2022-12-04 01:38:08

Mozzart Bet - pariuri sportive online

Mozzart Bet este o casă de pariuri care oferă servicii atât online cât și offline, însă în cadrul acestei recenzii ne vom concentra pe serviciile disponibile în mediul virtual. Chiar și așa, în prima parte a acestei pagini vom vorbi un pic și despre pariuri stradale.

Trebuie mențiionat din start că Mozzartbet oferă clienților noi un bonus de bun venit de până la 1,750RON ce este eliberat pe parcursul primelor 3 depuneri, și ce poate ajunge până la 200% din suma depusă! Așa că cu siguranță această ofertă nu trebuie neglijată.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!

 

1.Mozzart Bet România - despre operator

mozzart logo

Deși numele agenției te poate duce cu gândul la faimosul compozitor austriac, trebuie menționat că agenția de pariuri Mozzart Bet nu are nimic de-a face cu acesta. Compania și-a început activitatea în luna august a anului 2001, atunci când a deschis peste 350 de agenții de pariuri pe teritoriul Serbiei. În 2006 această firmă sârbă și-a extins serviciile și în alte țări vecine precum Macedonia, Bosnia, și desigur România.

Trebuie însă menționat faptul că pe teritoriul țării noastre nu a deschis la fel de multe agenții offline ca în celelalte țări, și nu se poate compara cu Superbet, Stanleybet sau Fortuna când vine vorba de numărul de sucursale românești. Dar ca și servicii oferite în cadrul agențiilor stradale, acestea se ridică fără îndoială la nivelul celor din agențiile amintite anterior.

În 2015 Mozzart Bet România și-a extins serviciile și în mediul online, dar la început site-ul avea ceva probleme. Totuși recent MozzartBet a schimbat complet inferfața site-ului, astfel încât acum în 2022 acesta se ridică la cele mai înalte standarde din domeniu. Asta înseamnă că poți paria la Mozzartbet în condiții excelente, și că se poate bate de la egal la egal cu alte agenții consacrate.

În acest moment compania SC NEW MOZZART SRL deține conform D.ONJN 336 /27.02.2017 licența L1170649W000686 cu care poate oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino pe site-ul www.mozzartbet.ro până la data de 28.02.2027.
 

2.Mozzart pariuri stradale - program, agenții, servicii

Deși nu face subiectul acestei recenzii, inevitabil trebuie să vorbim un pic și despre partea de pariuri offline la agenție.


Agențiile Mozzarbet în România

mozzart bet mapa cu locatii

Trebuie remarcat că Mozzartbet nu s-a axat chiar pe întreaga țară, ci mai degrabă pe București și sudul țării, sau mai bine spus pe zonele apropiate de Serbia. De aceea cele mai multe agenții pot fi găsite în capitală (19), în timp ce orașe precum Pitești, Timișoara sau Arad au și ele măcar câte trei sucursale. Remarc faptul că și în orașe precum Caracal, Alexandria, Strehaia sau Giurgiu se găsește câte o agenție, dar prin centrul și nordul țării (Brașov, Sibiu, Baia Mare, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Cluj-Napoca și multe altele) nu găsim nici măcar o locație Mozzartbet.

Acest lucru afectează în cele din urmă și pariorii care joacă online sau intenționează să joace online la acest operator. Spun asta pentru că pe de-o parte puteți depune și retrage bani direct din agenții stradale (care este teoretic unul din atuurile principale ale operatorilor prezenți atât online cât și offline), dar acest lucru nu vă ajută prea mult dacă nu aveți o sucursală în vecinătatea voastră, situație în care se vor afla mulți pariori din orașe mari ale țării.

Pe de altă parte, Mozzartbet are doar agenții proprii, nu și în franciză. Asta înseamnă că sunt respectate anumite standarde, deci toate locațiile sunt foarte spațioase, oferă televizoare pentru a urmări meciuri și extrageri speciale, au aparate de ”păcănele”, și unele au chiar și un bar la care se poate consuma băuturi alcoolice sau răcoritoare.

 

Program Mozzart – în ce interval orar sunt deschise agențiile?

Din ce știu, la agențiile Mozzart programul de funcționare este unul standard: 10:00 – 22:00. Poate sunt și sucursale cu program prelungit, dar eu nu am auzit de vreuna. Acest program este valabil pe întreaga durată a anului, însă de sărbători importante precum Paște sau Crăciun va exista cu siguranță un program special mai scurt. Acesta poate diferi de la an la an, așa că cel mai bine este să te deplasezi cu 1-2 zile înainte la cea mai apropiată agenție, pentru că cu siguranță pe ușă va fi afișat programul de sărbători.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!

 

3.Casa de pariuri Mozzart Online – interfață site și servicii

mozzart bet pariuri online interfata website

Platforma de pariuri online este una destul de accesibilă şi uşor de folosit, iar pagina de pornire arată precum în imaginea ataşată mai sus. Interfaţa impresionează prin simplitate şi nu iese în evidenţă prin culori agresive şi alte animaţii, fiind disponibilă în limba română. Se navighează foarte rapid, ceea ce nu poate fi decât un aspect pozitiv. De asemenea trebuie remarcat că utilizatorii pot alege între două interfețe, una cu temă deschisă și una cu temă întunecată. Astfel poți alege varianta de site care îți place mai mult.

Regăsiţi pe pagina de pornire un meniu simplu în partea superioară, de unde puteţi accesa printr-un simplu click oferta de pariuri, pariurile live, cazino, cazino live, Loto și Virtuale. Tot pe pagina de pornire regăsiţi şi o listă a celor mai importante meciuri ale zilei, iar în stânga avem un meniu cu sporturi / competiții din care putem accesa rapid și ușor evenimentele dorite. Totul este foarte bine structurat şi simplu.

Dacă ai jucat la Mozzartbet mai la început (2016-2017), s-ar putea să îți amintești că existau ceva probleme cu platorma online, dar trebuie să știi că de atunci site-ul a fost complet refăcut și adus la standarde de 2022, astfel încât acum poți paria în cele mai bune condiții. Așa că merită să îi acorzi o nouă șansă platformei Mozzartbet.


4. Mozzart Bet - deschiderea unui cont

mozzart bet ghid de a deschide cont

Ca la orice casă de pariuri online şi aici aveţi nevoie de un cont de utilizator pentru a putea paria. Îl puteţi deschide foarte simplu de pe pagina de pornire. Accesaţi cu un simplu click secţiunea “Înregistrare” din meniul principal şi vi se va deschide pagina de înregistrare precum cea din imaginea de mai sus. Vei avea de completat următoarele informații:

 • Prenume – numele mic, trebuie să conțină între 2 și 30 de caractere
 • Nume – numele de familie, trebuie să conțină între 2 și 50 de caractere
 • Data nașterii – trebuie să treci în prima căsuță ziua, în a doua luna și în a treia anul
 • E-mail – introdu o adresă de mail validă, vei avea nevoie de aceasta pentru a îți activa contul de pariuri.
 • Repetați e-mail-ul – reintrodu adresa de email
 • Nume de utilizator – introdu un nume de utilizator care să conțină între 6 și 15 caractere
 • Parolă – introdu o parolă care să conțină între 6 și 15 caractere
 • Repetați parola – reintrodu parola utilizată anterior

În cadrul ACESTUI TUTORIAL ți-am arătat pas cu pas cum se deschide un cont de pariuri. Recomand să îl accesezi, deși procedura este una destul de simplă. 

 

5. Metode de plată - Cum fac un depozit la Mozzartbet?

După ce te înregistrezi poți efectua o depunere pentru a începe să pariezi. Trebuie doar să:

 • Loghează-te pe contul Mozzart Bet sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 • Accesează ContDepunere și selectează metoda de plată dorită.
 • Urmează instrucțiunile specifice metodei de plată aleasă.

Mozzartbet oferă o gamă largă de metode de plată, după cum urmează:

 • card de credit / debit – depunere minimă de 20RON, comision 0RON, depunerea are loc instant.
 • portofel electronic Skrill – depunere minimă de 45RON, comision 0RON, depunerea are loc instant.
 • Trustly - depunere minimă de 45RON, comision 0RON. Acesta este un transfer bancar rapid pe care îl poți efectua din confortul casei tale.
 • Direct din agenții stradale – poți efectua un depozit cash din orice sucursală MozzartBet. Depunerea minimă este de 20RON, exact ca și în cazul depozitelor cu cardul. Nu sunt percepute comisioane, iar banii vor fi disponibili pe cont instant.

Așa cum se poate vedea, depozitul minim la Mozzartbet este de 20 – 45 RON în funcție de metoda de plată aleasă.

 Află mai multe informații despre depuneri, dar și desore retrageri de bani la Mozzartbet!

 

6. Mozzart Bet - plasarea primului pariu și verificarea identității

mozzartbet pariuri live

Odată ce ai un cont Mozzart Bet cu bani pe el poți plasa primul pariu. Acest lucru se face ca la orice altă agenție de pariuri online, și este de asemenea un procedeu foarte similar cu cel prin care generezi bilete pentru pariuri offline. Deci nu vei întâmpina probleme. Chiar și așa ți-am pregătit un tutorial în acest sens pentru a îți ușura și mai mult munca. Vezi cum se plasează primul pariu la Mozzart Bet!

După ce ți-ai creat un cont la Mozzart Bet, acesta va fi limitat la o depunere maximă de 200 €. De asemenea nu vei fi lăsat să soliciți o retragere. Pentru a trece de aceste limite trebuie să parcurgi procesul de verificare KYC. Oricum acest pas trebuie parcurs conform legii în maximum 30 de zile de la înregistrare, deci nu scapi de el. De fiecare dată când te loghezi pe cont vei vedea că a apărea în partea de sus a paginii un semn al exclamării încadrat într-un triunghi roșu. Sau cel puțin va apărea până când îți verifici identitatea contului de pariuri.

Dă click pe acest triunghi, după care se va deschide un drop menu ce conține mai multe opțiuni, printre care și ”Verificare cont”. Apasă pe această opțiune și vei fi introdus pe o pagină unde trebuie să uploadezi copii după un act de identitate și o dovadă a adresei. După ce staff-ul agenției aprobă aceste documente, acel triunghi de avertizare va dispărea iar restricțiile tale vor fi ridicate.

Află cum se parcurge procesul de verificare bilet Mozzartbet!

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!

7.Mozzart pariuri sportive – ofertă sportivă și cote

mozzartbet oferte sportive website

La acest capitol ne atrage din start atenţia numărul redus de sporturi. Operatorul se rezumă doar la vreo 12 sporturi, ceea ce este sub ce oferă, de exemplu, această casă de pariuri online, care acoperă de 3 ori mai multe sporturi! Oferta MozzartBet nu a suferit îmbunătățiri de când a intrat pe piața din România din punct de vedere al numărului de sporturi oferite, dar trebuie remarcat faptul că acoperă foarte multe evenimente sportive din toate sporturile din ofertă (atât medii și mici), iar la fiecare meci vei găsi un număr impresionat de opțiuni de pariere. De exemplu la partide de fotbal importante vei găsi în jur de 400 de opțiuni de pariere per meci!

Sunt meciuri, și nu neapărat de prima mână, unde sunt oferite chiar și peste 330 de opțiuni de pariere. Aici mă gândesc la competiții precum liga 2-a daneză sau liga 2-a japonezp. Nu prea găsești printre acestea pariuri pe cornere, cartonașe sau marcatori, dar găsești în schimb o gamă foarte largă de pariuri combinate, cum nu are nici un alt operator licențiat. De exemplu poți pune pariuri precum ”Pauză/Final: 2/2 + sub 1.5 goluri în prima repriză” sau ”Pauză/Final: x/2 + echipa gazdă marchează 3-5 goluri”. Cam jumătate din cele peste 300 de opțiuni sunt de genul acesta. Astfel de pariuri sunt specifice mai degrabă agenţiilor de cartier. 

Din punct de vedere al cotelor nu impresionează, dar nici nu dezamăgește. Agenția se păstrează în limitele normale ce le găsim şi la restul operatorilor. Găsim şi cote puţin mai mari la unele meciuri, dar şi mai mici, însă nimic spectaculos.În ceea ce privește cotele Mozzart am observat totuși ceva interesant. Dacă plasezi pariuri de tipul 1x2 pe favoriți, este greu să găsești la vreo altă agenție cote mai mari. Dar dacă pariezi pe outsider, atunci este greu să găsești în altă parte cote mai mici! Așa că ai grijă pe ce pariezi, și compară cotele cu cele ale altor operatori pentru a vedea dacă se merită sau nu să plasezi aici pariurile dorite.

Mai trebuie menționat că deși Mozzartbet nu oferă pariuri pe o gamă largă de sporturi, ea s-a adaptat vremurilor noi, venind cu pariuri pe sporturi electronice (eSports). Poți paria în special pe meciuri de Counter-Strike, dar uneori vei găsi și pariuri pe alte discipline de eSports precum DOTA sau League of Legends. Trebuie menționat că gama de opțiuni de pariereeste una limitată, astfel încât de obicei poți paria doar pe câștigător meci și număr total de runde. Pariază acum!

 

8. Pariuri loto la Mozzartbet

Mozzartbet vine cu o platformă de loto foarte avansată, cum puțini operatori licențiați în România au. În primul rând poți paria pe cele mai importante loterii internaționale, iar în top 3 am putea evidenția:

 • Grecia Kino - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România! Agenția menționată oferă pariuri pe aceasta pe tot parcursul zilei, așa că merită să arunci un ochi.
 • Polonia Multi - o altă loterie populară care face parte din ofertă este loteria poloneză Multi 1 & 2. Aceasta este tot o loterie de tipul 20 / 80, dar extragerile au loc doar de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Loto Win For Life - aceasta este o loterie italienească de tipul 10 / 20, ceea ce o face perfectă pentru aplicarea diferitor strategii precum Martingale, Fibonacci sau Easy Money.

Alte loterii internaționale cunoscute ce pot fi găsite în ofertă și merită menționate sunt Slovacia KenoPolonia Keno 20/70Cehia KenoCanada Atlantic BuckoLoto AustriaLoto UK sau Loto Italia Keno.  Îmsă oferta loto este mult mai bogată de atât, așa că te invit să intri pe site-ul Mozzartbet pentru a o descoperi. 

Miza minimă este de doar 1RON / bilet, astfel încât poți plasa pariuri loto la Mozzartbet chiar dacă ai un buget ceva mai subțire. Poți juca orice sisteme îți trece prin cap, și asta pentru că poți adăuga până la 15 numere pe bilet, și juca până la 8 numere în aceeași combinație.

Însă menționam mai sus că Mozzartbet vine cu o platformă loto foarte avansată. Una din facilitățile pe care nu prea am văzut-o la concurență o reprezintă transmisiile live video ale extragerilor Grecia Kino (Netbet mai are așa ceva).

De asemenea, platforma Mozzartbet Loto vine cu două secțiuni intitulate ”Grecia Tombo” și ”Contra Grecia Kino” pe care recunosc că le văd în premieră. Cea din urmă este chiar interesantă. Dacă mereu te plângi că nu ies numerele pe care pariezi, acum ai posibilitatea de a paria exact pe numerele care nu vor fi extrase! Tare, nu?

 

9.Mozzart live – pariuri în timp real și live streaming

Vom începe cu părțile mai puțin plăcute. Singurul minus pe care l-aș putea remarca este interfața. Deși nu l-aș numi neapărat un minus, dar vei vedea că atunci când intri pe pagina de pariuri live, grafica este foarte încărcată și intimidantă. Este destul de diferită față de grafica cea mai lejeră cu care ești obișnuit la alți bookmakeri. Dar te vei obișnui și aici destul de rapid. După un timp s-ar putea să consideri această așezare în pagină ca fiind un avantaj, deoarece ai acces la foarte multe informații într-o singură fereastră. 

Pe vremuri Mozzart Bet nu avea o ofertă live foarte bogată, însă acum această agenție se ridică la nivelul operatorilor consacrați când vine vorba de numărul de meciuri live din ofertă, astfel încât vei putea paria în timp real pe partide din liga a 3-a rusă, prima ligă momgolă sau liga a 4-a australiană.

Și în ceea ce privește numărul de piețe de pariere disponibile, lucrurile stau foarte bine. La unele partide mai importante găsim chiar și peste 140 de piețe de pariere live, însă acestea sunt prezentate ca o listă lungă, fără opțiuni de filtrare. Era bun dacă am fi putut adăuga la favorite opțiunile preferate, sau să filtrăm pariurile în funcție de anumite criterii atunci când plasăm pariuri live la Mozzartbet.

Însă agenția vine și cu o surpriză plăcută, oferind un serviciu de streaming live. Mozzart Bet intră astfel pe lista restrânsă de agenții la care putem urmări meciuri live online. Conform agenției poți urmări anual peste 5,000 de meciuri, dar nu știm dacă lucrurile stau chiar așa. Cert este că majoritatea transmisiilor sunt din fotbal, dar ocazional agenția mai oferă și meciuri de baschet sau tenis.

Nu te aștepta totuși la partide din campionate de top, pentru că nu este cazul de așa ceva. Vei găsi însă jocuri amicale, meciuri din Olanda, Croația, Elveția, Chile, Columbia etc. De asemenea sunt oferite și meciuri din preliminariile Europa League și Champions League.

Și din punct de vedere tehnic platforma MozzartBet se mișcă ok. Informațiile și cotele sunt actualizate destul de rapid, pariurile sunt plasate în maximum 4-5 secunde din momentul în care apeși butonul ”Pariați”, iar câștigurile sunt plătite și ele într-un timp decent (cel puțin la evenimentele cât de cât importante).Așa că poți paria live la Mozzartbet în condiții mai mult decât decente.

De plasat pariuri live la Mozzartbet este în final destul de simplu - trebuie doar să dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci, și să apeși butonul ”Plasează biletul”. Pariază și tu acum live la Mozzartbet!

 

10.Mozzartbet Apk – pariuri de pe mobil

Mozzartbet a lansat o aplicație pentru Android ce poate fi descărcată direct de pe site-ul agenției (intră acum), iar cu puțin timp în urmă și una pentru IOS ce poate fi găsită în AppStore sub numele de ”MozzartBet România”. În schimb cei care dețin un un telefon cu Windows pot paria doar din browser. 

Conform site-ului propriu, Mozzart Bet se laudă că oferă următoarele facilități din cadrul aplicației pentru mobil:

 • poți paria de oriunde și oricând cu ajutorul contului tău unic
 • ai acces de pe mobil la toate pariurile disponibile pe PC
 • poți filtra oferta în funcție de sporturile preferate
 • poți plasa pariuri live direct de pe mobil
 • poți paria pe cele mai cunoscute loterii internaționale direct de pe telefon sau tabletă.

Mai jos îți voi arăta cum descarci această aplicație Mozzartbet, atât pe IOS cât și pe Android. 

 

Procesul de instalare Mozzart Bet App pentru IOS

 • Deschide un cont la Mozzartbet dacă nu ești deja client, sau accesează contul actual.
 • Intră în App Store și scrie în chenarul de search ”MozzartBet România”.
 • Apasă pe ”Obțineți” pentru a descărca soft-ul, după care îl poți accesa de pe desktop-ul telefonului.

 

Procesul de instalare Mozzart Apk Android

 • Deschide un cont pe www.mozzartbet.ro dacă nu ești deja client, sau accesează contul actual.
 • Intră de pe dispozitivul tău mobil pe site-ul mozzartbet.ro, iar pe pagina principală vei primi o invitație prin care să descarci programul de pariuri. Descarcă aplicația și treci la pasul următor.
 • Activează sursele necunoscute. Acesta este un pas obligatoriu pentru orice aplicație care nu este descărcată din ”Google Play”. Accesează de pe dispozitivul mobil ”Setări” – ”Securitate” și bifează căsuța din dreptul ”Surse necunoscute”. Numele secțiunii sau a opțiunii poate diferi în funcție de marca telefonului / tabletei.
 • Instalează Mozzart App. Consultă istoricul aplicațiilor descărcate, și dă click pe ”mozzartbet.apk” pentru a începe procesul de instalare.

Descoperă top case de pariuri online recomandate de pe telefon și tabletă!


 

11.Bonus Mozzart Bet și promoții disponibile

Dacă nu ai cont la Mozzart Bet, profită de oferta de bun venit pentru pariuri sportive care este valabilă în această perioadă. Accesează link-urile speciale din articol și deschide-ți cont la acest operator pentru un bonus de bun venit la pariuri sportive de până la 1.750 RON, primite în urma primelor trei depuneri efectuate după înregistrarea pe platformă. Jocurile au pondere diferită în realizarea rulajului, așa cum poți citi mai jos.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de până la 1750RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

 1. Deschide cont prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL
 2. Vei beneficia de un bonus Mozzartbet pentru fiecare din primele trei depuneri de minim 50 RON, după cum urmează:
 • 50% din prima depunere, până la 250 RON;
 • 100% din a doua depunere, până la 500 RON;
 • 200% din a treia depunere, până la 1.000 RON.

Pentru a descoperi termenii și condițiile atașate, dar și pentru a vedea ce alte oferte sunt disponibile, accesează pagina de Promoții Mozzartbet.

 

12.Mozzart păreri – ce spun pariorii despre acest operator?

Dacă vrei să afli care este părerea pariorilor despre casa de pariuri online Mozzartbet, atunci cel mai bine este să accesezi forumul de discuții. Aici poți posta și eventuale întrebări sau nelămuriri, iar cineva din staff-ul nostru sau din rândul pariorilor de rând te va ajuta imediat ce acest lucru este posibil. Dar în cazul unei probleme ceva mai complicate recomand să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții.

 

13. FAQ - Întrebări comune despre Mozzartbet

Pot paria online legal la Mozzartbet?

Da, Mozzartbet este o agenție licențiată în România, Ea deține conform D.ONJN 336 /27.02.2017 licența L1170649W000686 cu care poate oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino pe site-ul www.mozzartbet.ro până la data de 28.02.2027. Astfel poți juca în siguranță legal la acest operator.

 

Pot da cash out la Mozzartbet?

Ca orice agenție care se respectă în 2022, și Mozzartbet oferă opțiune de închidere pariu (Cash out) pe cele mai importante meciuri și pariuri, și nu numai.

 

Cum pot depune cash la Mozzartbet?

Mozzarbet oferă o gamă largă de metode de plată, inclusiv posibilitatea de a efectua depuneri cash din agenții stradale proprii! Depunerea minimă este de doar 20RON și nu se percep comisioane!

 

Are Mozzaartbet o aplicație pentru mobil?

Mozzartbet a lansat o aplicație pentru Android ce poate fi descărcată direct de pe site-ul agenției (intră acum), iar cu puțin timp în urmă și una pentru IOS ce poate fi găsită în AppStore sub numele de ”MozzartBet România”. În schimb cei care dețin un un telefon cu Windows pot paria doar din browser.

 

Oferă Mozzartbet bonus fără depunere?

Momentan nu, dar te invităm să accesezi articolul nostru cu bonusuri fără depunere pentru a vedea o listă cu operatorii licențiați care oferă bonusuri fără depozit. 

 

Trebuie să declar banii câștigați la Mozzartbet?

Nu, deoarece la fiecare retragere îți este oprit automat un impozit de 3% ce se duce către bugetul statului. Astfel întreg procesul este automatizat, motiv pentru care nu trebuie să declari nimic la ANAF.

Da, Mozzartbet este o agenție licențiată în România, Ea deține conform D.ONJN 336 /27.02.2017 licența L1170649W000686 cu care poate oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino pe site-ul www.mozzartbet.ro până la data de 28.02.2027. Astfel poți juca în siguranță legal la acest operator.

Mozzarbet oferă o gamă largă de metode de plată, inclusiv posibilitatea de a efectua depuneri cash din agenții stradale proprii! Depunerea minimă este de doar 20RON și nu se percep comisioane!

4 utilizatori au ales Mozzart Bet

Pariezi aici ?