2022-08-01 00:38:50

Mozzart Bet - pariuri sportive online

Mozzart Bet este o casă de pariuri care oferă servicii atât online cât și offline, însă în cadrul acestei recenzii ne vom concentra pe serviciile disponibile în mediul virtual. Chiar și așa, în prima parte a acestei pagini vom vorbi un pic și despre pariuri stradale.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri recomandate de PariuriX!

 

Joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!

Deși Mozzartbet oferă servicii interesante, așa cum vei vedea de-a lungul acestei recenzii, noi recomandăm să joci la unul din site-urile partenere PariuriX. Poți vedea lista lor AICI, sau poți deschide chiar acum cont la una din agențiile recomandate prin intermediul ACESTUI LINK. Există câteva avantaje dacă optezi pentru o casă de pariuri parteneră PariuriX : poți avea acces la promoții și oferte speciale exclusive prin link-urile noastre, poți beneficia de suport suplimentar în cazul unei probleme mai sensibile (ținem direct legătura cu reprezentanții respectivelor agenții), poți participa gratuit la concursuri PariuriX unde este necesar să ai un cont deschis la o agenție parteneră etc. Plus că încercăm să colaborăm doar cu cele mai bune agenții licențiate, deci poți juca cu încredere la oricare dintre acestea.

 

1.Mozzart Bet România - despre operator

mozzart logo

Deși numele agenției te poate duce cu gândul la faimosul compozitor austriac, trebuie menționat că agenția de pariuri Mozzart Bet nu are nimic de-a face cu acesta. Compania și-a început activitatea în luna august a anului 2001, atunci când a deschis peste 350 de agenții de pariuri pe teritoriul Serbiei. În 2006 această firmă sârbă și-a extins serviciile și în alte țări vecine precum Macedonia, Bosnia, și desigur România.

Trebuie însă menționat faptul că pe teritoriul țării noastre nu a deschis la fel de multe agenții offline ca în celelalte țări, și nici nu se poate compara cu Superbet, Stanleybet sau Fortuna când vine vorba de numărul de sucursale românești. Dar despre acest aspect vom vorbi un pic mai jos.

În 2015 Mozzart Bet România și-a extins serviciile și în mediul online, dar încă de la început site-ul a fost destul de instabil și s-a confruntat cu destul de multe probleme. Nici la momentul actualizării acestei recenzii (mai 2018) nu putem spune că site-ul merge fără nici o problemă, dar este drept că anumite probleme au mai fost rezolvate.

Cert este că în acest moment compania SC NEW MOZZART SRL deține conform D.ONJN 336 /27.02.2017 licența L1170649W000686 cu care poate oferi în legalitate pariuri sportive pe site-ul www.mozzartbet.ro până la data de 28.02.2027. Acesta este unul din puținii operatori licențiați care nu deține și o licență pentru casino.

 

2.Mozzart pariuri stradale - program, agenții, servicii

Deși nu face subiectul acestei recenzii, inevitabil trebuie să vorbim un pic și despre partea de pariuri offline la agenție.


Agențiile în România

mozzart bet mapa cu locatii

Problema principală la Mozzartbet este aceea că nu s-au axat chiar pe întreaga țară, ci mai degrabă pe București și zonele apropiate de Serbia. De aceea cele mai multe agenții pot fi găsite în capitală (19), în timp ce orașe precum Pitești, Timișoara sau Arad au și ele măcar câte trei sucursale. Remarc faptul că și în orașe precum Caracal, Alexandria, Strehaia sau Giurgiu se găsește câte o agenție, dar prin centrul și nordul țării (Brașov, Sibiu, Baia Mare, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Cluj-Napoca și multe altele) nu găsim nici măcar o locație Mozzartbet.

Acest lucru afectează în cele din urmă și pariorii care joacă online sau intenționează să joace online la acest operator. Spun asta pentru că pe de-o parte puteți depune și retrage bani direct din agenții stradale (care este teoretic unul din atuurile principale ale operatorilor prezenți atât online cât și offline), dar acest lucru nu vă ajută prea mult dacă nu aveți o sucursală în vecinătatea voastră, situație în care se vor afla mulți pariori din orașe mari ale țării.

Pe de altă parte, își are doar agenții proprii, nu și în franciză. Deci toate locațiile sunt cam la fel de spațioase, oferă televizoare pentru a urmări meciuri și extrageri speciale, au aparate de ”păcănele”, și unele au chiar și un bar la care se poate consuma băuturi alcoolice sau răcoritoare.

 

Program Mozzart – în ce interval orar sunt deschise agențiile?

Din ce știu, la agențiile Mozzart programul de funcționare este unul standard: 10:00 – 22:00. Poate sunt și sucursale cu program prelungit, dar eu nu am auzit de vreuna. Acest program este valabil pe întreaga durată a anului, însă de sărbători importante precum Paște sau Crăciun va exista cu siguranță un program special mai scurt. Acesta poate diferi de la an la an, așa că cel mai bine este să te deplasezi cu 1-2 zile înainte la cea mai apropiată agenție, pentru că cu siguranță pe ușă va fi afișat programul de sărbători.

Descoperă top case de pariuri online recomandate de PariuriX!

 

3.Casa de pariuri Mozzart Online – interfață site și servicii

mozzart bet pariuri online interfata website

Platforma de pariuri online este una destul de accesibilă şi uşor de folosit, iar pagina de pornire arată precum în imaginea ataşată mai sus. Interfaţa impresionează prin simplitate şi nu iese în evidenţă prin culori agresive şi alte animaţii, fiind disponibilă în limba română (dar traducerea este departe de a fi perfectă). Se navighează foarte rapid, ceea ce nu poate fi decât un aspect pozitiv.

Regăsiţi pe pagina de pornire un meniu simplu în partea superioară, de unde puteţi accesa printr-un simplu click oferta de pariuri, pariurile live, rezultatele înregistrate, loto sau pagina contului şi cea de ajutor. Tot pe pagina de pornire regăsiţi şi o listă a celor mai jucate meciuri sau cele mai “nebune” pariuri plasate la acest operator. Totul este foarte bine structurat şi simplu. Dar din păcate lucrurile pozitive se termină aici.

Site-ul online www.mozzartbet.ro arată în continuare mai degrabă ca cel al unei agenții stradale, nu a unuia care oferă pariuri pe internet. Cel mai mare minus este acela că nu avem posibilitatea să selectăm sportul preferat de pe prima pagină (și nici din altă parte de altfel), toate fiind comasate sub forma unei liste de evenimente în meniul de Pariuri, lucru de neconceput în anul 2018.

Plus că vei vedea că site-ul casei de pariuri Mozzart Bet este departe de a funcționa ireproșabil. La mai bine de 3 ani de la lansare acesta încă se confruntă cu bug-uri și erori tehnice, aspecte care pot da bătăi de cap atât pariorilor începători cât și celor cu experiență.

 

4. Mozzart Bet - deschiderea unui cont și efectuarea primei depuneri mozzart bet ghid de a deschide cont

Ca la orice casă de pariuri online şi aici aveţi nevoie de un cont de utilizator pentru a putea paria. Îl puteţi deschide foarte simplu de pe pagina de pornire. Accesaţi cu un simplu click secţiunea “Înregistrare” din meniul principal şi vi se va deschide pagina de înregistrare precum cea din imaginea de mai sus. În cadrul ACESTUI TUTORIAL ți-am arătat pas cu pas cum se deschide un cont de pariuri. Recomand să îl accesezi, deși procedura este una destul de simplă.

După ce te înregistrezi poți efectua o depunere pentru a începe să pariezi. În ceea ce privește metodele de plată disponibile, această casă de pariuri a rămas în urmă faţă de restul operatorilor, având destul de puţine metode de depunere şi retragere. Este prezentă însă o metodă atât de populară în ultimul timp şi anume Skrill, plus că se poate depune direct din agenții stradale. Dar în mod incredibil nu se poate depune cu cardul, aspect care din nou este de neconceput în 2018. Află mai multe informații despre depuneri și retrageri de bani la Mozzartbet!

 

5. Mozzart Bet - plasarea primului pariu și verificarea identității

mozzartbet pariuri live

Odată ce ai un cont Mozzart Bet cu bani pe el poți plasa primul pariu. Acest lucru se face ca la orice altă agenție de pariuri online, și este de asemenea un procedeu foarte similar cu cel prin care generezi bilete pentru pariuri offline. Deci nu vei întâmpina probleme. Chiar și așa ți-am pregătit un tutorial în acest sens pentru a îți ușura și mai mult munca. Vezi cum se plasează primul pariu la Mozzart Bet!

După ce ți-ai creat un cont la Mozzart Bet, acesta va fi limitat la o depunere maximă de 200 €. De asemenea nu vei fi lăsat să soliciți o retragere. Pentru a trece de aceste limite trebuie să parcurgi procesul de verificare KYC. Oricum acest pas trebuie parcurs conform legii în maximum 30 de zile de la înregistrare, deci nu scapi de el. De fiecare dată când te loghezi pe cont vei vedea că a apărea în partea de sus a paginii un semn al exclamării încadrat într-un triunghi roșu. Sau cel puțin va apărea până când îți verifici identitatea contului de pariuri.

Dă click pe acest triunghi, după care se va deschide un drop menu ce conține mai multe opțiuni, printre care și ”Verificare cont”. Apasă pe această opțiune și vei fi introdus pe o pagină unde trebuie să uploadezi copii după un act de identitate și o dovadă a adresei. După ce staff-ul agenției aprobă aceste documente, acel triunghi de avertizare va dispărea iar restricțiile tale vor fi ridicate.

Cauți o agenție cu o ofertă sportivă bogată, cote atractive și un bonus atractiv? Aceasta este recomandarea noastră!

 

6.Mozzart pariuri sportive – ofertă sportivă și cote

mozzartbet oferte sportive website

La acest capitol ne atrage din start atenţia numărul redus de sporturi. Operatorul se rezumă doar la câteva sporturi importante, mai puţin de 10, ceea ce este cu mult sub ce oferă, de exemplu, această casă de pariuri online, care acoperă de 3 ori mai multe sporturi! Oferta MozzartBet nu a suferit îmbunătățiri în cei 3 ani de când e intrată pe piața online (reamintesc că recenzia este actualizată în 2018), deci nu prea ne așteptăm la progrese în viitorul apropiat.

Din punct de vedere al cotelor nu impresionează, dar nici nu dezamăgește. Agenția se păstrează în limitele normale ce le găsim şi la restul operatorilor. Găsim şi cote puţin mai mari la unele meciuri, dar şi mai mici, însă nimic spectaculos. Sunt prezente tipurile de pariuri cele mai uzuale, însă regăsim şi altele specifice mai degrabă agenţiilor de cartier. Punctul forte îl reprezintă gama largă de pariuri combinate - te așteaptă peste 100 de opțiuni de acest gen la fiecare meci de fotbal cât de cât decent! Pentru mai multe informații despre oferta de pariuri Mozzartbet, dar și despre cotele Mozzart, accesează ACEST LINK.

 

5.1 Ofertă pe pariuri loto

La această casă de pariuri online poți paria inclusiv pe cele mai populare loterii internaționale după cum urmează:

  • Grecia Kino - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România! Agenția menționată oferă pariuri pe aceasta pe tot parcursul zilei, așa că merită să arunci un ochi.
  • Polonia Multi - o altă loterie populară care face parte din ofertă este loteria poloneză Multi 1 & 2. Aceasta este tot o loterie de tipul 20 / 80, dar extragerile au loc doar de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Loto Win For Life - aceasta este o loterie italienească de tipul 10 / 20, ceea ce o face perfectă pentru aplicarea diferitor strategii precum Martingale, Fibonacci sau Easy Money.

Alte loterii internaționale ce pot fi găsite în ofertă și merită menționate sunt Slovacia KenoPolonia Keno 20/70Cehia KenoCanada Atlantic BuckoLoto AustriaLoto UK sau Loto Italia Keno

 

7.Mozzart live – pariuri în timp real și live streaming

mozzart live tenis pagina website

O lungă perioadă de timp Mozzart Bet a avut cea mai slabă ofertă de pariuri live din România. Aceasta a fost un pic îmbunătățită între timp, dar chiar și cu aceste îmbunătățiri, lucrurile nu se schimbă prea mult. Să zicem că în acest moment oferta live este peste cea de la Casa Pariurilor (care rămâne ultima la acest capitol), dar cam atât, cel puțin la numărul de meciuri oferite.

În ceea ce privește numărul de piețe de pariere disponibile, lucrurile stau ceva mai bine. La unele partide mai importante găsim chiar și peste 140 de piețe, însă acestea sunt prezentate ca o listă lungă, fără opțiuni de filtrare. Deci poate fi destul de anevoios să plasezi pariuri live la Mozzartbet.

Însă agenția vine și cu o surpriză plăcută, oferind un serviciu de streaming live. Mozzart Bet intră astfel pe lista restrânsă de agenții la care putem urmări meciuri live online. Conform agenției poți urmări anual peste 5,000 de meciuri, dar nu știm dacă lucrurile stau chiar așa. Cert este că majoritatea transmisiilor sunt din fotbal, dar ocazional agenția mai oferă și meciuri de baschet sau tenis.

Nu te aștepta totuși la partide din campionate de top, pentru că nu este cazul de așa ceva. Vei găsi însă jocuri amicale, meciuri din Olanda, Croația, Elveția, Chile, Columbia etc. De asemenea sunt oferite și meciuri din preliminariile Europa League și Champions League.

 

8.Mozzartbet Apk – pariuri de pe mobil

Mozzartbet a lansat anul acesta o aplicație pentru Android ce poate fi descărcată direct de pe site-ul agenției (intră acum), iar cu puțin timp în urmă și una pentru IOS ce poate fi găsită în AppStore sub numele de ”MozzartBet România”. În schimb cei care dețin un un telefon cu Windows pot paria doar din browser. Pentru a afla tot ce trebuie să știi despre aplicația Mozzart de pe telefon și tabletă accesează secțiunea ”Disponibilitate pe dispozitive mobile”.
 

9.Bonus Mozzart Bet și promoții disponibile

mozzart bonus happy hour

Clienții noi nu beneficiază de bonus pentru prima depunere, și nici nu prea sunt oferite multe promoții. Dar este o ofertă cu care Mozzartbet încearcă să atragă pariorii dornici să dea lovitura vieții. Este vorba de un bonus la pariuri multiple de până la 1,000%! Este adevărat că biletul tău trebuie să îndeplinească anumite condiții destul de severe pentru a putea beneficia de pe urma bonusului maxim, și sincer să fiu nu cred că l-a câștigat cineva vreodată. Însă beneficiezi de bonusuri consistente și la bilete ceva mai realiste. Cel mai bine este să dai un CLICK AICI pentru a vedea exact în ce constă oferta.

Vrei să joci la pariuri cu un pachet de bun venit atractiv? Atunci aplică aici pentru un bonus consistent!

 

10.Mozzart păreri – ce spun pariorii despre acest operator?

Dacă vrei să afli care este părerea pariorilor despre casa de pariuri online Mozzartbet, atunci cel mai bine este să accesezi forumul de discuții. Aici poți posta și eventuale întrebări sau nelămuriri, iar cineva din staff-ul nostru sau din rândul pariorilor de rând te va ajuta imediat ce acest lucru este posibil. Dar în cazul unei probleme ceva mai complicate recomand să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții.

Agentii Mozzart Bet

Agenții stradale Mozzartbet - află de la pariurix.com tot ce trebuie să știi despre locații...

26 Mar 2011 16:46
0
Înainte de a paria la Mozzartbet citește cu atenție aici!

Citește AICI înainte de a deschide un cont la Mozzartbet (D.ONJN 337/27.02.2017) deoarece vei...

23 Iun 2016 06:41
0
Agentia de pariuri Mozzart Bets

Află totul despre agențiile de pariuri stradale Mozzartbet - program, bonusuri, verificarea rezu...

25 Sep 2012 21:01
0
Avantaje si dezavantaje Mozzart Bet

Descoperă avantajele și dezavantajele oferite de casa de pariuri Mozzart Bet (D.ONJN 337/27.02.2017)...

03 Noi 2016 16:42
0

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?