Luck
L1213823W001269

Luck

8.5
user photo
Baicu Marius
2024-04-30 11:58:02

Luck Pariuri Sportive – 500 RON FREEBET

„Luck” este o agenție de pariuri sportive online lansată relativ recent pe piața din România, având moto-ul „câștiguri pe bune”. Destul de mult timp după lansare, platforma a funcționat în variantă Beta, dar eticheta a dispărut, semn că toate funcțiile și serviciile gândite inițial sunt disponibile acum, fără bug-uri sau alte surprize neplăcute.

Trebuie menționat încă din start bonusul de bun venit oferit de această casă de pariuri. Dacă îți deschizi cont, poți primi un FREEBET de 100% până la 500RON!

Joacă acum la Luck cu un freebet de 500RON!

1. CINE ESTE OPERATORUL LUCK ÎN ROMÂNIA

Site-ul Luck.com este deținut și operat de către Crowd Entertainment Ltd., societate cu sediul social în Malta, care deține mai multe platforme de jocuri de noroc, printre care și Princess Casino. 

Potrivit celor scrise pe site-ul operatorului, obiectivul Luck.com este să ofere clienţilor săi un serviciu de calitate pentru ca ei să se concentreze, cât mai mult posibil, pe distracţie.

Luck legal în România

Operatorul deține licența ONJN L1213823W001269, care a intrat în vigoare la data de 1 martie 2021. Așadar, poți juca fără să îți faci probleme în privința legalității ce puțin până pe 28 februarie 2031, dar nu e exclus ca această companie să solicite și să obțină prelungirea licenței. 

2. AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE LUCK

Avantaje Dezavantaje
500 RON FREEBET la depozit Puține metode de plată
Bonusuri în general foarte atractive Depunerea minimă de 50 RON
Ofertă sportivă bogată  Lipsesc pariurile pe sporturi electronice

 

2. DESCHIDERE CONT LUCK – CUM DESCHID CONT NOU

 1. Intră pe luck.com
 2. Dă click pe butonul „Înregistrare”, din partea de sus a ecranului 
 3. Completează cele două secțiuni ale formularului de înscriere:
 • Detalii cont – număr de telefon, email, parolă;
 • Informații personale - prenume, nume, adresă de domiciliu, localitate, cod poștal, CNP 

Pentru a finaliza procesul de înregistrare, trebuie să introduci codurile primite pe telefon și pe email, pentru activarea acestor modalități de contact. De asemenea, îți recomandăm să bifezi că ești de acord să primești informații despre oferte prin SMS și email, pentru a beneficia de bonusuri și alte oferte promoționale. 

Joacă acum la Luck cu un freebet de 500RON!

3. VERIFICARE CONT LUCK – CUM PARCURG PROCESUL DE VERIFICARE KYC#

 1. Intră pe site-ul luck.com și loghează-te.
 2. Dă click pe inițialele numelui, apoi alege „Validarea contului” din meniul care se derulează.
 3. Încarcă o copie a actului de identitate.

Poți vedea care este statusul documentelor trimise accesând „Documentele mele”, din același meniu.


4. METODE DE PLATĂ LUCK – CUM DEPUN ȘI CUM RETRAG BANI#

Acest operator acceptă următoarele metode de plată:

 • cardul bancar (Mastercard, Visa, Maestro)
 • Paysafecard 
 • TopPay

Indiferent de metoda aleasă, depunerea minimă este de 50 RON. Din ea se reține taxa de viciu, de 2% (în cazul în care completezi 50 RON în câmpul de depunere, în cont vor fi transferați 49 RON).

Pentru a depune bani, trebuie să dai click pe simbolul „+” din partea superioară a ecranului, apoi pe „Depunere”.

Ca să faci o retragere, dai click pe „Informații personale”, apoi pe „Tranzacții”, apoi pe „Retragere”. 

Metodă de plată Depunere minimă Retragere minimă
Card Bancar 50 RON 50 RON
Paysafecard 50 RON 50 RON
Top Pay 50 RON 50 RON

Joacă acum la Luck cu un freebet de 500RON!

5. CUM PLASEZ PARIURI LUCK - SINGLE, MULTIPLU ȘI ÎN SISTEM

 1. Intră în contul deschis pe luck.ro.
 2. Apasă pe butonul „Pariuri” din meniul superior (sau introdu numele echipei sau competiției în bara de căutare din stânga).
 3. Intră pe numele sportului, apoi al țării și al competiției din meniul lateral stânga.
 4. Dă click pe cota pronosticului ales, iar selecția ajunge automat pe biletul virtual care se deschide în dreapta ecranului. Dacă sunt mai multe selecții, poți alege între simplu, multiplu și sistem, din meniul biletului.
 • Bilet Simplu - Alege tab-ul „Simplu” din biletul virtual și completează în chenarul rezervat mizei suma pe care vrei să o joci. Este plasat câte un pariu individual pentru fiecare selecție în parte.
 • Bilet Multiplu – toate selecțiile de pe bilet trebuie să fie câștigătoare.
 • Bilet Sistem – Dă click pe tabul „Sistem” din partea superioară a biletului virtual apoi alege sistemul dorit. În cazul în care ai 4 selecții pe bilet, poți alege să joci în sistem 1/4 (minim un pronostic trebuie să fie câștigător – 4 combinații posibile), 2/4 (minim două selecții trebuie să fie câștigătoare – 6 combinații posibile), 3/4 (minim trei selecții trebuie să fie câștigătoare – 4 combinații posibile) sau 4/4 (opțiune similară cu „multiplu – o combinație posibilă). Se completează miza pentru o combinație, deci miza totală va fi miza per combinație înmulțită cu numărul de combinații posibile.

Deasupra meniului biletului poți activa butonul „Pariu rapid” - setezi miza, iar când dai click pe selecție, biletul este înregistrat automat, astfel că poți salva secunde care sunt foarte prețioase dacă joci pe evenimente aflate în desfășurare.


6. VERIFICARE BILET LUCK – CUM AFLU DACĂ AM CÂȘTIGAT?

Pentru a vedea dacă ai câștigat sau care este situația unui bilet plasat online în agenția Luck, urmează acești pași:

 1. Loghează-te în cont 
 2. Alege „Informații personale” din meniul care se derulează atunci când apeși pe inițialele numelui.
 3. Dă click pe „Tranzacții”, apoi pe „Istoric pariuri”. 
 4. Poți afișa toate biletele într-un interval dat, sau poți seta filtre după: câștigat, pierdut, în așteptare, anulat. 

Joacă acum la Luck cu un freebet de 500RON!

7. OFERTĂ LUCK – CE NE OFERĂ LUCK.COM#

Luck are o ofertă de pariuri sportive satisfăcătoare pentru un operator care nu se află pe podium în topul agențiilor de pariuri online. Sunt oferite evenimente din 25 de discipline, printre care darts, polo pe apă, golf, bowling sau cricket. Potrivit structurii meniului lateral stânga, cele mai populare competiții pe care se pariază sunt campionatul României, Cupa României, cele cinci ligi majore (Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1), cupele internaționale la fotbal, NBA și NHL.

Pentru a vedea care este nivelul cotelor, am făcut o comparație între ofertele Luck, Betano și Superbet pentru Cupa României, știut fiind faptul că ultimele două agenții stau foarte bine la acest capitol. Iată valorile:

Luck

Victorie Sepsi – 2.07
Egal – 3.45
Victorie U Cluj – 3.75

Betano

Victorie Sepsi – 1.98
Egal – 3.30
Victorie U Cluj – 4.10

Superbet

Victorie Sepsi – 2.05
Egal – 3.30
Victorie U Cluj – 3.80

În concluzie, Luck avea cea mai mare cotă pentru victoria favoritei și pentru egal. Este o agenție pe care îți recomandăm să o iei în calcul dacă mizezi în general pe echipele creditate cu prima șansă.

Luck ofertă fotbal azi – cât de bună este aceasta

Sunt oferite evenimente din ligi și cupe organizate în 58 de țări, plus competiții internaționale intercluburi și interțări. Zona de nișă este foarte bine reprezentată, cu pariuri disponibile pentru partide din Etiopia, Kuwait, Malaezia, Oman, Vietnam sau Filipine. Un meci din liga secundă din Peru are peste 290 de selecții. Se pune accent pe două piețe: „Rezultat final” și „Goluri”. Sunt și linii asiatice, dar nu foarte multe.

A fost o surpriză plăcută să vedem cote pentru meciuri din Liga Națiunilor cu aproape o lună înainte de data de disputare. Cele 338 de opțiuni de pariere erau distribuite în mai multe piețe „clasice”, dar existau și pariuri speciale, cum ar fi „Minutul primului gol”, „Metoda victoriei” sau „1X2 interval de 10 minute”. Deocamdată, agenția de pariuri Luck nu are implementată funcția Bet Buider, dar este posibil ca ea să apară curând. 

Un meci din prima ligă a României are în jur de 330 de selecții disponibile. Nu se poate paria pe cornere și pe cartonașe, ceea ce reprezintă un minus, în comparație cu alte agenții. Sunt foarte multe combinații între rezultat final și goluri. Biletele beneficiază de funcția Cash Out, chiar și cele pentru „Gazdele/oaspeții marchează”. Cu alte cuvinte, dacă mizezi că înscriu gazdele, iar oaspeții rămân în inferioritate numerică, poți închide pariul și obții profit.

Ofertă ofertă fotbal azi – vezi pe ce poți paria în următoarele ore

Atunci când dai click pe „Pariuri” din meniul principal, în stânga sus a ecranului apar opțiunile de afișare a evenimentelor sportive în funcție de ore și zile. Astfel, ai posibilitatea să vezi ce meciuri sunt în interval de 1 oră, 3 ore, în ziua respectivă, în 2 următoarele două zile, în următoarele 3 zile, toate meciurile.

De asemenea, se poate să afișezi ce partide sunt în fiecare zi a săptămânii, în următoarele șapte zile (de exemplu, dacă este marți, sunt afișate meciurile de până luni inclusiv).

Luck ofertă pe tenis, baschet și alte sporturi

În momentul scrierii acestei recenzii, în meniul lateral erau prezente 24 de sporturi cu excepția fotbalului. În top 3 discipline după numărul pariurilor disponibile se aflau tenisul de câmp (399 de pariuri), Formula 1 (56) și baschetul (107). 

Este acordat o atenție deosebită sporturilor pe roți. Astfel, în meniul lateral găsești Ciclism, Automobilism, Formula 1, Formula E, Motorbike, Superbike. În secțiunea dedicată automobilismului poți pune bilete pe Nascar și pe Raliu (Campionatul Mondial de Raliuri). Un meci de tenis din calificările turneului de Grand Slam de la Roland Garros avea, în medie, 30 de opțiuni de pariere.

Surprinzător, din ofertă lipsesc sporturile electronice, care au luat o amploare deosebită în ultimii ani și care sunt prezente în număr mare de evenimente pe platformele altor agenții. Luck compensează cu o ofertă foarte bună pe handbal. Pe lângă competițiile internaționale, sunt meciuri din Austria, Danemarca, Franța, Germania, Islanda, Israel, Norvegia, Rusia, Spania și Suedia.

8. LUCK LIVE BETTING - PARIAZĂ ÎN TIMP REAL

Secțiunea de Live Betting poate fi accesată prin intermediul meniului platformei de pariuri. Nu există un buton spre ea în meniul principal, așa cum au alte platforme, dar nu este o problemă foarte mare. Ca jucător la pariuri, îți dai seama pe ce trebuie să apeși ca să ajungi să plasezi bilete pe evenimente aflate în desfășurare.

Luck stă foarte bine ca și ofertă live pe „sportul alb”. Într-un moment în care o agenție de top oferea 20 de evenimente din fotbal, 41 din tenis, 2 din baschet și unul din handbal, pe această platformă se putea miza pe 10 meciuri de fotbal, 63 de tenis, unul de baschet și unul din handbal. 

Partidele de fotbal erau din Australia (8), Bangladesh (1) și Malaezia (1). Nu exită serviciu de streaming video live, însă statisticile în timp real acoperă cam toate informațiile de care ai nevoie ca să îți dai seama despre cum se desfășoară jocul. Poți vedea raportul de:

 • goluri
 • total șuturi
 • cornere
 • cartonașe galbene
 • cartonașe roșii
 • șuturi pe poartă
 • șuturi la poartă
 • total faulturi
 • schimbări
 • atacuri
 • atacuri periculoase
 • lovituri libere
 • lovituri libere periculoase
 • șuturi blocate
 • penalty-uri
 • ofsaiduri
 • aruncări de la margine

Ai și opțiunea „Multilive”, prin care poți împărți ecranul în mai multe ferestre, în care să urmărești evenimentele pe care ai pariat sau pe care vrei să pariezi.

Joacă acum la Luck cu un freebet de 500RON!

9. PARIURI LOTO LUCK

În meniul principal al platformei luck.com este și un buton „Loto”. Am dat click de mai multe ori pe el, dar nu s-a deschis nicio secțiune de loterii internaționale. Poate că este doar o defecțiune temporară, care se va remedia. 

10. PARIURI VIRTUALE LUCK

În schimb, secțiunea „Virtuale” funcționează. Mai mult, găsești în ea o ofertă bogată, cu: Book of Six, Magic Kena, Rocket Jet, Lucky Wheel, Football – World Cup, Greyhounds Golden Race, Football Penalty Duel, Nascar Streak, Football Nations Golden Race, Greyhound Streak, Speedway Golden Race, Motorbikes Golden Race, Horse Racing, Euroleague Legends, Football Cup, Football Streak, Football League, Horses Streak.

Așadar, poți juca la loto virtual. Book of Six îți aduce un câștig de 10.000 de ori miza dacă cele 6 numere puse pe bilet sunt primele extrase. Dacă sunt între primele 7 primești de 7.500 de ori miza, iar dacă sunt între primele 8 ai un câștig de 5.000 de ori miza.

Poți să mai pariezi pe culoarea primei bile, pe primul număr par/impar, pe majoritatea în primele 5 par/impar, pe primul număr peste/sub 24.5, pe suma primelor 5 numere peste/sub 122.5. 

Jocurile de fotbal nu au foarte multe opțiuni de pariere, în comparație cu cele găsite la alte agenții. Poți miza doar pe rezultat și pe număr de goluri. Partea bună este că toate titlurile din această secțiune sunt disponibile și în variantă demo.

Joacă acum la Luck cu un freebet de 500RON!

11. BONUS LUCK PENTRU CLIENȚII NOI - PÂNĂ LA 500 RON PARIU GRATUIT#

 1. Deschide cont acum
 2. Depune minim 100 RON
 3. Primești un pariu gratuit de valoare egală cu suma depusă (în limita a 500 RON).

Accesează această pagină pentru a citi termenii și condițiile bonusului de bun venit Luck.

Joacă acum la Luck cu un freebet de 500RON!

12. LUCK APP - APLICAȚIE PENTRU TELEFON ȘI TABLETĂ#

Dacă vrei să pariezi de pe telefon și de pe tabletă, poți accesa platforma luck.com din browser-ul dispozitivului mobil. În acest moment, nu există o aplicație mobilă Luck. Vom revenit cu un update atunci când ea va fi lansată.

Joacă acum la Luck cu un freebet de 500RON!

13. LUCK CONTACT – CUM IAU LEGĂTURA CU SERVICIUL RELAȚII CLIENȚI?

În cazul în care ai probleme sau nelămuriri, poți lua legătura cu reprezentanții agenției Luck doar prin intermediul unul formular de contact, care apare pe ecran după ce dai click pe „Contact” (partea de jos a ecranului). În linie cu acest buton este și butonul care te duce în secțiunea cu Întrebări frecvente (FAQ), în care găsești răspunsuri la întrebările comune ale pariorilor. 

14. FORUM LUCK ȘI PĂRERI  LUCK ALE USERILOR

Înainte de a apela Serviciul Clienți, îți recomand să intri pe forumul nostru de discuții și să deschizi un topic despre acest operator. Unul dintre colegii mei va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot pe forum poți citi ce spun și alți pariori despre Luck. Avem și o secțiune de Întrebări frecvente, tot pentru situația în care ai de rezolvat o problemă agenția Luck.

15. PĂREREA NOASTRĂ DESPRE LUCK

După ce am testat serviciile casei de pariuri Luck, am ajuns la concluzia că este o agenție destul de competitivă, având o ofertă sportivă bogată și promoții atractive. Și din punct de vedere tehnic, platforma Luck se mișcă destul de bine. Ca și minus, am evidențiat lipsa mai multor metode de plată populare, dar și faptul că depozitul minim este de 50 RON, considerabil mai mult decât la alți operatori. Nu ne-a plăcut nici lipsa sporturilor electronice din ofertă. Totuși per total este o agenție căreia merită să îi dai o șansă, mai ales că vei beneficia de 50 Rotiri Gratuite fără depunere EXCLUSIV atunci când deschizi cont prin link-urile noastre. 

Joacă acum la Luck cu un freebet de 500RON!

 • Merită să pariez la Luck?
 • Ce beneficii am dacă joc la Luck?

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15