Agentia de pariuri Mozzart Bets

2012-09-25 21:01:00 13,4k 0

mozzart2.png

Află totul despre agențiile de pariuri stradale Mozzartbet - program, bonusuri, verificarea rezultatelor, servicii etc. Pentru informații despre platforma Mozzartbet (D.ONJN 337/27.02.2017) de pariuri online accesează link-ul : https://pariurix.com/mozzartbet-operator-online-de-pariuri-licentiat-in-romania-.html

Deschide cont și joacă acum la pariuri sportive online cu un super bonus!


Cine este Mozzartbet

Desi numele va poate duce la compozitorul austriac, ne referim acum la casa de pariuri Mozzart Bet. Firma si-a inceput activitatea in luna august a anului 2001, deschizandu-se peste 350 de agentii pe teritoriul Serbiei. In cele din urma, si-au deschis portile si pentru tara noastra in anul 2006, cand si-au expus oferta in mai multe tari precum Romania, Republica Macedonia de Nord sau Bosnia .Cei de la Mozzart nu continua sa uimeasca, in prezent Mozzart avand peste 2000 de angajati.  Activitatea de baza este organizarea de pariuri sportive.


Mozzartbet - o casă de pariuri stradală bună

Faptul ca in decursul acestor ani cei de la Mozzart Bet au luat foarte multe decizii rapide, toate bune, ne face sa credem ca este una din cele mai serioase case de pariuri de cartier pe care le avem la noi in tara. Deviza firmei " Clientul nostru pe primul loc" , de aceea nu mai trebuie sa ne indoim de calitatile firmei in momentul de fata. Prin profesionalismul acestora vor sa faca pariurile sportive o activitate placuta, un hobby.


Program si servicii oferite

Spre deosebire de alti operatori stradali, Mozzartbet nu s-a exstins in toata tara. Acest operator detine agentii in 22 de orase, majoritatea amplasate in sudul si vestul tarii, adica in zonele mai apropiate de Serbia. Cele mai multe sucursale sunt in Bucuresti (19), in timp ce in orase precum Timisoare, Pitesti sau Arad gsim macar cate 3 agentii.

In fiecare locatie putem juca la pariuri sportive si la ”pacanele”, iar unele dintre ele au inclusiv un bar la care se poate consuma bauturi racoritoare sau alcoolice. Programul obisnuiit este 10:00 - 22.00, si din ce stiu nu sunt sucursale care sa adopte un program diferit. Ar mai trebui spus ca oferta sportiva este  una bogata pentru o agentie stradala tinand cont ca la majoritatea meciurilor de fotbal putem gasi in jur de 300 de optiuni de pariere (peste 100 sunt de tipul pariuri combinate). 

 

Bonus pentru pariuri multiple la Mozzartbet

Cu niste cote excelente si o oferta extrem de variata, Mozzart Bet a cautat sa-si atraga clientii prin bonusul care atrage tot mai multi clienti pentru aceasta firma. Acest bonus se acorda progresiv, in functie de cate meciuri aveti dvs pe bilet, si poate ajunge chiar la incredibila valoare de 1,000%! De fapt nici o alta agentie stradala nu ofera un bonus atat de mare pentru pariurile multiple!

CLICK AICI pentru a descoperi casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

mozzartbet-happy.png 

Bonusul vi se va acorda si la biletele jucate in combinatii, gen sistem sau sistem + meciuri fixe / meciuri de baza, in functie de nr de meciuri de pe fiecare combinatie castigatoare .Totusi, pentru a fi eligibil pentru a primi bonusul mentionat mai sus, trebuie sa nu aveti pe bile pronosticuri de tipul rezultat final: 1x2.

 Astfel,pronosticurile jucate trebuie sa fie de orice alt tip, cum ar fi: pauza / final, goluri marcate, total goluri / reprize , etc.  In cazul in care unul din jucatorii de tenis va abandona, agentia va va acorda cota de 1. Trebuie sa tineti cont de o regula foarte importanta in cazul pariurilor pe ponturi fotbal ; daca meciul se va intrerupe in prima repriza, cota oferita este 1. Insa , in eventualitatea in care meciul se intrerupe in pauza sau in a 2-a repriza prin minutul 60 de exemplu, nu veti mai primi cota 1, ci vi se valida biletul in functie de scorul inregistrat in acel moment. Daca cumva aveti nesansa sa aveti " Ambele marcheaza " iar scorul va fi 1-0 in minutul 60 si meciul se va intrerupe, acest lucru atrage asupra sine biletul pierdut.

 

Verificarea rezultatelor Mozzartbet

In ceea ce privesc rezultatele , le puteti urmari pe site-ul MozzartBet, la sectiunea rezultate . La o agentie de cartier precum Mozzart, pariorii beneficiaza si de acele jocuri mecanice, jocuri care le pot aduce castiguri uriase cu doar cativa lei. Ne referim la jocurile electronice, la aparate. De asemenea, puteti paria live la aceasta agentie, in agentiile aferente.

MozzartBet este o agentie care si-a facut loc usor pe piata pariurilor din Romania, stiind ce sa acapareze de pe piata. Cu o miza minima de doar 1 leu, MozzarBet a ajuns sa aiba multi pariori, in special cei incepatori, care vor sa isi inceapa " cariera " in pariuri sportive cu sume mici.

Rezultatele pot fi verificate de asemenea si in agentiile MozzartBet, acolo regasindu-se toate rezultatele. Daca nu gasiti rezultatele pe panou, un operator MozzarBet va fi bucuros sa va verifice biletul, pentru a vedea daca este castigator sau nu.

 

Trecerea agenției Mozzartbet în mediul online

În 2015 Mozzartbet s-a extins și în mediul online, dar site-ul este destul de instabil, iar clienții s-au confruntat cu tot felul de probleme. Pentru a afla tot ce trebuie să știi despre pariuri online la Mozzartbet, recomand să accesezi recenzia oferită de PariuriX. Aceasta poate fi găsită aici: https://pariurix.com/agentii/mozzartbet

Deschide cont și joacă acum la pariuri sportive online cu un super bonus!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult