Deschidere cont Mozzart Bet

Recomandată

Deschidere cont

Mulți din clienții platformei de pariuri online Mozzartbet sunt pariori veniți din offline care au jucat la sucursalele acestei agenții în trecut, și care nu au mai avut contact cu o altă agenție de pe internet până acum. De aceea am decis să venim cu un tutorial de deschidere cont Mozzartbet pentru a îți arăta exact ce ai de făcut și implicit pentru a îți ușura trecerea din offline în online.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Ce trebuie să știi despre procesul de înregistrare Mozzartbet?
 2. Deschidere cont Mozzartbet – tutorial pas cu pas
 3. Mozzartbet login – loghează-te pe cont și începe să pariezi

 

1.Ce trebuie să știi despre procesul de înregistrare Mozzartbet?

Nu folosi date false la înregistrare. Identitatea contului de pariuri va trebui verificată înainte de a putea solicita o retragere. Acest lucru se face trimițând o copie după actul de identitate, iar dacă datele nu corespund cu cele de pe cont atunci te vei trezi cu banii blocați pe cont. Află mai multe despre procesul de verificare KYC.

Încă ceva - nu juca la pariuri online dacă nu ai vârsta legală. Poate zici că este ușor să îți deschizi cont utilizând datele unui părinte sau amic, dar dacă citești acest articol vei vedea că agențiile au metode avansate pentru a depista astfel de situații.

 

2.Deschidere cont Mozzartbet – tutorial pas cu pas

Intră pe www.mozzartbet.ro și dă click pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus. Se va deschide un formular format dintr-o singură pagină în care va trebui să completezi mai multe date personale și informații ce vor ține de cont după cum urmează:

 • Prenume – numele mic, trebuie să conțină între 2 și 30 de caractere
 • Nume – numele de familie, trebuie să conțină între 2 și 50 de caractere
 • Data nașterii – trebuie să treci în prima căsuță ziua, în a doua luna și în a treia anul
 • E-mail – introdu o adresă de mail validă, vei avea nevoie de aceasta pentru a îți activa contul de pariuri.
 • Repetați e-mail-ul – reintrodu adresa de email
 • Nume de utilizator – introdu un nume de utilizator care să conțină între 6 și 15 caractere
 • Parolă – introdu o parolă care să conțină între 6 și 15 caractere
 • Repetați parola – reintrodu parola utilizată anterior

Apoi rămâne doar să treci testul CAPTCHA și să bifezi căsuța prin care accepți termenii și condițiile agenției și confirmi că ai minim 18 ani. Apoi rămâne doar să apeși pe butonul ”Deschidere Cont”, iar astfel contul Mozzartbet este creat.

 

3.Mozzartbet login – loghează-te pe cont și începe să pariezi

După ce ai parcurs procesul de înregistrare Mozzartbet vei primi un mail (pe adresa utilizată la înregistrare) care conține un link de activare a contului. Dă click pe acesta, după care vei fi redirecționat către www.mozzartbet.ro unde te poți loga utilizând userul și parola alese ulterior.

Dacă ai mai jucat în trecut la alte case de pariuri online, atunci probabil ți-ai dat seama că în formularul de înregistrare MozzartBet nu trebuie să completezi date precum adresă, număr de telefon sau CNP. Stai liniștit că vor fi cerute și acestea atunci când te loghezi prima dată pe cont. Va trebui să dai click pe butonul ”Pariazză Acum” din colțul dreapta sus (nu, nu am făcut o greșeală de scriere, chiar așa este trecut pe site-ul lor, ”pariază” cu 2 de ”Z”) și să completezi următoarele date:

 • Cetățenia - Țara – e selectat automat România, lasă așa.
 • Domiciliul – Țara – e selectat automat România, lasă așa
 • Orașul – selectează orașul în care locuiești
 • Adresă – introdu adresa ta
 • Sunteți plătitor de taxe și impozite în România? – Da / Nu
 • CNP – introdu codul numeric personal

Bifează căsuța ” Sunt de acord cu Termenii speciali de utilizare și confirm că am împlinit 18 ani” și apasă pe butonul ”Confirmă”. Acum rămâne doar să efectuezi un depozit, după care poți plasa primul tău pariu la Mozzartbet. Recomand să citești regulamentul de joc al agenției ca să știi ce ai confirmat.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?