Pariuri live la MAXBET

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

În ziua de astăzi orice casă de pariuri online pune la dispoziția jucătorilor și un serviciu de live betting. Maxbet nu este nici ea vreo excepție, dar se ridică oare platforma de pariuri live Maxbet la nivelul celor oferite de operatorii de top din România? Hai să aflăm!

Deschide cont și joacă acum la pariuri live pe platforma Maxbet Online!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre Maxbet Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Maxbet
 3. Alte servicii oferite de platforma Maxbet Live

 

1.Aspecte tehnice despre Maxbet Live Betting

În primul rând trebuie menționat că plaforma de live betting Maxbet necesită Adobe Flash pentru a rula. Când am intrat prima dată de pe Google Chrome, mi s-a solicitat să parcurg un proces de instalare rapidă pentru a putea rula respectiva pagină, lucru pe care nu l-am mai pățit la altă casă de pariuri. De menționat că avem Adobe Flash instalat! Iar acum de fiecare dată când deschid pagina, durează câteva secunde bune până încarcă. Dar doar când o deschid, nu și când navighez printre meciuri sau opțiuni de pariere – atunci merge bine.

Dar când am încercat să accesez pagina de live bet de pe Mozilla Firefox am avut surpriza neplăcută să constat că aceasta nu merge deloc. Cel puțin mie, poate ție îți va merge fără probleme. Pur și simplu îmi apare că Adobe Flash încarcă încontinuu. Sigur că aici cei de la Maxbet ar putea argumenta că este o problemă de la mine, dar atâta timp cât această problemă nu o mai am pe nici un alt site de pariuri licențiat, nu văd de ce ar fi problema mea.

Trecând peste aceste aspecte, viteza de actualizare a informațiilor și a cotelor, dar și cea de plasare și procesare a pariurilor este în regulă. Este cel puțin suficientă pentru a paria în condiții decente, dar și la acest capitol sunt case de pariuri online care stau mai bine și la care paginile încarcă mai rapid. Parcă și opțiunile de pariere / cotele sunt blocate mai des la Maxbet decât la alte agenții.

Descoperă top case de pariuri online recomandate pentru pariuri live în 2018!

 

2.Oferta de pariuri live Maxbet

Oferta de pariuri live Maxbet este identică cu cea de la Efortuna.ro, ceea ce nu este o surpriză din moment ce acești doi operatori au optat pentru servicii de la același provider. Iar acesta este un lucru bun, pentru că în condițiile date oferta disponibilă va mulțumi aproape toți pariorii.

Plecând de la ideea că Netbet.ro are de regulă cea mai bogată ofertă de pariuri live, am folosit-o ca punct de reper pentru o comparație directă cu oferta live Maxbet. Într-o vineri după-amiază Netbet oferea pariuri pe 68 de meciuri (14 fotbal, 24 tenis, 5 volei pe plajă, 4 baseball, 3 baschet, 11 din alte 7 sporturi), iar Maxbet pe 54 de meciuri (10 fotbal, 27 tenis, 6 volei pe plajă, 3 baschet, 8 evenimente din alte 5 sporturi). Deci stătea mai slab, dar nu cu mult. Oferta pe tenis era chiar mai bună, și de fapt în multe momente vei vedea că cea mai bogată ofertă pe ”sportul alb” poate fi găsită la Efortuna și Maxbet.ro

Și în ceea ce privește opțiunile de pariere disponibile platforma de pariuri live Maxbet stă destul de bine. La un meci de fotbal de Youth din Polonia am găsit o gamă largă de pariuri, așa cum se poate vedea și în poza de mai sus. Marea problemă o reprezintă lipsa handicapurilor asiatice, dar ne putem mulțumi în schimb cu handicapuri europene.  Revenind un pic la meciurile de tenis, poți paria pe fiecare game și fiecare punct în parte, dar și pe totalul de game-uri dintr-un set sau scorul corect.

 

3.Alte servicii oferite de Platforma Maxbet Live

În cele ce urmează vom vedea și cu ce alte facilități vine platforma de pariuri live Maxbet, dar și ce servicii lipsesc deși sunt oferite de agențiile concurente.


Centru de statistici live Maxbet

Sunt oferite anumite statistici precum raportul șuturilor sau cartonașelor, plus o grafică 2D cu desfășurarea partidelor. Putem vedea cine atacă, cine are posesia sau când este un corner, iar de asemenea putem consulta un istoric cu tot ce s-a întâmplat în meci. Vom primi și notificări sonore, dar pentru mine sunt cel puțin enervante pentru că tot aud sunete foarte puternice de fiecare dată când este un corner. Nu putem da mai încet sau dezactiva sonorul pentru anumite tipuri de notificări, dar putem da de tot pe mute.

 

Opțiunea de adăugare la favorite

Poți adăuga la favorite atât meciurile live care te interesează, cât și opțiunile de pariere preferate pentru fiecare meci în parte. Astfel poți scoate ușor în evidență piețele de pariuri dorite, fără a trebui să le cauți prin ofertă de fiecare dată.


Vizualizare multiplă a evenimentelor

Dacă vrei să urmărești simultan desfășurarea a două sau mai multe meciuri, atunci poți activa opțiunea de vizualizare multiplă. Tot ce ai de făcut este să dai click pe al 3-lea buton din dreptul la ”Vizualizare”, și să dai click pe meciurile care te interesează. Ai în poza de mai jos un exemplu:

 

Maxbet TV – este oferit un serviciu de transmisiuni live video?

Din păcate nu este oferit un serviciu de live streaming Maxbet TV, deci nu putem urmări live video meciurile preferate direct de pe maxbet.ro. Pentru a vedea o listă cu casele de pariuri online care au un astfel de serviciu accesează ACEST LINK.

 

Opțiune de pariu rapid

 Pe vremuri Maxbet oferea opțiunea de Pariu Rapid care permitea să stabilești din start miza următorului pariu. Apoi când dădeai click pe o cotă apărea o fereastră mică în dreptul ei din care trebuia să confirmi pariul. Din motive necunoscute, Maxbet a renunțat la această facilitate care era destul de interesantă. Ea oricum nu încurca cu nimic; cine nu vroia să o folosească putea să o ignore fără nici o problemă.

Deschide cont și joacă acum la pariuri live pe platforma Maxbet Online!

4 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii