare KYC Mozzart Bet.

 

În cât timp sunt verificate documentele?

Este o întrebare bună. Pe site-ul propriu în secțiunea ”Help” scrie că 48 de ore, sau maxim 72 în situații mai speciale. Însă realitatea este că sunt clienți care au așteptat mai mult de două săptămâni până când actele au fost verificate, motiv pentru care recomand să le trimiți imediat după înregistrare.

 

Ce restricții sunt impuse cât timp nu am contul verificat?

În primul rând nu vei putea depune sume mai mari de echivalentul a 200 de euro. Teoretic nu ar trebui nici să poți retrage bani, dar pe forumul de discuții Mozzartbet am văzut mai mulți pariori care au reușit să retragă câștigurile fără a avea contul verificat. Dar este drept că toți au trimis actele spre verificare, doar că nu au primit răspuns. Și oricum aceste lucruri se întâmplau prin 2016, poate acum în 2018 s-au mai schimbat.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!

 

Este suficient doar un act de identitate pentru verificare KYC?

Este o întrebare legitimă din momentul ce pe site-ul MozzartBet așa scrie. Trimițând o copie după un act de identitate va ridica restricția legată de depunerea maximă (200€) și de faptul că trebuie să verifici actele în 30 de zile de la înregistrare. Totuși din ce am auzit nu vei putea retrage până nu trimiți și o dovadă a adresei, și oricum aceasta tot îți va fi solicitată mai devreme sau mai târziu. Așa că mai bine o trimiți din prima ca să scapi de o grijă.


Sunt solicitate și alte acte suplimentare pe parcurs?

Dacă depui cu un card de credit / debit există posibilitatea să ți se solicite o copie față-verso după acesta. Staff-ul agenției îți va solicita să acoperi anumite informații de pe el, dar vei primi un mail la momentul potrivit. În rest nu prea sunt cerute alte documente, dar ia în considerare faptul că din punct de vedere legal agenția are dreptul în orice moment să îți solicite acte suplimentare dacă consideră acest lucru ca fiind necesar.

 

Ce ar trebui să mai știu?

Se pare că este un bug pe site prin care la unii clienți contul apare ca fiind neverificat după ce au primit confirmarea de la staff că totul este în regulă. Totuși din ce știu acești clienți pot depune și retrage în ciuda acestei afișări eronate.

Dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita să ne contactezi pe forumul de discuții Mozzartbet, sau poți lăsa un reply mai jos.

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?