Mozzart Bet - Pariuri speciale, viruale și eSports

Pariuri loto, speciale și virtuale la MozzartBet

  • Pariuri pe sporturi virtuale
  • ESPORTS
  • Pariuri Speciale

Nici nu se pune problema de pariuri pe sporturi electronice sau pariuri non-sportive când abia pot găsi în ofertă meciuri de volei sau handbal, dar există și plusuri.

Pariuri virtuale
Mozzartbet are o platformă de pariuri virtuale pe fotbal care este identică cu cea de la Sportingbet, semn că acestea sunt luate de la același provider. Acesta este un lucru bun deoarece poți paria pe campionate virtuale; un campionat durează în jur de două ore și jumătate, iar la fiecare 5 minute începe o etapă nouă. Astfel poți miza în mod repetat pe aceeași echipă, iar partea și mai bună este că la fiecare meci este oferită atât o transmisie video, cât și acces la 40 de opțiuni de pariere diferite. Din păcate nu sunt oferite pariuri și pe alte sporturi virtuale.

Pariuri pe loto
Mozzartbet este una din singurele trei agenții online licențiate (alături de Casa Pariurilor și Superbet) care oferă pariuri pe cele mai populare loterii din lume. Sunt oferite pariuri pe 28 de loterii diferite, printre care Grecia Kino, Spania Bono sau Florida Fantasy. Mai nou acesta este și singurul operator care oferă posibilitatea de a paria pe Loteria Română 6/49.  Poți juca orice sistem dorești la fiecare loteria, miza minimă fiind de doar 1RON pe bilet indiferent de numărul de combinații pe care acesta îl conține.

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?