Cum se prezintă Maxbet online în acest moment?

2016-06-14 19:02:00 6,3k 0

Cum pariez la Maxbet? Află cum pui primul pariu la casa de pariuri online maxbet.ro. Îmi aduc aminte atunci când am pus primul pariu online; am crezut că va fi foarte greu dar am descoperit că de fapt este chiar foarte simplu. Am să-ți prezint pe scurt pașii pe care îi ai de urmat, de la deschiderea unui cont și până la plasarea primului pariu. Voi lua ca punct de reper agenția Maxbet (D.ONJN 2555/22.12.2016), dar dacă știi să pariezi aici, atunci vei ști să pariezi oriunde pentru că procedura este cam aceeași.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România

 

Pas 1 – deschiderea unui cont de pariuri

Ca la orice agenție online trebuie în primul rând să te înregistrezi. După ce ai intrat pe Maxbet (intră acum) ai să observi în colțul din dreapta sus un buton ”Înregistrare” pe care trebuie să-l apeși. Acesta va deschide un formular format din trei părți ce trebuie completat cu diferite date. În prima parte sunt cerute date personale precum nume, prenume, data nașterii și alte date de pe cartea de identitate. În a doua parte trebuie completate date ce țin de adresă și numărul de telefon, ca în final va trebui să alegi un user și o parolă. Formularul este orientativ, plus că primești indicații la fiecare căsuță în parte. Dacă undeva ai completat greșit vei vedea că în dreptul respectivei căsuțe va scrie ce greșeală ai făcut. Ca să-ți vină mai ușor am pus mai jos o imagine cu formularul completat; acesta ar trebui să fie un punct de reper util. Dacă nu te descurci nici așa, atunci lasă un comentariu la articol și voi încerca să te ajut.

deschidere-cont-1.png

deschidere-cont-2.png

 

Pas 2 – efectuarea unei depuneri

După ce completezi formularul vei fi redirecționat către contul tău de pariuri, iar acum poți efectua un depozit. Apasă pe butonul ”Depozit” din partea de sus a paginii, după care vei vedea că poți depune cu cardul sau printr-un portofel electronic Skrill / Neteller. Dacă vrei să depui utilizând un portofel electronic dar încă n-ai un cont, atunci eu îți recomand să deschizi unul pe skrill.com pentru că acesta este mai popular, mai sigur, iar taxele sunt mai mici. Pentru a depune cu Skrill selectează această metodă de plată, completează suma pe vrei s-o depui și adresa de email, după care vei fi redirecționat către contul tău Skrill acolo unde trebuie să te loghezi și să confirmi tranzacția. Dar pentru că cea mai populară metodă de plată rămâne cardul de credit, ți-am pregătit mai jos un exemplu cu o astfel de depunere.

depunere-card.png

 

Pas 3 – plasarea primului pariu

Cum joc online la Maxbet este întrebarea pe care ți-ai pus-o și care te-a adus pe pagina acestui articol, iar așa cum vezi, până aici este destul de simplu. După ce ai deschis un cont și l-ai alimentat cu bani a mai rămas să pariezi. Tot ce ai de făcut este să accesezi pagina de Sporturi și să cauți pariul care te interesează. Pagina este orientativă și ușor de folosit, astfel încât vei găsi ușor ceea ce cauți. După ce ai găsit pariul dorit, apasă pe cota corespunzătoare acestuia, iar el va fi adăugat pe biletul tău. Apoi repetă procedura pentru a adăuga și alte pariuri. Eu am adăugat pe biletul meu patru meciuri, ceea ce-mi oferă posibilitatea de a pune următoarele tipuri de pariuri:

  • single - pe fiecare meci în parte. Pentru a pune un pariu de acest tip, trebuie doar să completezi cu suma dorită căsuța din dreptul meciului pe care vrei să mizezi și să apeși pe butonul de jos ”Plasați pariul”.

  • bilet simplu – un pariu în acumulator care să conțină toată selecțiile și care va fi câștigător doar dacă ies toate meciurile. Completează suma dorită din dreptul primei căsuțe care apare sub ”Acumulatori / Multiple”
  • dublu – sistem 2/4, adică combinații de câte 2 selecții. La un bilet cu 4 meciuri sunt șase astfel de combinații, deci miza finală va fi de șase ori mai mare decât cea completată.
  • triplu – sistem 3/4, combinații de câte 3 selecții.
  • Yankee - un sistem format din șase duble, patru triple și un pariu în acumulator
  • Lucky 15 – un sistem format dintr-un Yankee și patru pariuri pe fiecare meci în parte.

Biletul meu de mai jos conține un pariu single cu 20 RON, un pariu multiplu cu 10 RON și un sistem de duble pe 5 RON (care de fapt înseamnă 30 RON pentru că sunt șase combinații). Deci miza totală a biletului este de 60 RON. Tipurile de sisteme oferite și numărul de combinații conținute diferă în funcție de câte meciuri se află pe bilet.

bilet-pariuri.png

În acest articol ți-am arătat cum pariezi la Maxbet. Dacă ai orice întrebare sau nedumerire atunci te aștept pe forumul de discuții Maxbet sau chiar cu un reply la acest articol. Oricum procedura este simplă și n-ar trebui să-ți pună probleme.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult