Bonus pariuri multiple Mozzartbet Mozzart Bet

Bonus pariuri multiple Mozzartbet

Așa cum am explicat pe pagina de Bonusuri și Promoții Mozzart Bet, agenția nu oferă bonus de bun venit și nici nu prea vine cu oferte ocazionale. Dar are o promoție disponibilă tot timpul intitulată ”Bonus la pariuri multiple” prin care poți beneficia de un bonus cu până la 1,000% mai mare la pariurile în acumulator!

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!

 

Bonus pariuri multiple de până la 1,000% la Mozzart Bet!

Plasează un bilet cu mai multe selecții și bucură-te de bonus! În funcție de numărul de evenimente de pe bilet, tipurile de pariuri jucate, și orele între care pariezi, poți beneficia de un bonus cuprins între 5% și 1,000% la pariurile multiple. A

cest bonus de 1,000% este cel mai mai mare pe care îl oferă vreo agenție online la orice tip de promoție. Dar înainte de a îți freca mâinile de bucurie că poți câștiga sume importante de bani, trebuie să știi că bonusul maxim se oferă doar la biletele simple cu minim 40 de evenimente de cotă 1.30+ plasate între orele 10:00 – 12:00 și 20:00 – 22:00.

De asemenea, pentru bonusul maxim nici un pariu nu trebuie să fie de tipul rezultat final, deoarece în caz contrar bonusul nu va depăși valoarea de 225%. Bine, aici vorbim doar despre cifre, pentru că în realitate nu am auzit vreodată de vreun client care chiar să aibă un bilet câștigător la care să primească bonusul maxim de 1,000%.

Ai mai jos graficul exact cu bonusurile oferite în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, orele la care au fost plasate, și tipurile de pariuri conținute.

 

Termeni și condiții bonus pariuri multiple Mozzartbet

  • Oferta este destinată tuturor clienților, atât cei noi cât și cei actuali.
  • Fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.30.
  • Bonusul diferă în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, orele la care au fost plasate, și tipurile de pariuri conținute, conform graficului de mai sus
  • Bonusul Mozzartbet este oferit ca fonduri reale și nu trebuie rulat

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?