Contact și relații cu clienții Maxbet

Detalii de contact MAXBET
Program de lucru non-stop
Suport live chat
Telefon 021 795 45 46
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Tower Gate Place, TAL-QROQQ Street 1703, Malta

Maxbet stă destul de bine la partea de relații cu clienții, fiind oferite mai multe metode prin care poți lua legătura cu cineva din staff-ul agenției. În cele ce urmează îți voi arăta care sunt acestea, îți voi prezenta programul de lucru a serviciului de suport clienți și îți voi spune și în ce alt loc poți primi ajutor.

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online Maxbet chiar acum!
 

Contact Maxbet – cum iau legătura cu un operator al agenției?

  • Apel telefonic - sunt oferite două numere de contact : un telefon verde, adică gratuit (021 9238) și unul cu tarif normal (+4021 795 4546).
  • Live Chat Maxbet - înainte nu era oferit un serviciu de live chat, dar acum staff-ul agenției recuperează din plin oferind acest serviciu non-stop 24 / 7. Ce-i drept, nu am încercat să văd dacă chiar dau de cineva din staff la ore târzii din noapte. Apropo, serviciul este foarte ușor de accesat. Am dat o dată click din greșeală pe iconița de live chat, și fără să scriu nimic, în mai puțin de un minut am fost contactat de un operator al agenției.
  • Mail - nu în ultimul rând, poți lua legătura cu un operator Maxbet prin mail la adresa [email protected]. De regulă ar trebui să primești un răspuns în maximum câteva ore, mai ales dacă scrii într-o zi lucrătoare la ore decente.

Așa cum ziceam mai sus, programul de funcționare este teoretic unul non-stop. Acum mie mi se pare destul de greu de crezut că putem da la fel de ușor de un operator Maxbet la ora 04:00 într-o duminică dimineață, așa cum am da de el la ora 15:00 într-o zi de miercuri. Dar nici nu pot să spun că nu ar fi așa. Dacă ai avut discuții ”nocturne” cu staff-ul agenției, ne poți da un reply mai jos pentru a ne spune cât de repede ți-au răspuns.

 

Maxbet forum de discuții și întrebări comune

Ca alternativă, poți posta întrebările, nelămuririle și problemele tale și pe forumul de discuții Maxbet de pe site-ul PariuriX, iar în cel mai scurt timp un membru al staff-ului nostru te va ajuta, dacă acest lucru este posibil. Dar dacă ai o problemă ceva mai complicată, atunci inevitabil tot va trebui să iei legătura cu serviciul de contact clienți Maxbet.

Poți arunca un ochi și peste secțiunea noastră de Întrebări comune pentru a vedea dacă nu cumva aceasta conține deja un răspuns la întrebările tale.

Detalii de contact MAXBET
Program de lucru non-stop
Suport live chat
Telefon 021 795 45 46
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Tower Gate Place, TAL-QROQQ Street 1703, Malta

4 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii