Contact și relații cu clienții MozzartBet

Detalii de contact MOZZART BET
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon nu este precizat
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Timișoara, Calea Dorobanilor, nr. 20, ap 1

Din păcate nici când vine vorba de serviciul de relații cu clienții Mozzart Bet nu stă prea bine. Sunt oferite destul de puține metode de contact, iar răspunsurile vin destul de târziu, așa cum vei putea vedea mai jos.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate!


Relații cu clienții Mozzartbet – cum iau legătura cu staff-ul?

Nu este oferit un serviciu de live chat pe mozzartbet.ro,  dar poți lua legătura cu un operator la telefon apelând numărul +40730033392. De asemenea poți scrie pe mail la adresa [email protected].  Nu este menționat un program, dar oricum contează mai puțin pentru că oricum sunt șanse mici să primești un răspuns în aceeași zi în care trimiți mailul.

De fapt pe forumul nostru de discuții mai mulți pariori susțin că au așteptat chiar și 4-5 zile pentru a primi un răspuns, iar mai grav este că nu toate problemele lor au fost rezolvate din prima, iar astfel ei au trebuit să trimită noi mailuri și să aștepte din nou cu zilele un răspuns.

Poate te gândești că îți vei rezolva mai repede problemele apelând numărul de mai sus, dar nici asta nu este complet adevărat, deoarece acela e mai degrabă un număr de informare. Este destul de probabil ca în cazul unei probleme mai complicate să ți se spună să trimiți un mail.

Dacă ai o problemă urgentă și nu te înțelegi cu operatorii telefonici, poți încerca să te duci la o agenție locală și să o rogi pe casieră să își sune superiorii, dar nici așa nu ai garanția că vei primi o rezolvare rapidă la problema ta.

 

Forum de discuții și păreri Mozzart Bet

Eventual poți intra și pe forumul de discuții Pariurix și să postezi aici întrebările și nelămuririle pe care le ai, iar cineva din staff-ul nostru sau din rândul pariorilor va încerca să te ajute, dacă putem. Dar cum am zis deja, în cazul unei probleme mai serioase nu ai de ales decât să aștepți la un răspuns pe mail din partea operatorilor.

Tot pe forumul de discuții poți citi păreri despre Mozzart Bet postate de utilizatorii noștri, și poți scrie propriile tale păreri după ce ajungi să testezi serviciile agenției. Recomand să arunci un ochi și peste secțiunea de ”Întrebări comune” unde am strâns răspuns la cele mai frecvente întrebări și nelămuriri ale pariorilor.

Detalii de contact MOZZART BET
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon nu este precizat
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Timișoara, Calea Dorobanilor, nr. 20, ap 1

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?