Pariuri live la MozzartBet

Ofertă modestă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Am observat un tipar care se tot repetă la casele de pariuri online provenite din offline – la majoritatea platforma de pariuri live dezamăgește, atât în ceea ce privește oferta live cât și performanțele din punct de vedere tehnic. Se respectă această regulă și la Mozzart Bet? Hai să aflăm.

Cauți o ofertă live bogată, un bonus atractiv de bun venit și alte servicii de calitate? Deschide cont aici!
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre Mozzart Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Mozzart Bet
 3. Mozzart live scores și alte servicii disponibile

 

1.Aspecte tehnice despre Mozzart Live Betting

Din punct de vedere tehnic platforma MozzartBet se mișcă ok, dar nici nu ar avea de ce să nu o facă în condițiile în care nu este supraîncarcată de meciuri, așa cum vei vedea mai jos. Informațiile și cotele sunt actualizate destul de rapid, pariurile sunt plasate în maximum 4-5 secunde din momentul în care apeși butonul ”Pariați”, iar câștigurile sunt plătite și ele într-un timp decent (cel puțin la evenimentele cât de cât importante).

Ia totuși în considerare faptul că site-ul este cam instabil astfel încât pot fi momente în care să dai de bug-uri sau în care să nu se încarce paginile, sau momente în care platforma să pice de tot. Iar astfel de probleme îți pot tăia de tot cheful de live betting. Mozzart Bet nu este chiar agenția perfectă pentru pariuri live, motiv pentru care noi recomandăm mai degrabă casele de pariuri de pe ACEASTĂ LISTĂ.

 

2.Oferta de pariuri live Mozzart Bet

Atunci când  a intrat prima dată pe piața din România, oferta live de la Mozzart Bet era de-a dreptul dezastruoasă, fără nici o exagerare. În aproape orice moment al zilei acoperea cele mai puține evenimente sportive live din rândul tuturor operatorilor licențiați la acel moment, iar asta spune multe. Din fericire,oferta de pariuri live Mozzart a fost îmbunătățită între timp. Nici acum nu pot spune că rupe gura târgului, dar oricum este mai bună ca înainte, și sunt în acest moment agenții cu o ofertă mai slabă.

Am făcut un test într-o zi de vineri dimineață. În acel moment Mozzart Bet oferea pariuri pe un număr de 13 meciuri din 5 sporturi diferite. În același moment la Betano.ro găseam 34 de meciuri, ce-I drept tot din 5 sporturi. Pe de altă parte, Casa Pariurilor avea doar 2 meciuri live în ofertă. Asta ca să îți faci o idee despre ce vorbesc.

Și în ceea ce privește opțiunile de pariere oferite pot spune că oferta este decentă, dar nu rupe gura târgului. Ce mi s-a părut cel mai deranjant este faptul că la tenis nu pot paria pe câștigătorul unui anumit game, opțiune pe care o au practic toate celelalte case de pariuri online din România. Ce să mai vorbesc de pariuri pe fiecare punct în parte?

 

3.Mozzart live scores și alte servicii disponibile

Deși până acum nu sunt deloc de încântat de ceea ce oferă acest site, trebuie remarcat faptul că platforma de pariuri live Mozzart Bet vine în ajutorul pariorilor cu câteva facilități interesante pe care le voi prezenta în cele ce urmează.


Mozzart pariuri sportive rezultate live

Intră pe mozzartbet.ro și accesează Rezultate – Scoruri Live. Așa cum probabil ți-ai dat seama, vei fi redirecționat către pagina unui serviciu de Live Score unde poți consulta rezultate live în timp real. Poți filtra meciurile în funcție de competiție, zi și oră, dar nu am găsit un filtru în funcție de sport. Oricum serviciul rezultate live Mozzart nu este nici pe departe cel mai avansat de acest gen, motiv pentru care recomand să optezi pentru o sursă terță cum ar fi flashscore.com.

 

Opțiunea de Multi View la Mozzart Bet

Opțiunea de Multi View este una destul de utilă, dar pe care în mod surprinzător am văzut-o mai degrabă la operatori de mâna a doua, decât la cei importanți. Această facilitate îți permite să adaugi mai multe meciuri la favorite, și să le poți urmări la toate desfășurarea din cadrul unei singure ferestre. Astfel poți face rapid trecerea între evenimentele sportive care te interesează.

 

Transmisiuni live video la Mozzart Bet

Mozzart are și un serviciu de live streaming, dar este drept că încă nu m-am lămurit dacă acesta funcționează sau nu. Nu voi vorbi prea mult despre el aici, deoarece avem o secțiune întreagă dedicată acestui subiect – Află tot ce trebuie să știi despre transmisiuni live video la Mozzart Bet.

 

Centru de statistici live Mozzart Bet

Este oferit un centru de statistici destul de interesant, deoarece îți arată raportul șuturilor, cartonașelor, posesiei sau a loviturilor libere atât pe durata întregului meci, cât și pe intervale de 5, 10 sau 15 minute. Pe de altă parte nu este oferită o fereastră 2D cu desfășurarea partidei, în care să vezi cine atacă sau când se întâmplă ceva notabil în meci (gol, corner, lovitură liberă etc) ceea ce reprezintă un minus.


Opțiunea de a adăuga la favorite

Poți adăuga la favorite evenimentele și meciurile preferate, dar din păcate nu este oferită o astfel de facilitate și pentru piețele de pariuri. În încheiere ar mai trebui spus că traducerea din cadrul platformei de pariuri live este una incompletă, astfel încât vei mai da de anumite cuvinte în engleză sau sârbă, dar și de elemente notate în ”stare brută” precum cel încercuit în poza de  mai sus.

Deschide și joacă la pariuri live la agenția recomandată de PariuriX!

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?