Plăți Maxbet - Depuneri și retrageri de bani

0.4RON

Miza minima

La început, când abia intrase pe piața de pariuri online, Maxbet oferea posibilitatea de a depune doar cu cardul sau cu un portofel electronic Skrill. Între timp au mai fost adăugate și alte metode de plată, astfel încât agenția stă mult mai bine acum, deși încă sunt loc de îmbunătățiri la acest capitol. Pe de altă parte sumele minime la depuneri și la retrageri sunt la îndemâna oricărui parior, așa cum vei putea vedea în paragrafele următoare.

Deschide un cont și efectueză acum o depunere de bani la Maxbet pentru a încasa bonusul de 100% până la 900RON!
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Maxbet depunere minimă și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez o depunere de bani la Maxbet?
 3. Maxbet retragere minimă și metode de plată disponibile
 4. Cum efectuez la Maxbet o retragere de bani?

 

1.Maxbet depunere minimă și metode de plată disponibile

Casa de pariuri online Maxbet oferă posibilitatea de a efectua depuneri de bani prin următoarele metode de plată:

 • Card de credit / debit – sunt acceptate carduri Visa, Mastercard și Maestro, depunerea minimă fiind de 20RON. Nu sunt percepute taxe, iar depozitul are loc instant.
 • portofele electronice Skrill / Neteller / Paysafecard – depunerea minimă la Maxbet este de 20RON , nu sunt percepute taxe, iar depozitul are loc instant.
 • transfer bancar rapid - depunerea minimă este de 20RON , nu sunt percepute taxe, iar depozitul are loc în maxim 2-3 zile lucrătoare.

Depozitul minim la Maxbet este de 20RON indiferent de metoda de plată aleasă, așa cum ai putut observa mai sus. Din păcate nu este oferită posibilitatea de a efectua depuneri din locații stradale Maxbet, și nici nu avem informații conform cărora o astfel de facilitate va fi disponibilă în viitorul apropiat.

 

2.Cum efectuez o depunere de bani la Maxbet?

 • Loghează-te pe contul tău Maxbet sau deschide un cont acum dacă nu ești deja client.
 • Apasă pe butonul ”Depunere” din colțul dreapta sus a site-ului.
 • Selectează metoda de plată dorită și urmează instrucțiunile. Totul este foarte simplu și orientativ, dar pentru a îți ușura și mai mult munca, îți voi prezenta câteva exemple.

 

Cum efectuez un depozit cu cardul la Maxbet?

Urmează indicațiile de mai sus și selectează cardul de credit / debit ca metodă de plată.

 • Introdu următoarele date exact cum apar ele pe card : numele complet, numărul cardului, data de expirare a cardului, și codul CVV (ultimele 3 cifre de pe spatele cardului). Pentru a putea aplica pentru bonusul de bun venit de 100% până la 900RON va trebui să introduci în secțiunea ”Cod Bonus” codul ” MAXBET100”.
 • Completează suma pe care vrei să o depui, sau selectează din listă una din sumele predefinite.
 • Apasă pe butonul ”Depunere” pentru a efectua depozitul. În funcție de banca la care ai card, există posibilitatea să mai ai de urmat un pas de securitate (de exemplu introducerea unui cod primit prin sms).

 

Cum efectuez un depozit prin Skrill / Neteller / Paysafecard?

Procedura este una similară pentru fiecare din aceste 3 metode de plată, așa că le putem pune la grămadă. Selectează metoda dorită și completează suma pe care vrei să o depui, după care vei fi redirecționat către pagina comerciantului acolo unde va trebui să te loghezi cu datele contului de Skrill / Neteller / Paysafecard și să confirmi tranzacția. Dacă nu ai un astfel de cont, poți vedea AICI cum se deschide unul de Skrill, și AICI cum să te înregistrezi pe paysafecard.com. Cât despre Neteller, nu recomandăm în mod deosebit utilizarea acestei metode de plată.

 

Cum depun prin transfer bancar la Maxbet?

Selectează ”Fast Bank Transfer” ca metodă de plată dorită, după care se va deschide o fereastră în care sunt afișate datele bancare ale celor de la Maxbet. Așa cum vei vedea, aceștia au un cont deschis la Raiffeisen Bank. Deci dacă și tu ai cont la respectiva bancă, ai toate șansele ca banii să fie disponibili pe contul de pariuri în ziua în care efectuezi depozitul. Pentru a depune, poți fie să notezi datele lor pe o foaie și să te duci la cea mai apropiată sucursală bancară, fie să efectuezi plata direct din confortul casei tale, asta dacă ai un cont activ de internet banking.

 

3.Maxbet retragere minimă și metode de plată disponibile

La Maxbet.ro, ca și pe celelalte site-uri de pariuri sportive licențiate în România, poți solicita retrageri doar prin metode de plată utilizate anterior pentru depuneri. Singura excepție o reprezintă situațiile în care ai depus prin Paysafecard; în acest caz vei putea retrage câștigurile prin transfer bancar. Indiferent de metoda de plată pentru care optezi, retragerea minimă la Maxbet este de 50RON și nu sunt percepute comisioane de către operator! Totuși în cazul retragerilor pe card sau prin transfer bancar s-ar putea să ai de plătit o mică taxă instituției tale bancare, dar aceasta este de regulă de maxim câțiva lei.

 

4.Cum efectuez la Maxbet o retragere de bani?

Tot ce ai de făcut este să accesezi secțiunea ”Contul Meu” – ”Retragere” (vei vedea că opțiunea este afișată sub cea de ”Depunere bani”), să completezi suma pe care vrei să o retragi, și să apeși butonul ”Retragere”. Iar asta este tot, îți rămâne doar să aștepți să primești bani.

Trebuie să te avertizez totuși că la Maxbet o retragere de bani poate dura mai mult decât pe alte site-uri. Angajații din cadrul agenției spun că o retragere prin transfer bancar sau card nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 zile lucrătoare, dar în practică durează cam 5-7 zile lucrătoare (conform informațiilor relatate de mai mulți utilizatori PariuriX), și au fost și cazuri unde a durat chiar și 2 săptămâni. În ceea ce privește retragerile prin Skrill sau Neteller vei primi mult mai rapid banii, dar de regulă tot ai de așteptat măcar 2 zile, spre deosebire de alți operatori unde poți primi câștigurile în aceeași zi.

Și nu uita, poți solicita retrageri de bani la Maxbet doar după ce parcurgi procesul de verificare KYC! Acest lucru este valabil la orice casă de pariuri online licențiată, și nu doar pe maxbet.ro.

Deschide un cont și efectueză acum o depunere de bani la Maxbet pentru a încasa bonusul de 100% până la 900RON!

Depuneri și retrageri de bani la agenția de pariuri online Maxbet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 10 50 instantaneu
Transfer bancar 10 50 3-5 zile
Skrill 10 50 instantaneu
Neteller 10 50 instantaneu
Paysafecard 10 50

4 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii