Deschidere cont

Deschiderea unui cont Maxbet nu durează mai mult de 2-3 minute și nu va ridica dificultăți nici măcar pariorilor începători. Dar pentru a îți ușura și mai mult munca, îți voi prezenta în cele ce urmează pas cu pas ce ai de făcut pentru a te înregistra la această casă de pariuri online.

Deschide acum un cont la Maxbet online și vei primi un bonus fără depozit de 50RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Ce trebuie să știi înainte de a deschide un cont Maxbet
 2. Cum parcurg procesul de înregistrare Maxbet
 3. Maxbet login – intră pe cont și începe să pariezi

 

1.Ce trebuie să știi înainte de a deschide un cont Maxbet

Atunci când deschizi un cont nou Maxbet, vei observa că sunt solicitate destul de multe informații personale, cum ar fi nume, prenume, adresă și chiar codul numeric personal (CNP). Mulți pariori mă întreabă de ce este necesar să completeze atâtea detalii când parcurg procesul de înregistrare Maxbet. Răspunsul este unul chiar simplu: compania trebuie să știe cine ești din mai multe motive. Trebuie să poată bloca accesul minorilor, să depisteze eventuale tentative de fraudă și spălare de bani, să aibă grijă ca un parior să nu abuzeze de pe urma unei oferte promoționale și așa mai departe. Codul numeric personal este solicitat pentru că anual trebuie să plătești impozit pe retrageri (de obicei 1% din suma retrasă), așa că statul român vrea să știe cine este posesorul contului de pariuri (detalii aici).

Dar nu ai motive să îți faci griji. Datele tale sunt în deplină siguranță deoarece casele de pariuri online sunt obligate prin lege să ia anumite măsuri de precauție în acest sens. Nici un angajat nu are dreptul de a divulga rudelor / cunoștințelor tale că ai un cont la respectiva casă de pariuri, nu primești plicuri acasă, și nici nu ești înscris la newsletter-uri de la companii terțe fără acordul tău. Sigur, există întotdeauna riscul ca un angajat să fie rău-intenționat. Dar gândește-te pe mâna la câte persoane ajunge buletinul tău de-a lungul timpului (operatori de la agenții stradale, angajați de la banca, angajați de la amanet sau case de schimb valutar etc). Dacă cineva este rău intenționat, poate încălca legea indiferent unde lucrează. Nu trebuie neapărat să fie de la o agenție de pariuri sportive online. Dar oricum acestea sunt situații destul de rare.

 

2.Cum parcurg procesul de înregistrare Maxbet

Acum că ți-am explicat cum stau lucrurile, a venit momentul să îți arăt exact cum se deschide un cont de pariuri Maxbet. Intră pe maxbet.ro și apasă pe butonul ”Înregistrare” localizat în colțul dreapta sus. Se va deschide un formular de înregistrare format din 3 părți după cum urmează:


Partea 1 – date personale

 • Nume – introdu prenumele exact așa cum apare în buletin
 • Nume de familie – introdu numele de familie exact cum apare în buletin
 • Data nașterii – în prima căsuță treci ziua, în a doua introdu luna, iar în a treia anul
 • E-mail – introdu o adresă de email validă care să fie asociată contului de pariuri. Aici vei primi link-ul de activare a contului, dar și eventuale oferte promoționale. Vei avea nevoie de mail și pentru a îți recupera contul Maxbet în cazul în care uiți datele de logare.
 • Moneda contului – este aleasă automat RON și nu poți schimba.


Partea 2 – introducerea adresei

 • Număr de telefon – introdu un număr de telefon valid. Vei avea nevoie de el pentru a putea încasa bonusul fără depozit de 50RON, dar și pentru a recupera contul de pariuri în cazul în care uiți datele de logare.
 • Adresă – introdu adresa ta (strada, blocul, apartamentul etc). Recomand să introduci adresa din buletin, chiar dacă în momentul de față stai în chirie. Altfel apar alte complicații.
 • Oraș – introdu orașul asociat adresei din buletin.
 • Codul poștal – introdu codul poștal asociat adresei tale. Dacă nu îl cunoști, îl poți afla de pe https://www.coduripostale.com/.
 • Țara – este selectată automat România și nu poți schimba.

 

Partea 3 – date ce țin de contul Maxbet

 • User – introdu un username
 • Parolă – introdu o parolă formată din maximum 10 caractere.
 • Reintrodu parolă – completează încă o dată parola introdusă anterior.
 • Sunt peste 18 ani și sunt de acord cu Termenii și Condițiile de joc – bifează această căsuță pentru a confirma faptul că ai vârsta legală. De asemenea, recomand să citești regulamentul de joc înainte de toate; știu că este stufos, dar e bine să știi ce ai confirmat. Nu de alta, dar am văzut nenumărați pariori care apoi se plângeau că i-au furat agenția, deși deciziile erau bazate pe paragrafe din regulament (pe care pariorul ar fi trebuit să îl cunoască).
 • Doresc să primesc bonusuri mari și oferte bune – bifează căsuța dacă dorești să aplici pentru ofertele de bun venit, și să primești notificări legate de viitoare oferte promoționale.
 • Înregistrează-te acum – apasă butonul pentru a îți deschide contul de joc Maxbet!

Deschide acum un cont la Maxbet online și vei primi un bonus fără depozit de 50RON!

 

3.Maxbet login – intră pe cont și începe să pariezi

Dacă ai urmat pașii de mai sus înseamnă că acum ai un cont de pariuri Maxbet. Mai rămâne doar să îl activezi, după care te poți loga pe acesta pentru a paria. Activarea se face de pe adresa de mail utilizată la înregistrare; vei primi aici un mesaj care conține un link pe care trebuie să dai click. Acum rămâne să efectuezi un depozit, să parcurgi procesul de verificare KYC, și să plasezi primul pariu online la Maxbet.

4 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii