Înainte de a paria la Mozzartbet citește cu atenție aici!

2016-06-23 06:41:00 5,5k 0

Citește AICI înainte de a deschide un cont la Mozzartbet (D.ONJN 337/27.02.2017) deoarece vei afla câteva lucruri foarte importante pe care trebuie să le cunoști înainte de a te înregistra la această casă de pariuri online.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

interfata.png

1. Conturile sunt verificate greu

Dacă intri pe forumul nostru de discuții în subiectul ”Mozzartbet - discuţii, păreri şi probleme” vei vedea că sunt mai mulți pariori care reclamă faptul că au trimis actele spre verificare dar n-au primit un răspuns nici măcar după 1-2 săptămâni. Dacă alegi să te înregistrezi la acest operator, atunci recomand să trimiți documentele imediat după ce ai deschis contul. Nu amâna acest pas până în momentul în care soliciți o retragere, pentru a nu aștepta prea mult până să poți încasa banii.

Aici mai apare și o a doua problemă. Nu sunt puțini acei pariori care au trimis actele spre verificare, staff-ul susține că contul de pariuri este verificat, dar de fapt pe site încă apare ca și cum nu ar fi. De exemplu userul petremihai susține pe forum că are această problemă de mai bine de un an de zile! 
 

2. Pariorii sunt limitați mai rapid decât la alte agenții

Orice casă de pariuri online impune anumite limite la meciurile de mâna a doua sau chiar limitează rapid clienții profitabili. Se pare că din cele relatate pe forum aceasta ar fi o problemă și la Mozzartbet, iar limitările ar fi făcute chiar mai rapid ca în alte părți.
 

3. Site-ul nu este finisat și mai are bug-uri

Interfața seamănă în continuare cu cea a unei agenții stradale și cel puțin mie acest lucru nu-mi place în mod deosebit, pentru că-mi este destul de greu să găsesc ceea ce caut. Numele anumitor opțiuni de pariere nu este tradus cum trebuie, dar unele din aceste erori au mai fost rezolvate. Mai problematic este faptul că site-ul are uneori bug-uri și te poți trezi că deodată nu-ți mai merge contul de pariuri. Acest lucru poate fi destul de neplăcut, mai ales că nu există un serviciu de live chat, iar răspunsurile pe mail vin destul de greu.
 

4. Clienții noi nu beneficiază de un bonus pentru prima depunere

Majoritatea caselor de pariuri online licențiate oferă bonus de bun venit, dar există și câteva excepții, printre care și Mozzartbet. Este drept că din când în când mai oferă și câte un bonus clienților noi, dar nu des. De exemplu între 14.03.2017 și 13.05.2017 pariorii care își deschideau un cont erau răsplătiți cu 10 freebet-uri de câte 5RON fiecare.  Din păcate nu prea sunt oferite nici alte promoții ocazionale în afară de cele prezente în agențiile stradale. Din nou, mai pot exista excepții din când în când.
 

5. Există o aplicație de mobil pentru Android

Dacă ai un telefon sau o tabletă cu Android poți descărca aplicația Mozzartbet direct de pe site-ul agenției. Dacă în schimb deții un Iphone sau un Ipad, atunci vei putea paria doar din browser, dar partea bună este că site-ul este optimizat și merge acceptabil.
 

6. Poți paria online pe cele mai cunoscute loterii internaționale

Mozzartbet se află pe o listă restrânsă a agențiilor online care oferă pariuri loto, listă de pe care mai face parte momentan doar Superbet și Casa Pariurilor. Miza minimă este de doar 1 RON pe bilet, iar din ofertă nu lipsesc cele mai populare loterii internaționale: Grecia Kino, Win for Life, Mega Million etc.
 

7. Este oferită o gamă largă de opțiuni de pariere

Punctul forte al agenției este reprezentat de numărul mare de opțiuni de pariere oferite chiar și la partidele de mâna a doua. De exemplu la un meci din prima ligă lituaniană am găsit peste 300 de opțiuni, dar ce mi-a plăcut în mod deosebit a fost numărul mare de pariuri combinate. Nu am găsit la nici un alt operator online atâtea combinații câte am găsit la Mozzartbet, iar de aceea mai jos am pregătit o mostră de la acel meci din Lituania. Nu-ți face griji dacă nu știi ce înseamnă o anumită opțiune, pentru că dacă intri pe site și duci cursorul deasupra ei va scrie exact ce semnifică aceasta.

combinatii-mozzartbet.png


8. Oferta live este destul de modestă

În momentul în care am consultat oferta live la Mozzartbet am găsit 7 meciuri de fotbal și 11 de tenis. În același moment Netbet (vezi site-ul agenției) oferea pariuri în timp real pe 11 partide de fotbal, 36 de tenis, și mai găseam și 3 partide de baschet, una de snooker și una de cricket. Problema este că nici numărul de opțiuni de pariere oferit nu este prea impresionant și nu se ridică la nivelul ofertei pre-meci. Dacă mai luăm în considerare și faptul că platforma de pariuri live nu este chiar cea mai performantă din punct de vedere tehnic nu văd vreun motiv pentru care aș alege să plasez aici pariuri în timp real.


9. Cote foarte bune pe favoriți, dar foarte mici pe outsideri

Am observat un lucru interesant. Cotele pe favoriți la Mozzartbet sunt mai bune decât cele oferite de majoritatea caselor de pariuri online de top, dar când vine vorba de pariuri pe echipele care pornesc cu șansa a doua lucrurile se schimbă dramatic. De aceea ți-am pregătit mai jos o comparație Mozzartbet vs Unibet. În prima imagine poți vedea un bilet pe favoriți format din patru meciuri și jucat la ambii operatori. La Mozzartbet am scos o cotă de 16.06, iar la Unibet 14.76, iar asta este interesant pentru că Unibet (vezi site-ul agenției) are per total cam cele mai bune cote.

Apoi am format un nou bilet din aceleași patru meciuri, dar de data aceasta pe outsideri. Diferențele acum sunt clar în defavoarea celor de la Mozzartbet: o cotă totală de 556,61 vs 812.5. Este bine să cunoști aceste lucruri înainte de a deschide un cont de pariuri.


10. Poți depune direct din agenții stradale

Ca și în cazul celorlalți operatori care oferă servicii atât online cât și offline poți depune și retrage bani direct din sucursalele proprii. Pentru a depune tot ce ai de făcut este să te duci la cea mai apropiată agenție Mozzartbet, să înmânezi casierei banii și să-i spui userul tău. În cazul retragerilor trebuie întâi să faci o rezervare de pe site. Oricum îți recomand ca cel puțin retragerile să le efectuezi în acest mod. În primul rând nu prea ai multe alternative, singura alternativă disponibilă fiind Skrill. Depunerile și retragerile cu cardul nu sunt permise, ceea ce cu siguranță reprezintă o situație unică și nemaiîntâlnită la un alt operator online. În al doilea rând, o retragere într-un portofel skrill.com poate dura chiar și câteva zile până când este procesată, în timp ce din agențiile proprii poți retrage banii în aceeași zi.

Dacă ai întrebări suplimentare legate de Mozzartbet ale căror răspuns nu poate fi găsit în acest articol, atunci te invit pe forumul de discuții dedicat acestui operator, acolo unde poți schimba păreri și impresii cu alți utilizatori Pariurix, dar și cu membri din staff-ul nostru.

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult