Bonus Mozzart Bet și promoții pariuri

Recomandată

Promoții și bonusuri oferite de MozzartBet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

până la 1750RON

bonus egal cu suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Dacă nu ai cont la Mozzart Bet, profită de oferta de bun venit pentru pariuri sportive care este valabilă în această perioadă. Accesează link-urile speciale din articol și deschide-ți cont la acest operator pentru un bonus de bun venit la pariuri sportive de până la 1.750 RON, primite în urma primelor trei depuneri efectuate după înregistrarea pe platformă. Jocurile au pondere diferită în realizarea rulajului, așa cum poți citi mai jos.

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de până la 1.750 RON pentru pariuri sportive

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

 

1. Bonus de bun venit Mozzartbet - până la 1750RON

 1. Deschide cont prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL
 2. Vei beneficia de un bonus Mozzartbet pentru fiecare din primele trei depuneri de minim 50 RON, după cum urmează:
 • 50% din prima depunere, până la 250 RON;
 • 100% din a doua depunere, până la 500 RON;
 • 200% din a treia depunere, până la 1.000 RON.


Termeni și condiții bonus bun venit Mozzartbet

 • Acest bonus Mozzartbet este dedicat numai clienților noi. Deschide cont acum.
 • Fiecare sumă primită suplimentar poate fi transformată în cash printr-un rulaj de 5x. Termenul pentru realizarea rulajului total este de 60 de zile.
 • Jocurile au pondere diferită pentru realizarea rulajului: pariuri sportive premeci - 100% (bilete cu minim 4 selecții și cote minime de 1.35 per selecție); pariuri live - 20% (bilete cu minim 2 selecții și cote minime de 1.20 per selecție); Mozzart Lucky Super 6 - 40% (bilete standard 6/6); jocuri de loterie - 40% (pariuri cu minimum 3 numere pe bilete, care nu sunt de tip sistem și care sunt înregistrate numai la jocurile Italia 10e, Hungary Putto, Plolonia Keno, Spania Express și Cehia Kino); jocuri virtuale - 30% (bilete de joc virtuale care conțin minimum 2 selecții, fără jocul Golden Race).
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de până la 1.750 RON pentru pariuri sportive


2. Mozzart Cod promoțional – avem nevoie de un cod de bonus?

Pentru a activa bonusul de bun venit menționat mai sus nu ai nevoie de un cod promoțional Mozzartbet, însă pot fi alte oferte limitate care să necesite un astfel de cod. Așa că fii pe fază!

 

3.Mozzart bonus fără depunere – putem juca gratis la această agenție?

Mozzart Bet intră pe lista de agenții care de-a lungul timpului au oferit măcar o dată posibilitatea de a jucat gratis. Acest lucru se întâmpla prin 2016 sau 2017 (nu mai țin minte exact), atunci când a fost lansată aplicația de pariuri pentru Android. Cu acea ocazie toți clienții care pariau din cadrul aplicației puteam primi 10 FREEBET-uri de 5RON fiecare, chiar dacă nu au efectuat vreodată vreun depozit. Deci a existat la un moment dat la Mozzat bonus fără depozit.

Acum nu mai putem juca gratuit la Mozzart Bet, și mă îndoiesc că vreo astfel de ofertă va mai fi disponibilă în curând. Totuși avem în România câteva case de pariuri online care oferă în 2022 bonus fără depozit – lista lor poate fi accesată AICI.

 

4.Promoții Mozzart Bet disponibile constant sau ocazional

Mozzart Bet are o promoție disponibilă constant care este prezentată chiar pe pagina principală. Este vorba de un bonus la pariuri multiple de până la 1,000%! Da, ai auzit bine, 1,000%! Este drept, nu cred că a câștigat cineva vreodată bonusul maxim, dar asta este altă poveste. Poți afla tot ce trebuie să știi despre bonusul la pariuri multiple accesând ACEST ARTICOL.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?