Primul pariu la MozzartBet

Plasarea primului pariu la Mozzart Bet nu îți va ridica dificultăți, mai ales dacă în trecut ai folosit site-ul agenției pentru a genera coduri de bilete pentru pariuri offline. Nu de alta dar procedura este aproape identică, cu singura diferență că acum plasezi biletul direct. Dar există și posibilitatea să știi să joci doar bilete simple, motiv pentru care în cele ce urmează îți voi arăta și cum poți plasa pariuri în sistem pentru a câștiga ceva bani și când te scoate un meci.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Mozzart Bilet – cum adaug pariuri pe biletul virtual?
 2. Cum joc la Mozzart pariuri single?
 3. Cum joc la Mozzart Bet pariuri multiple?
 4. Cum joc la Mozzart pariuri sportive în sistem?
 5. Pariuri Mozzart – cum joc bilete cu baze?
 6. Cum joc la Mozzart pariuri live?
 7. Cum plasez pariuri loto la Mozzart Bet?
 8. Mozzart verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

 

1.Mozzart Bilet – cum adaug pariuri pe biletul virtual?

Intră pe mozzartbet.ro, și vei vedea că pe pagina principală sunt listate cele mai jucate meciuri, dar și o listă de pariuri live. De asemenea, ai în partea de sus o opțiune de „Search” pentru a găsi rapid ceea ce cauți. Iar pentru a vizualiza o listă cu toate pariurile din ofertă trebuie doar să dai click pe butonul ”Pariuri” din colțul dreapta sus.

Din păcate oferta este prezentată ca o pagină foarte lungă, fără opțiuni de filtrare, deci poate fi destul de anevoios să găsești rapid ceea ce cauți. Așa că recomand să utilizezi opțiunea de Search cât mai des. Atunci când ai găsit meciul dorit, este suficient să dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci, iar acesta va fi adăugat pe un bilet virtual ce poate fi accesat din partea dreaptă a paginii.

 

2.Cum joc la Mozzart pariuri single?

Să zicem că ai selectat un pariu pe care vrei să îl joci. Acum tot ce ai de făcut este să completezi suma pe care vrei să o pariezi în cadrul biletului virtual, și să apeși pe butonul ”Joacă biletul”. Miza minimă este de doar 1RON, deci poți juca biletele dorite și dacă nu ai un buget prea consistent. Vezi ce simplu joci la Mozzart pariuri single?

 

3.Cum joc la Mozzart Bet pariuri multiple?

Selectează toate pariurile care vrei să le joci, iar acestea vor încărca unul sub altul în cadrul biletului virtual. Acum, din cadrul tabului Simplu (este selectat automat) completează căsuța din partea de jos cu suma pe care vrei să o mizezi. Câștigul va fi egal cu produsul dintre miză și cota totală a biletului (care este egală cu produsul tuturor cotelor de pe bilet). Pentru ca biletul să fie câștigător este necesar ca toate selecțiile conținute să fie câștigătoare. Așa cum poți vedea, nici plasarea de pariuri în acumulator la Mozzart Bet nu îți va ridica probleme.

Vezi aici o comparație între pariuri single și cele în acumulator!

 

4.Cum joc la Mozzart pariuri sportive în sistem?

Selectează tab-ul ”Tip Sistem”, și vei vedea că în partea de jos a biletului poți selecta mai multe sisteme.  La un bilet care conține un număr de ”n” meciuri vei putea juca sisteme de tipul 1/n, 2/n, 3/n, 4/n …. n-1/n, sau altfel spus combinații de 2,3,4 etc. Mai pe românește, la un bilet cu 5 meciuri vei găsi sistemele:

 • 1/5 – adică câte un pariu pe fiecare meci în parte
 • 2/5 – pariuri pe combinații de câte 2 meciuri
 • 3/5 – pariuri pe combinații de câte 3 meciuri
 • 4/5 – pariuri pe combinații de câte 4 meciuri
 • 5/5 – pariuri pe combinații de câte 5 meciuri

Nu ai opțiune de a selecta sisteme britanice specifice unui bilet cu 5 meciuri cum ar fi Super Yankee sau Lucky 31, dar le poți pune manual. Un sistem Lucky15 este același lucru ca atunci când selectezi toate sistemele de tipul 2/5 , 3/5, 4/5 și 5/5, în timp ce un Lucky31 conține și combinația 1/5, exact ca în poza mea de mai jos.

