Promoții și bonusuri oferite de Maxbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 700RON

bonus egal cu suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Deși per total există loc de îmbunătățiri la casa de pariuri online Maxbet, este un capitol unde aceasta stă chiar bine. Este vorba de partea de bonusuri și promoții, acolo unde vei găsi un bonus fără depunere, un pachet de bun venit, dar și oferte disponibile constant sau ocazional.
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Bonus fără depunere la Maxbet de 50RON
  2. Maxbet bonus pentru prima depunere de 100% până la 700RON
  3. Cod promoțional Maxbet – ce cod de bonus trebuie introdus?
  4. Concursuri, tombole și promoții Maxbet

 

1.Bonus fără depunere la Maxbet de 50RON

Maxbet este în acest moment una din puținele case de pariuri online care oferă un bonus fără depunere (poți vedea AICI care agenții mai au o astfel de ofertă). Mai exact, clienții noi primesc un bonus de 50 RON fără a fi necesar să depună vreun leu din banii proprii. Pentru a putea juca gratis la Maxbet cu acești bani bonus, este necesar să parcurgi întâi procesul de verificare KYC! De asemenea, trebuie să introduci codul ”50ESPORTS” în secțiunea Contul Meu – Cod promoțional. 

Bonusul  fără depozit de la Maxbet.ro este valabil timp de 7 zile din momentul în care a fost acordat și trebuie rulat de 10 ori pe minimum 10 pariuri distincte (cu evenimente distincte) înainte de a putea retrage câștigurile. Se califică atât pariurile single cu cote cuprinse între 2.00 și 20.00, cât și pariurile multiple în care fiecare selecție are o cotă de minim 1.50. Ia în considerare faptul că pentru a putea retrage eventualele câștiguri rezultate din acest bonus trebuie să depui întâi 100RON. Bonusul este disponibil doar la pariuri pe esports! Află mai multe informații despre bonusul fără depunere Maxbet!

Deschide cont și încasează acum bonusul fără depunere Maxbet de 50RON!

 

2.Maxbet bonus pentru prima depunere de 100% până la 700RON

Maxbet oferă clienților un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 700RON despre care am discutat pe larg pe ACEASTĂ PAGINĂ.

Deschide cont și încasează acum bonusul Maxbet de până la 700RON!

 

3.Cod promoțional Maxbet – ce cod de bonus trebuie introdus?

Pentru a putea încasa bonusul Maxbet de 100% până la 700RON va fi necesar ca la efectuarea primei depuneri să introduci codul promoțional ”BUNVENIT”.Dacă în schimb aplici pentru bonusul la casino de 200% până la 1800RON, atunci va trebui să folosești codul promoțional ”MAXBET200”. Despre această ofertă am vorbit pe larg pe ACEASTĂ PAGINĂ.

În cazul în care ești invitat să aplici pentru o altă ofertă promoțională, verifică dacă nu cumva este necesară de asemenea introducerea unui cod special.

 

4.Concursuri, tombole și promoții Maxbet

În afară de bonusurile oferite clienților noi, Maxbet mai vine cu o promoție disponibilă constant intitulată Bonus acumulatorPlasează un pariu multiplu de 10 RON sau mai mult, la o cotă de minim 25.00. Dacă pariul tău este câștigător, vei primi un bonus cash între 25% și 100% din profit:

  • Cotă cuprinsă între 25.00 – 39.99; bonusul cash va reprezenta 25% din profit;
  • Cotă cuprinsă între 40.00 – 69.99; bonusul cash va reprezenta 50% din profit;
  • Cotă cuprinsă între 70.00 – 99.99; bonusul cash va reprezenta 75% din profit;
  • Cotă mai mare sau egală cu 100.00; bonusul cash va reprezenta 100% din profit.

Ocazional mai sunt organizate la Maxbet tombole și concursuri, și mai găsim și alte promoții atractive. Deci din acest punct de vedere agenția stă chiar bine.

Joacă acum și profită de pe urma acestor promoții Maxbet!

4 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii