Primul pariu la MAXBET

Dacă ai deschis un cont de pariuri Maxbet și ai efectuat primul depozit, atunci a venit momentul să plasezi și primul pariu. În cele ce urmează îți voi arăta cum poți găsi meciurile și pariurile care te interesează, dar și cum plasezi fiecare tip de bilet în parte (single, multiple, în sistem și cu baze). Iar la final vom vorbi și despre funcția de cash out cu ajutorul căreia poți închide pariurile aflate în desfășurare pentru a îți securiza câștigurile!

Deschide cont și pariază chiar acum la Maxbet cu un bonus fără depozit de 50RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Găsirea meciului care te interesează
 2. Plasarea unui pariu single
 3. Plasarea unui pariu multiplu
 4. Plasarea unui bilet în sistem
 5. Plasarea unui bilet cu baze
 6. Cash out la Maxbet – cum închid un pariu?

 

1.Cum găsesc la Maxbet meciurile care mă interesează?

După ce ai deschis un cont Maxbet și l-ai alimentat cu bani a mai rămas să pariezi. Tot ce ai de făcut este să accesezi pagina de ”Pariuri” și să cauți pariul care te interesează. Pagina este orientativă și ușor de folosit, astfel încât vei găsi ușor ceea ce cauți, chiar dacă interfața nu reprezintă chiar cea mai fericită alegere.

În partea stângă a paginii ai un prim meniu care conține link-uri rapide către cele mai populare competiții care au loc în viitorul apropiat. Mai jos ai și un meniu de sporturi din cadrul căruia poți accesa orice eveniment sportiv care face parte din oferta Maxbet. În partea de sus a site-ului, sub meniul orizontal principal, ai un meniu secundar de unde poți accesa oferta de astăzi sau evenimentele care urmează să înceapă.

După ce ai găsit pariul dorit, apasă pe cota corespunzătoare acestuia, iar el va fi adăugat pe biletul tău. Apoi repetă procedura pentru a adăuga și alte pariuri.
 

2.Cum joc la Maxbet un pariu single?

După ce ai selectat pariul dorit vei vedea că acesta încarcă într-un bilet virtual ce poate fi accesat din partea dreapta a site-ului. Completează miza și apasă pe butonul ”Plasați pariul”, iar biletul este plasat! Simplu și rapid! Vezi că ai acolo și două căsuțe pe care le poți bifa, dacă dorești acest lucru:

 • Acceptați toate cotele – bifând această căsuță înseamnă că ești de acord cu orice schimbare de cotă (mai mare sau mai mică) care poate avea loc din momentul în care ai adăugat selecția pe bilet și până în momentul în care confirmi pariul.
 • Acceptați cote mai mari – bifând această căsuță înseamnă că ești de acord doar cu schimbările de cote care te avantajează (adică cote mai mari).

 

3.Plasarea la Maxbet de pariuri multiple

Un pariu multiplu este acel bilet care conține mai multe selecții, dar o singură variantă de câștig. Asta înseamnă că toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru ca și biletul să fie câștigător. Acest tip de pariu mai este cunoscut și sub numele de bilet simplu, pariu în acumulator sau bilet combo.

Adaugă pe bilet toate pariurile pe care vrei să le joci (așa cum te-am învățat mai sus), iar acestea vor încărca unul sub altul în cadrul biletului tău virtual. Completează miza din dreptul tabului ”Acumulator” și apasă pe butonul ”Accept” pentru a confirma pariul. Așa cum poți vedea este foarte ușor să joci la Maxbet pariuri, fie ele single sau multiple.

Pariuri sportive individuale vs multiple (combo) – tu ce alegi?

 

4.Plasarea unui bilet în sistem la Maxbet

Un bilet în sistem conține mai multe combinații, astfel încât să iei ceva bani și dacă te scoate unul sau mai multe meciuri de pe bilet (în funcție de sistemul ales). La un bilet cu ”n” meciuri vei putea juca combinații de 2, 3, 4… n-1, n selecții, unde cea din urmă este echivalentul unui pariu în acumulator.  De asemenea avem și sisteme britanice care sunt formate din mai multe tipuri de combinații. Dar ca să înțelegi mai bine despre ce este vorba am să iau exemplul unui bilet cu 4 meciuri unde avem următoarele sisteme:

 • dublu – sistem 2/4, adică combinații de câte 2 selecții. La un bilet cu 4 meciuri sunt șase astfel de combinații, deci miza finală va fi de șase ori mai mare decât cea completată.
 • triplu – sistem 3/4, combinații de câte 3 selecții.
 • Yankee - un sistem format din șase duble, patru triple și un pariu în acumulator
 • Lucky 15 – un sistem format dintr-un Yankee și patru pariuri pe fiecare meci în parte.

Pentru a juca astfel de sisteme la Maxbet.ro trebuie să accesezi tabul ”Sistem” din cadrul biletului tău virtual și să completezi suma corespunzătoare. Eu în poza de mai jos am completat cu ”10” în dreptul sistemului Lucky15, ceea ce înseamnă că miza totală va fi de 150RON.

Dacă tot nu prea te-ai lămurit care e treaba cu sistemele la pariuri sportive, accesează ACEST ARTICOL fiindcă aici am discutat pe larg despre ele.

 

5.Plasarea unui bilet cu baze

Un bilet cu baze este format din două părți – meciuri care trebuie să iasă sigur (cunoscute sub numele de baze sau bancheri) și meciuri jucate în sistem. Pentru a juca la Maxbet astfel de pariuri, selectează tabul ”Bază” din partea de sus a biletului virtual, și bifează căsuța din dreptul pariului sau pariurilor care vrei să fie baze. Apoi între restul selecțiilor poți juca sisteme, așa cum te-am învățat mai sus. Eu de exemplu am selectat o bază și un sistem 2/3 între cele 3 meciuri rămase, și am pariat suma de 10RON / combinație (deci 30RON în total pentru că sunt 3 variante de câștig). Pentru mai multe informații despre pariuri cu baze accesează ACEST ARTICOL.

Deschide cont și plasează chiar acum pariuri sportive la Maxbet cu un bonus fără depozit de 50RON!

 

6.Cash out la Maxbet – cum închid un pariu?

Maxbet oferă posibilitatea de a închide pariuri aflate în desfășurare datorită opțiunii de cash out. Astfel îți poți securiza câștigurile în orice moment dorești! Există două moduri pentru a da cash out la Maxbet.

În primul rând poți accesa tabul ”Pariuri deschise” din cadrul biletului virtual. Aici vei găsi o listă cu toate biletele aflate în desfășurare, iar în dreptul celor la care este disponibilă opțiunea de cash out vei avea un buton precum cel din poza de mai jos. Pe acesta este afișată și suma pe care o vei încasa odată ce închizi pariul.

A doua alternativă este să accesezi secțiunea ”Contul meu” și să dai click pe Lista de pariuri. Odată ce ai dat click pe butonul de Cash Out, va trebui să confirmi înainte ca sistemul să calculeze plata. Tot din cadrul listei de pariuri poți verifica și dacă ai câștigat sau pierdut un anumit pariu.

 

4 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii