Mozzart Bet - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

MozzartBet pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

În ziua de astăzi la orice casă de pariuri online putem juca inclusiv de pe mobil, iar Mozzart Bet nu este nici ea vreo excepție. Așa că în cele ce urmează am să îți arăt cum poți paria din mers la această agenție, și vom descoperi lista de facilități oferite.

Pariază de pe mobil la una dintre cele mai bune agenții din România în 2018!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cum joc de pe mobil la Mozzartbet?
 2. Download Mozzart Android și IOS – cum descarc aplicația?
 3. Facilități și avantaje oferite de Mozzart Apk

 

1.Cum joc de pe mobil la Mozzartbet?

Mozzartbet a lansat în 2017 o aplicație pentru Android ce poate fi descărcată direct de pe site-ul agenției, iar cu puțin timp în urmă și una pentru IOS ce poate fi găsită în AppStore sub numele de ”MozzartBet România”. În schimb cei care dețin un un telefon cu Windows sau cu un alt sistem de operare pot paria doar din browser.

Trebuie menționat faptul că atunci când și-au lansat aplicația de pariuri pentru Android, Mozzart Bet au venit cu o promoție interesantă prin care ofereau 10 FREEBET-uri de câte 5RON fiecare tuturor clienților care utilizau respectiva aplicație (inclusiv celor care nu au depus vreodată). Acela a fost singurul moment în care MozzartBet a oferit vreodată un bonus fără depunere la pariuri online.

 

2.Download Mozzart Android și IOS – cum descarc aplicația?

Procesul de instalare Mozzart Bet App pentru IOS

 • Deschide un cont la Mozzartbet dacă nu ești deja client, sau accesează contul actual.
 • Intră în App Store și scrie în chenarul de search ”MozzartBet România”.
 • Apasă pe ”Obțineți” pentru a descărca soft-ul, după care îl poți accesa de pe desktop-ul telefonului.

 

Procesul de instalare Mozzart Apk Android

 • Deschide un cont pe www.mozzartbet.ro dacă nu ești deja client, sau accesează contul actual.
 • Intră de pe dispozitivul tău mobil pe site-ul mozzartbet.ro, iar pe pagina principală vei primi o invitație prin care să descarci programul de pariuri. Descarcă aplicația și treci la pasul următor.
 • Activează sursele necunoscute. Acesta este un pas obligatoriu pentru orice aplicație care nu este descărcată din ”Google Play”. Accesează de pe dispozitivul mobil ”Setări” – ”Securitate” și bifează căsuța din dreptul ”Surse necunoscute”. Numele secțiunii sau a opțiunii poate diferi în funcție de marca telefonului / tabletei.
 • Instalează Mozzart App. Consultă istoricul aplicațiilor descărcate, și dă click pe ”mozzartbet.apk” pentru a începe procesul de instalare.

Descoperă top case de pariuri online recomandate de pe telefon și tabletă!

 

3.Facilități și avantaje oferite de Mozzart Apk

Conform site-ului propriu, Mozzart Bet se laudă că oferă următoarele facilități din cadrul aplicației pentru mobil:

 • poți paria de oriunde și oricând cu ajutorul contului tău unic
 • ai acces de pe mobil la toate pariurile disponibile pe PC
 • poți filtra oferta în funcție de sporturile preferate
 • poți plasa pariuri live direct de pe mobil
 • poți paria pe cele mai cunoscute loterii internaționale direct de pe telefon sau tabletă.

 

Găsim în cadrul Mozzart App o opțiune indisponibilă pe PC

Ce-idrept, acestea sunt facilități de bază pe care le întâlnim la orice aplicație de mobil (cu excepția ultimeia), deci nu sunt impresionat. Așa că am intrat în aplicație pentru a vedea concret cât de bună este aceasta.

În primul rând trebuie remarcat faptul că chiar sunt oferite toate facilitățile enumerate (așa banale cum sunt ele), iar aici mă refer în special la punctul 3 - poți filtra oferta în funcție de sporturile preferate. Pare ceva normal, dar să nu uităm că pe calculator NU ai o asemenea opțiune de filtrare! Acolo toate meciurile sunt afișate în cadrul unei liste lungi, deci nu poți selecta sportul preferat (detalii aici)


Primele impresii după utilizarea aplicației Mozzart Bet

Atunci când intri prima dată în aplicația Mozzart Bet ți se va cere să te loghezi pe cont, dar poți omite pentru moment acest pas. Apoi vei fi redirecționat către pagina de pariuri, unde poți găsi o listă cu toate sporturile și meciurile disponibile în ofertă.

Îți vei da seama rapid că interfața aplicației este destul de diferită față de cea a site-ului pentru desktop, ceea ce din punctul meu de vedere este un lucru bun (deja am convenit că site-ul pentru PC nu este cel mai modern sau mai avansat).

Din meniul principal (accesibil din colțul stânga sus) putem accesa pagina de pariuri live, pariuri loto dar și pariuri virtuale. Tot de acolo, prin  cadrul opțiunii ”Status bilet” poți verifica bilete jucate offline introducând codul aferent acestora, sau scanând codul de bare aferent.

Din meniul principal mai poți accesa și secțiunea de scoruri live și rezultate live, dar și serviciul de relații cu clienții (teoretic, pentru că practic aceasta mă redirecționează către o pagină goală). Ce nu am găsit – posibilitatea de a accesa serviciul de live streaming disponibil pe PC.

 

Site mobil vs aplicație Mozzartbet

Sunt diferențe notabile între acestea. În primul rând site-ul mobil este optimizat dar păstrează aceeași structură și interfață ca și site-ul pentru PC, deci toate meciurile sunt afișate într-o listă lungă, ceea ce poate fi o problemă ținând cont că un telefon are o diagonală de 4 – 5.5 inch. În schimb aplicația îți sortează meciurile în funcție de sport și campionat, și are o grafică modernă. Aplicația este mai stabilă, iar pagina de pariuri live este organizată mai bine. Mai mult decât atât, ea funcționează chiar bine inclusiv de pe telefoane mai puțin moderne.

Pariază de pe mobil la una dintre cele mai bune agenții din România în 2018!

Stânga – site-ul optimizat, dreapta – aplicația pentru mobil

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?