MaxBet - Pariuri speciale, viruale și eSports

Pariuri speciale, virtuale și non-sportive la Maxbet

  • Pariuri pe sporturi virtuale
  • ESPORTS
  • Pariuri Speciale

Maxbet nu stă rău când vine vorba de pariuri speciale, ea acoperind cam toate categoriile principale în afară de sporturi electronice. Dar să vedem mai exact ce oferă această agenție de pariuri online.

Pariuri speciale pe Premier League
Sunt oferite câteva zeci de pariuri speciale pe Premier League precum: ”Echipe din Londra să câștige FA Cup și Cupa Ligii”, ”Toate cele trei echipe promovate să retrogradeze”, ”Arsenal, Chelsea și Tottenham să termine toate în top4” și multe altele. Mai sunt oferite și pariuri speciale pe antrenori și jucători, dar trebuie să consulți oferta pentru că astfel de pariuri sunt schimbate constant.

Pariuri pe curse de cai
Maxbet oferă zilnic pariuri pe 7 circuite din Marea Britanie și, din când în când, acoperă și competiții internaționale de top.

Pariuri non-sportive
Poți paria pe divertisment (X-Factor, Big Brother etc) dar și pe politică (următorul președinte în SUA, următorul referendum în Marea Britanie etc).

Pariuri virtuale
Dacă accesezi secțiunea ”Jocuri virtuale” din partea de sus a paginii vei vedea că poți paria pe meciuri virtuale de fotbal și tenis, dar și pe curse virtuale de cai, câini, ciclism și motociclete.

Alte servicii
Maxbet nu are o cameră de poker, dar are o secțiune Casino. Însă aceasta conține doar câteva zeci de jocuri, și nu poți nici să te joci în compania unui dealer live. Este dezamăgitor deoarece eu aveam pretenții mult mai mari de la Maxbet când vine vorba de jocuri de cazino, ținând cont că vorbim de cel mai important operator de săli de jocuri stradale din România. Desigur, nu putem compara online cu offline/

4 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii