Verificarea contului de pariuri la Maxbet

3-8 zile lucrătoare

Verificarea contului

Dacă te-ai înregistrat la Maxbet și nu știi cum să îți verifici contul de pariuri, atunci ești în locul potrivit. Nu vei găsi pe site-ul Maxbet.ro prea multe informații despre procesul de verificare, dar pe de altă parte vei primi la scurt timp după înregistrare un mail care conține tot ce trebuie să știi (sau aproape tot), iar aceste informații le voi prezenta și eu în cele ce urmează.

Deschide cont și joacă la Maxbet cu un bonus fără depunere de 50RON!


Ce vei găsi în această secțiune?

  1. Maxbet verificare cont – ce documente trebuie să trimit?
  2. Unde trimit documentele solicitate de staff-ul Maxbet?
  3. Întrebări comune de la pariori despre procesul de verificare KYC Maxbet

 

1.Maxbet verificare cont – ce documente trebuie să trimit?

  1. O copie a unui act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere). Acesta trebuie să conțină următoarele informații: nume, prenume, adresă, data nașterii, data expirării,semnătura (deși aici la semnătură nu cred că este obligatoriu, nu de alta dar cu siguranță nu avem așa ceva pe buletin)
  2. Copie după o dovadă a adresei (factură de utilităţi sau extras de cont). Aceasta trebuie să conțină următoarele informații: nume, prenume, adresă, logo-ul companiei și data (să nu fie mai veche de 3 luni). Dacă întâmpini dificultăți în a furniza un astfel de document, atunci consultă ACEST ARTICOL

Important: Factura de telefonie mobilă nu este considerată la Maxbet ca fiind factură de utilități, deci ea va fi respinsă chiar dacă conține numele și adresa ta. Deși nu sunt sigur, îmi imaginez că nici factura de cablu TV sau internet nu va fi acceptată, pentru că face parte cam din aceeași categorie. Deci probabil ar trebui să trimiți o factură de gaze sau curent.

 

2.Unde trimit documentele solicitate de staff-ul Maxbet?

Documentele se trimit pe email la adresa [email protected]. Mailul trebuie trimis după adresa asociată contului tău de pariuri. Recomand să pui un titlu de tipul ”Verificare cont”, iar în conținut, pe lângă pozele documentelor prezentate mai sus, să scrii și userul tău de pariuri. Ca alternativă, poți trimite documentele solicitate și pe Facebook Messenger accesând acest link.

 

3.Întrebări comune de la pariori despre procesul de verificare KYC Maxbet

Pot trimite atât poze scanate cât și fotografiate?

Acest lucru nu este menționat în mailul primit de la agenție, dar userii PariuriX au semnalat pe forumul de discuții Maxbet că documentele scanate nu sunt acceptate, ci doar cele fotografiate! Poți face poze inclusiv cu un telefon mobil, dar informațiile trebuie să fie clare și ușor de citit. De asemenea, ai grijă ca în poză să prinzi toate cele patru colțuri ale documentului.

Ce format este acceptat?

Formatul trebuie să fie .jpeg, .tiff sau .pdf. În mod normal poze trimise în format .png sau .bmp vor fi refuzate.

Care este dimensiunea maximă a pozelor?

Majoritatea operatorilor de pariuri solicită o dimensiune maximă de 5MB sau 10MB, dar la Maxbet este recomandat ca întreg atașamentul din mail (ambele poze) să nu aibă mai mult de 1MB.
 

Cât timp am la dispoziție pentru a parcurge procesul de verificare KYC?

Verificarea contului de pariuri Maxbet este obligatorie și trebuie făcută în maxim 30 de zile din momentul în care te-ai înregistrat, chiar dacă între timp n-ai efectuat nici un depozit. Dacă trece acest termen și n-ai contul verificat atunci acesta va fi închis! El poate fi redeschis după ce contactezi serviciul de relații cu clienții.
 

Cât durează verificarea contului?

Mai mulți utilizatori Pariurix s-au plâns pe forum că au așteptat mai bine de o săptămână  până când contul le-a fost verificat. Dacă trimiți actele după să zicem 25 de zile din momentul în care te-ai înregistrat s-ar putea să ai parte de surpriza neplăcută de a nu fi făcută verificarea la timp şi drept urmare contul să fie închis. Recomand să trimiți actele solicitate imediat ce te-ai înregistrat, mai ales că există riscul ca ele să nu fie acceptate din prima, deci este bine să ai timp să le mai trimiți și a doua sau a treia oară în cazul în care acest lucru este necesar.
 

Pot juca la pariuri cu un cont neverificat?

În mod normal poți depune și paria chiar dacă nu ai un cont verificat, dar nu poți solicita retrageri. Dar pe de altă parte cei de la Maxbet te vor stresa cu email-uri în care îți vor cere să trimiți documentele într-un timp cât mai scurt, deci este bine să nu amâni prea mult.

Deschide cont și joacă la Maxbet cu un bonus fără depunere de 50RON!

4 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii