Transmisiuni live disponibile la MozzartBet

5,000

De evenimente

Știai că Mozzartbet are un serviciu de live streaming? Află mai multe despre acesta, vezi cum îl poți accesa și află ce meciuri sunt transmise live video de către Mozzartbet.

Cauți o agenție bună care oferă meciuri live online? Aceasta este recomandarea PariuriX!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Poți urmări la Mozzart Bet meciuri live online!
  2. Cum pot accesa serviciul Mozzart TV?
  3. Cum funcționează serviciul Mozzart Live Streaming?

 

1.Poți urmări la Mozzart Bet meciuri live online!

Nu sunt multe case de pariuri licențiate care să aibă un serviciu de live streaming, iar majoritatea acestora sunt pe lista agențiilor recomandate de PariuriX. De fapt, în afară de ele, doar câteva mai transmit meciuri live online, iar una dintre acestea este chiar MozzartBet!

Dacă vrei să joci la o agenție bună care are o platformă avansată de pariuri live, un serviciu de live streaming care să acopere evenimente de top, dar și servicii de o calitate avansată, atunci recomand să te orientezi către o agenție de tipul Unibet.ro, Netbet.ro, Betano.ro sau Betfair.ro.

 

2.Cum pot accesa serviciul Mozzart TV?

Intră pe mozzartbet.ro, accesează pagina de Pariuri Live, iar aici vei găsi în partea de sus a paginii un sub-meniu care conține opțiunea ”Transmisiuni live”. Dacă dai click, vei fi redirecționat către o pagină cu lista transmisiunilor, care de regulă nu este deloc scurtă.

Există pe acolo și o opțiune ”Explicații” de unde am aflat că Mozzartbet ar transmite anual peste 5,000 de evenimente sportive din fotbal, tenis, baschet și alte sporturi, ceea ce cu siguranță este impresionant. Tot acolo am citit că pe pagina de pariuri live, în dreptul meciurilor transmise live video pe Mozzart TV ar trebui să apară simbolul unui televizor, în timp ce sunt și evenimente cu transmisiune live text ce au în dreptul lor simbolul unui stadion.

 

Cum funcționează serviciul Mozzart Live Streaming?

Totul sună bine în teorie, dar chiar funcționează acest serviciu? Eu nu am văzut în dreptul niciunui meci de pe pagina ”Lista transmisiunilor” simbolul unui stadion sau a unui televizor, ci doar un text ”PbP” care habar nu am de la ce vine. Sigur, cel mai ușor mod de a afla răspunsul la această întrebare ar fi să testez direct. Problema este că Mozzartbet nu a fost niciodată genul de agenție la care să vreau să mă joc, motiv pentru care nu am efectuat vreodată un depozit. Cert este că fără bani pe cont nu pot să accesez transmisiunile live video. Dacă ai un cont cu bani la Mozzartbet, aș aprecia dacă ai încerca să vezi dacă poți urmări sau nu meciuri, și să ne spui și nouă concluziile tale printr-un reply mai jos.

Ar mai trebui menționat faptul că nu este oferită o listă cu competițiile acoperite, deci nu aș putea să îți spun exact ce campionate de fotbal sau turnee de tenis fac parte cu regularitate din oferta de meciuri live online de la Mozzart Bet.

Cauți o agenție bună care oferă meciuri live online? Aceasta este recomandarea PariuriX!

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?