Bonus prima depunere Maxbet

Pachetele de bun venit reprezintă unul dintre motivele pentru care alegem o anumită casă de pariuri online, iar Maxbet.ro are o ofertă greu de bătut în acest sens: clienții noi primesc fondurii suplimentare egale cu valoarea cumulată a primelor trei depuneri, până la 2.000RON. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin link-urile speciale de mai jos, să citești cu atenție „Termenii și condițiile” și să urmezi instrucțiunile simple.

Încasează acum bonusul Maxbet de bun venit de 100% până la 2,000RON!

 

Cum încasez bonusul Maxbet pentru prima depunere?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și deschide cont.
 2. Depune minim 50RON și introdu codul ”BONUS300”. Vei beneficia de fonduri suplimentare în valoare egală cu prima depunere, până la 300RON.
 3. Rulează suma depusă și fondurile suplimentare de 7 ori, prin pariuri simple sau multiple cu cota minimă 2.00.
 4.  După finalizarea rulajului, efectuează o nouă depunere de minim 50RON și introdu codul ”BONUS700”. Vei beneficia de fonduri suplimentare în valoare egală cu a doua depunere, până la 700RON. Rulează suma depusă și fondurile suplimentare de 7 ori, prin pariuri simple sau multiple cu cota minimă 2.00.
 5. După finalizarea rulajului, efectuează o nouă depunere de minim 50RON și introdu codul ”BONUS1000”. Vei beneficia de fonduri suplimentare în valoare egală cu a treia depunere, până la 1000RON. Rulează suma depusă și fondurile suplimentare de 7 ori, prin pariuri simple sau multiple cu cota minimă 2.00.

Exemplu: Efectuezi o prima depunere de 300RON și introduci codul „BONUS300”. Vei avea în cont 600RON. Va trebuie să rulezi 7x600=4.200RON pe pariuri cu cota minimă 2.00. Apoi efectuezi o a doua depunere de 700RON utilizând codul „BOUS700”. Vei avea 1,400RON și vei avea de rulat 7x1.400 = 9.800RON  pe pariuri cu cota minimă 2.00. Același mecanism rămâne valabil și pentru al treilea depozit.

 

Termeni și condiții ofertă de bun venit Maxbet

 • Oferta este destinată clienților noi. Deschide cont acum
 • Fondurile suplimentare sunt primite în cont doar după efectuarea depunerilor și introducerea codurilor aferente, BONUS300, BONUS700, BONUS1000.
 • Bonusurile sunt progresive și se pot activa doar după ce bonusul precedent a fost activat și terminat rulajul (suma depusă + fondurile suplimentare au fost rulate de 7 ori prin pariuri simple sau multiple cu cota minimă 2.00).
 • Cerințele de rulaj pentru fondurile suplimentare primite în urma celor trei depuneri succesive trebuie efectuate în termen de 30 de zile. Doar pariurile stabilite în acest interval sunt luate în considerare.
 • Activarea unei alte oferte în timpul rulajului duce la anularea fondurilor suplimentare și a câștigurilor generate de acestea.
 • Sunt eligibile doar pariurile pe evenimente din sport, care nu primesc cota 1.00. Suma maximă care poate fi transferată de la soldul bonusului la soldul de numerar (cash) la finalizarea rulajului este de 3000 RON sau €600. Orice sumă care depășește 3000 RON sau €600 va fi pierdută.
 • Nu sunt eligibile pentru rulaj pariurile plasate pe linii asiatice, Par/Impar, Draw No Bet.
 • Nu sunt eligibile pentru rulaj pariurile cu o miză mai mare de 200 RON sau €40 nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.
 • Contează pentru rulaj numai primul pariu plasat pe un anumit eveniment sportiv.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Încasează acum bonusul Maxbet de bun venit de 100% până la 2,000RON!

Pariază live la casa de pariuri online MaxBet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

463 utilizatori au ales MaxBet

Pariezi aici ?

Discutii