Vrei să joci la Maxbet online? Citește aici cu mare atenție!

2016-06-21 17:25:00 14,3k 2

De curând a fost lansată platforma de pariuri sportive Maxbet online (D. 3501/ 23.12.2015), dar înainte de a deschide un cont citește aici cu mare atenție. Acum poți paria direct din confortul casei tale la acest operator care și-a făcut un nume în România prin intermediul lanțului de cazinouri stradale. Dar înainte de a te înregistra, recomand să citești cu atenție paragrafele următoare deoarece vei găsi multe informații utile pe care este bine să le cunoști în avans.

Joacă acum cu un bonus fără depunere de 50RON

 

1. Nu prea sunt oferite alte promoții în afară de bonusul de bun venit

Maxbet oferă un bonus de bun venit pe care îl poți descoperi printr-un CLICK AICI. Din păcate în afară de bonusul de bun venit nu prea vei găsi alte promoții atractive la pariuri sportive. Poate că în timp acest lucru se va mai schimba pentru că totuși vorbim de un operator nou în mediul online, și este de înțeles ca la început să mai existe și lipsuri.

 

3. Poți paria direct de pe telefon

Nu este oferită o aplicație pentru mobil, dar poți paria direct din browser, site-ul fiind optimizat. Sunt prezente majoritatea facilităților oferite și de varianta full a site-ului, deci nu remarc nimic notabil care să lipsească. Pe de altă parte nici nu observ nimic nou, toate casele de pariuri online oferind un site decent pentru pariuri de pe mobil.

Dacă vrei să afli mai multe informaţii legat de acest aspect îţi recomand articolul Pariuri de pe telefon la Maxbet.

 

4. Nu poți depune din cazinourile stradale

Sunt convins că mulți pariori au auzit de Maxbet dinainte ca platforma de pariuri sportive online să fie lansată, deoarece acest operator deține cel mai mare lanț de cazinouri din țară. Ținând cont că la toți ceilalți operatori prezenți atât online cât și offline (Fortuna, Superbet, Stanleybet, Casa Pariurilor, Mozzartbet) se poate depune direct din agențiile stradale, probabil că te întrebi dacă acest lucru este posibil și la Maxbet. Din păcate nu este, cel puțin nu încă, dar mă aștept ca în viitorul apropiat să fie introdusă această facilitate.

Mai rău este că lipsește inclusiv posibilitatea de a depune prin Paysafecard și transfer bancar, singurele metode de plată suportate fiind cardul și portofele electronice precum Neteller sau skrill.com. De aceea este bine că citești aceste rânduri înainte de a te înregistra, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

depunere-maxbet.png 

5. Oferta și cotele nu sunt printre cele mai atractive

Oferta sportivă nu este deloc rea din moment ce acoperă 20 de sporturi și găsești pariuri pe liga a treia de fotbal suedeză și norvegiană. Sunt agenții care stau mai rău la acest capitol, dar și care stau mult mai bine, vezi de exmeplu această casă de pariuri care a cucerit pariorii din România. Același lucru este valabil și în cazul ofertei live, dar și a cotelor. Maxbet nu iese în evidență nici pozitiv dar nici negativ, fiind undeva la un nivel mediu.

 

6. Interfața poate să nu fie pe gustul tuturor

Mie unul nu îmi place în mod deosebit grafica site-ului și fontul ales, și nici nu sunt încântat de viteza cu care încarcă paginile, dar aici aș putea fi subiectiv. Totuși recomand să navighezi un pic pe site înainte de toate pentru a vedea dacă te simți confortabil în a îl utiliza cu regularitate. Dacă crezi că poți petrece mai multe ore pe el fără a fi deranjat de font sau de alte lucruri, atunci te poți înregistra cu încredere.

 

7. Oferta din secțiunea Casino este dezamăgitoare

Este oferit un cazino online, dar acesta conține doar vreo 24 de jocuri, ceea ce este foarte puțin ținând cont că la Netbet de exemplu pot fi găsite vreo 600 de jocuri. Și este ironic pentru că MAXBET este cel mai mare operator de ”păcănele” din țară, offline ce-i drept. Mai este oferită și o platformă de pariuri virtuale, dar în rest trebuie să știi că nu găsești altceva. Nu te poți juca poker, bingo și nici jocuri de cazino live în compania unui dealer live. Dar din ce am discutat cu fondatorul site-ului PariuriX am înțeles că se lucrează intens la construirea unei platforme care să se ridice la nivelul așteptărilor pentru un asemenea brand. Am ami văzut site-uri care au început de jos și au ajuns în top, să vedem ce ne rezervă viitorul.

 

Momentan acest operator nu prea a atras atenția în mod deosebit utilizatorilor PariuriX, motiv pentru care nu sunt mulți cei care să se înregistreze și să își exprime o părere în topicul nostru ”Maxbet - asistenţă, rezolvare probleme şi întrebări”. De aceea dacă îți deschizi un cont te invit să împărtășești experiențele și părerile tale cu ceilalți pariori. Iar dacă ai întrebări suplimentare ale căror răspunsuri nu pot fi găsite mai sus, le poți adresa în același subiect.

Joacă acum cu un bonus fără depunere de 50RON

 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Discutii