Bonus Mozzart Bet și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de MozzartBet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 500RON

bonus egal cu suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Bonusurile și promoțiile reprezintă unul din criteriile principale de care pariorii țin cont atunci când aleg casa de pariuri online la care să joace. Așa că a venit momentul să vedem cum stă la capitolul de bonusuri Mozzart Bet!

Vrei să joci la pariuri sportive cu un bonus consistent? Deschide cont acum!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Oferă Mozzart bonus de bun venit?
  2. Mozzart Cod promoțional – avem nevoie de un cod de bonus?
  3. Mozzart bonus fără depunere – putem juca gratis la această agenție?
  4. Promoții Mozzart Bet disponibile constant sau ocazional

 

1.Oferă Mozzart bonus de bun venit?

Din păcate, din ziua în care a intrat pe piața de pariuri online din România și până la momentul actualizării acestei recenzii (mai 2018), agenția de pariuri sportive Mozzart Bet nu a oferit un bonus pentru prima depunere, și nici nu avem informații conform cărora să credem că o astfel de ofertă va fi disponibilă în viitorul apropiat sau mediu.

Din păcate mozzartbet.ro este una din puținele agenții licențiate fără o ofertă de bun venit. Așa că dacă vrei să te joci cu un bonus consistent la primul depozit, cel mai bine este să te reorientezi către una din agențiile de pe ACEASTĂ LISTĂ.

 

2.Mozzart Cod promoțional – avem nevoie de un cod de bonus?

Mozzart Bet nu excelează chiar deloc când vine vorba de bonusuri sau promoții, așa că probabil nu te va surprinde prea tare când îți voi spune că nu este necesară introducerea unui cod de bonus pe mozzartbet.ro indiferent de oferta pentru care aplici (măcar să găsești promoții atractive). Sincer să fiu nici nu am văzut pe undeva pe site vreo căsuță pentru coduri promoționale.

 

3.Mozzart bonus fără depunere – putem juca gratis la această agenție?

Mozzart Bet intră pe lista de agenții care de-a lungul timpului au oferit măcar o dată posibilitatea de a jucat gratis. Acest lucru se întâmpla prin 2016 sau 2017 (nu mai țin minte exact), atunci când a fost lansată aplicația de pariuri pentru Android. Cu acea ocazie toți clienții care pariau din cadrul aplicației puteam primi 10 FREEBET-uri de 5RON fiecare, chiar dacă nu au efectuat vreodată vreun depozit. Deci a existat la un moment dat la Mozzat bonus fără depozit.

Acum nu mai putem juca gratuit la Mozzart Bet, și mă îndoiesc că vreo astfel de ofertă va mai fi disponibilă în curând. Totuși avem în România câteva case de pariuri online care oferă în 2018 bonus fără depozit – lista lor poate fi accesată AICI.

 

4.Promoții Mozzart Bet disponibile constant sau ocazional

Nici măcar nu este oferită o secțiune de Promoții pe mozzartbet.ro, deci nu te aștepta la diferite oferte sau concursuri pe la meciuri de top sau evenimente sportive importante. Totuși Mozzart Bet are o promoție disponibilă constant care este prezentată chiar pe pagina principală. Este vorba de un bonus la pariuri multiple de până la 1,000%! Da, ai auzit bine, 1,000%! Este drept, nu cred că a câștigat cineva vreodată bonusul maxim, dar asta este altă poveste. Poți afla tot ce trebuie să știi despre bonusul la pariuri multiple accesând ACEST ARTICOL.

Vrei să joci la pariuri sportive cu un bonus consistent? Deschide cont acum!

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?