Ce apreciez la Mozzart Bet este faptul că miza minimă per bilet este de 1RON, și nu cea pe combinație cum se întâmplă la alți operatori. Astfel ai posibilitatea să joci pariuri în sistem pe mize oricât de mici dorești, indiferent de numărul de combinații pe care le conține.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!

 

5.Pariuri Mozzart – cum joc bilete cu baze?

În ziua de astăzi nu multe case de pariuri online mai oferă posibilitatea de a juca bilete cu baze, dar una dintre cele care încă oferă această facilitate este Mozzart Bet. Practic un bilet cu baze este format din 2 tipuri de evenimente :

 • baze (cunoscute și sub numele de bancheri sau evenimente fixe), adică meciuri care trebuie să iasă obligatoriu pentru ca biletul să poată fi câștigător.
 • pariuri în sistem – pariuri între care jucăm diferite combinații, așa cum ți-am arătat mai sus.

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul ”FIX” din dreptul evenimentului sau evenimentelor care vrei să fie baze, și să selectezi sistemul pe care vrei să îl joci, după care poți apăsa butonul ”Joacă biletul”. Eu am mers pe un bilet cu 2 baze și un sistem 2/3, ceea ce înseamnă că trebuie să îmi iasă ambele evenimente fixe și măcar 2 din celelalte 3 pentru a câștiga ceva. Acum știi cum să plasezi pariuri la Mozzart Bet, indiferent de tipul lor.

Pentru a înțelege mai bine care e treaba cu pariurile în sistem și cu baze, recomand ACEST ARTICOL pentru că aici am explicat în detaliu.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!

 

6.Cum joc la Mozzart pariuri live?

Singura diferență față de pariurile pre-meci este aceea că nu mai avem opțiunea de a paria direct din agenție (logic). Din păcate oferta live este destul de modestă ca număr de meciuri oferite, dar cu precizarea că putem paria live pe cornere inclusiv la meciuri mai puțin importante, opțiune pe care n-o găsim la multe agenții concurente. Plasarea unui pariu live va dura uneori destul de mult, iar uneori trebuie să așteptăm și 15 secunde până când pariul este procesat. Aceasta poate fi o problemă la sporturi precum tenis de exemplu, unde acțiunea se desfășoară foarte rapid.

 

7.Cum plasez pariuri loto la Mozzart Bet?

Apreciez posibilitatea de a juca la pariuri pe internet pe toate loteriile internaționale disponibile în agenții de cartier, lucru pe care doar Casa Pariurilor și Superbet îl mai oferă. Practic acești doi operatori de pariuri sunt singurii licențiați care oferă pariuri loto pe internet în adevăratul sens al cuvântului și sincer să fiu cred că acesta ar fi singurul motiv pentru care chiar aș recomanda cuiva să joace online la Mozzartbet.

Plasarea de pariuri pe loterii nu este cu nimic diferită față de parierea pe evenimente sportive. Dăm click pe extragerea care ne interesează, alegem numerele, dăm click pe biletul virtual din partea de jos a paginii, completăm miza, alegem sistemul dorit și apăsăm butonul ”Joacă biletul”.

 

8.Mozzart verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Procesul de verificare bilet la Mozartbet se parcurge foarte ușor. Accesează tab-ul ”Bilete” din colțul dreapta sus a site-ului, și se va deschide o fereastră din cadrul căreia poți vizualiza toate biletele jucate de tine. Ai și câteva opțiuni de filtrare pentru a vizualiza doar bilete jucate pe anumite tipuri de evenimente (pariuri sportive, jocuri virtuale, loto etc), pentru a vedea bilete doar bilete cu un anumit status (Câștigătoare , pierzătoare sau în desfășurare), sau pe cele jucate într-o anumită zi.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?