Las Vegas
L1213853W001291

Las Vegas

9.2
user photo
Baicu Marius
2024-04-08 11:05:33

Las Vegas Bonus – 50RON FĂRĂ DEPUNERE + până la 900 RON

„Las Vegas” este un operator de jocuri de noroc cu capital românesc, care are peste 20 ani vechime pe piața de gambling. Inițial, compania s-a axat pe agenții stradale, făcând apoi trecerea în online. Platforma este cunoscută în special pentru partea de cazinou, însă și secțiunea de pariuri sportive a cunoscut o dezvoltare deosebită în ultimul an.

Unul dintre punctele forte pe partea de betting este reprezentat de bonusul de bun venit. Dacă îți deschizi cont prin ACEST LINK, primești 50RON FĂRĂ DEPUNERE + 900 RON la depunere + 30% Profit Boost încă de la înregistrare (ÎNCASEAZĂ ACUM). 

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 50RON fără depunere + 900RON la depozit!

1. CINE ESTE OPERATORUL LAS VEGAS ÎN ROMÂNIA

Platforma lasvegas.ro este deținută și operată de Dimsacon LTD,  companie care a primit premii pentru „Brandul cu cea mai dinamică dezvoltare în industria de gaming” și „Cel mai bun operator de jocuri din afara Bucureștiului”. 

Moto-ul celor de la Las Vegas este „Sky is no limit!” iar misiunea declarată este de „să le oferim  clienților noștri un cadru elegant, sigur și confortabil pentru a-și petrecere timpul liber, într-un mod responsabil”.

Las Vegas legal în România

Operatorul deține licența ONJN L1213853W001291 cu numărul 808, care a intrat în vigoare la data de 27 mai 2021. Așadar, poți juca fără să îți faci probleme în privința legalității ce puțin până pe 31 mai 2031. 

Încă de la început, platforma a fost adaptată nevoilor și stilului de joc al pariorului român. Drept urmare, competițiile domestice sunt bine reprezentate în oferta sportivă, fiind completate de evenimente internaționale de la foarte populare la mai puțin însemnate ca și audiență. Dar despre ofertă, cât și despre alte lucruri de interes, vom vorbi în detaliu în ceea ce urmează.

2. LAS VEGAS AGENȚII STRADALE – PROGRAM, FRANCIZĂ ETC.

Las Vegas are o rețea de agenții stradale destul de dezvoltată la nivel național. Găsești filiale ale operatorului în 27 de județe, chiar dacă în unele regiuni prezența este  „subțire”. Minim 10 locații sunt în Botoșani, Brașov, București-Ilfov, Cluj, Iași, Suceava. În total, sunt peste 300 de centre.

Cele mai mult locații sunt în București-Ilfov (23). În principiu, accentul se pune pe jocurile de cazinou, însă în aceste agenții există și o zonă special amenajată pentru amatorii de betting.

Agenții Las Vegas program funcționare

Potrivit informațiilor furnizate de operator, agențiile sunt deschise non-stop. În unele dintre ele se desfășoară programe artistice, tombole, petreceri specifice și diverse alte evenimente, cu invitați speciali. 

Este posibil totuși ca unele centre să nu fie deschise la orice oră din zi și din noapte. Când treci pe lângă cea mai apropiată filială, vezi care este programul, ca să fii sigur că nu găsești poarta închisă atunci când ai chef să te distrezi.

Franciză Las Vegas

Nu am găsit informații potrivit cărora compania care operează Las Vegas ar fi dispusă să colaboreze pentru o afacere de tip franciză. În cazul în care ești interesat, intră pe lasvegas-games.ro și găsești acolo un formular de contact. Le poți scrie și vezi ce răspund. 

Între timp, poți să citești articolul „Ce înseamnă să ai o franciză de pariuri sportive și ce agenții oferă această posibilitate”.

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 50RON fără depunere + 900RON la depozit!

3. DESCHIDERE CONT LAS VEGAS – CUM DESCHID CONT NOU

 1. Intră pe lasvegas.ro
 2. Dă click pe butonul „Înregistrare”, din partea de sus a ecranului 
 3. Completează prenume, nume de familie, nume de utilizator email
 4. În secțiunea a doua a formularului de înregistrare, furnizează CNP, oraș, adresă, gen, data nașterii, telefon (trebuie să confirmi numărul de telefon introducând codul primit prin SMS)
 5. Confirmă că ai 18 ani, că ești de acord cu termenii și condițiile, precum și că ești de acord cu utilizarea datelor personale de contact pentru a primi noutăți despre
 6. bonusuri, oferte, jocuri gratuite, cote (altfel, nu poți beneficia de bonusuri).
 7. Apasă pe „Înregistrare”.

4. VERIFICARE CONT LAS VEGAS – CUM PARCURG PROCESUL DE VERIFICARE KYC#

 1. Intră pe site-ul lasvergas.ro și loghează-te.
 2. Dă click pe avatarul din partea superioară a ecranului (sub formă de omuleț), apoi alege „Profilul meu” din meniul desfășurat.
 3. Apasă pe „Verificare cont”, din meniul lateral stânga.
 4. Se deschide o fereastră în care poți încărca o copie a actului de identitate și alte documente solicitate ulterior.

Atenție: Imaginea trebuie să fie în culori reale (adică nu alb-negru) și trebuie să reprezinte documentul original (să nu fie prelucrată digital). Cele patru colțuri ale documentului trebuie să fie vizibile, informațiile să fie clare, iar fișierul (de maxim 3 MB) trebuie să fie în format JPG, PNG sau PDF. 

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 50RON fără depunere + 900RON la depozit!

5. METODE DE PLATĂ LAS VEGAS – CUM DEPUN ȘI CUM RETRAG BANI#

Acest operator acceptă următoarele metode de plată:

 • cardul bancar (Mastercard, Visa) – depunere minimă 20 de lei/depunere maximă 45.000 de lei, retragere minimă 20 de lei/retragere maximă 45.000 de lei. Comisionul de depunere este de 2% (alimentare instantă), iar cel de retragere este de 1% (tranzacția se procesează în 3-6 zile lucrătoare).
 • Neteller și Skrill – depunere minimă 20 de lei/depunere maximă 45.000 de lei, retragere minimă 20 de lei/retragere maximă 45.000 de lei. Taxa de depunere este de 2% (alimentare instantă), iar pentru retrageri este perceput impozitul legal (tranzacția se procesează imediat după aprobare).
 • Paysafecard – depunere minimă 20 de lei/depunere maximă 45.000 de lei, retragere minimă 20 de lei/retragere maximă 45.000 de lei. Taxa de depunere este de 2% (alimentare instantă),  iar pentru retrageri este perceput impozitul legal (tranzacția se procesează imediat după aprobare).
 • Okto.Cash – depunere minimă 50 de lei/depunere maximă 2.500 de lei. Contul este alimentat în 72 de ore. Taxa este de 2%. Prin această metodă nu se pot efectua retrageri.

Ca să depui bani:

 1. Intră pe site-ul lasvergas.ro și loghează-te.
 2. Dă click pe butonul „Depunere”
 3. Alege metoda de plată și alimentează contul.

Ca să retragi bani:

 1. Intră pe site-ul lasvergas.ro și loghează-te.
 2. Intră în „Profilul meu”, apoi în „Gestiune balanță”
 3. Dă click pe „Retragere”.
 4. Alege metoda de plată și completează suma.

6. CUM PLASEZ PARIURI LAS VEGAS - SINGLE, MULTIPLU ȘI ÎN SISTEM

 1. Intră în contul deschis pe lasvegas.ro.
 2. Selectează „Sport” sau „Live” din meniul superior (sau introdu numele echipei sau competiției în bara de căutare din stânga).
 3. Intră pe numele sportului, apoi al țării și al competiției din meniul lateral stânga.
 4. Dă click pe cota selecțiilor pe care vrei să le joci, iar pronosticurile ajung automat pe biletul virtual care se deschide în dreapta ecranului. Dacă sunt mai multe selecții, biletul are un meniu derulant cu taburile: sistem, simplu, multiplu.
 • Pariuri Simple - Alege tab-ul „Simplu” din biletul virtual și completează în chenarul rezervat mizei suma pe care vrei să o joci. Este plasat câte un pariu individual pentru fiecare selecție în parte.
 • Pariuri Sistem – Dă click pe tabul „Sistem” din partea superioară a biletului virtual apoi alege sistemul dorit. De exemplu, dacă ai 4 pronosticuri, poți alege să joci în sistem 2/4 (minim două selecții trebuie să fie câștigătoare) sau 3/4 (minim trei selecții trebuie să fie câștigătoare).
 • Pariuri multiplu – toate selecțiile de pe bilet trebuie să fie câștigătoare.

Meniul biletului virtual „Las Vegas” mai mare câteva opțiuni. De exemplu, poți seta să fie acceptate doar cele mai mari cote, sau orice cote, în cazul în care acestea se modifică.

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 50RON fără depunere + 900RON la depozit!

7. VERIFICARE BILET LAS VEGAS – CUM AFLU DACĂ AM CÂȘTIGAT?

Este foarte simplu să vezi care este stadiul unui bilet pariat la agenția Las Vegas:

 1. Loghează-te în cont 
 2. Introdu ID-ul biletului în câmpul „Căutare bilet” din dreapta sus a ecranului.

Pentru biletele online există și posibilitatea să accesezi „Istoric pariuri” din meniul contului. Poți seta filtre după numele sportului, tipul biletului sau perioada de referință.

8. OFERTĂ LAS VEGAS – CE NE OFERĂ LASVEGAS.RO#

Las Vegas are o ofertă de pariuri sportive decentă pentru un operator care inițial era axat pe jocuri de cazino și care nu este de mult timp pe piața românească. În medie, poți miza pe 21 de sporturi. Sunt operatori cu peste 35 de sporturi în meniu, dar am văzut și oferte mai sărace de atât. În general, ai pe ce să pariezi dacă mergi pe disciplinele „mainstream”.

Cotele sunt chiar ok. Am comparat ce oferă Las Vegas cu ofertele altor agenții despre care știam că stau bine la acest capitol. De exemplu, pentru „finala” sezonului 2022-2023, dintre Farul și FCSB, acest operator afișa cota 2.95 pentru „1 solist” și 2.30 pentru „2 solist”, în timp ce casa de pariuri cu cele mai  mari cote ofertea 3.05, respectiv 2.32. Așadar, diferența nu era mare dacă mizai pe favorită.

Las Vegas ofertă fotbal azi – cât de bună este aceasta

Fotbalul este foarte bine reprezentat în oferta Las Vegas. Poți miza pe meciuri din 93 de țări (!!!). Dacă ești suficient de „excentric”, ai posibilitatea să pui bilete pe competiții din Vietnam, Rwanda, Malaezia, Kuwait, Gambia, Botswana, Maldive sau Bangladesh. Arabia Saudită deja nu mai intră în categoria de nișă, datorită mediatizării de care a avut parte în ultimul timp. Sunt oferite și meciurile din Liga a 3-a din România, ceea ce reprezintă o mare bilă albă.

Dar să ne concentrăm puțin pe Liga I, pentru că este campionatul nostru și competiția pe care pariază cei mai mulți români, deci orice operator licențiat ar trebui să îi ofere atenție maximă. Ei bine, o partidă din primul eșalon are, în medie, 200 de opțiuni de pariere. Nu sunt foarte multe, dar nici puține. Piața „Goluri” are multe selecții bune de trecut pe bilet. De asemenea, poți miza pe evenimente produse în intervale de timp, pe cornere, pe handicapuri asiatice, pe performanțe ale jucătorilor, pe diverse combinații de piese. Nu am văzut pariuri pe cartonașe.

Este disponibilă și opțiunea „Bet Builder”, prin care poți pune pe același bilet mai multe opțiuni din același meci (cum ar fi rezultat, total cornere, total goluri, ambele echipe să înscrie etc.). Meniul opțiunii este accesat prin click pe butonul „Bet Builder BB”, din meniul meciului.

Las Vegas ofertă fotbal azi – vezi pe ce poți paria în următoarele ore

Dacă dorești să vezi ce evenimente sportive sunt în orele care urmează, există o modalitate foarte simplă de a filtra afișarea. Concret, în partea stângă a ecranului, deasupra meniului verical cu sporturile, există butonul „Tot”. Apasă pe el și îți vor apărea opțiunile: astăzi, 3 ore, 6 ore, 12 ore, 24 ore, 48 ore, 72 ore.

Las Vegas ofertă pe tenis, baschet și alte sporturi

În momentul scrierii acestei recezii, în meniul laterial erau prezente 20 de sporturi cu excepția fotbalului, plus o secțiune dedicată evenimentelor politice. În top 3 discipline după numărul pariurilor disponibile se aflau tenisul de masă (302), tenisul de câmp (172) și baschetul (86). 

Dacă dai click pe un sport, sunt afișate țările din care sunt oferite competiții. Chiar dacă se desfășoară un turneu important, el nu este afișat de sine stătător, ci trebuie să apeși pe țara în care se ține pentru a-l vedea. De exemplu, turneele WTA și ATP de la Roma, care sunt de referință pentru „sportul alb”, apăreau doar dacă dădeai click pe „Italia”. Un meci de tenis dintr-o competiție de prim plan are în medie 75 de opțiuni de pariere.

Nu lipsesc din ofertă sporturilor electronice (Dota 2, Counter-Strike: GO, League of Legends, Call of Duty, Starcraft 2, Overwatch 2, E-Fotbal) și nici luptele MMA (de exemplu, poți paria pe Real Xtreme Fighting, liga de arte marțiale mixte din România).

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 50RON fără depunere + 900RON la depozit!

9. LAS VEGAS LIVE BETTING - PARIAZĂ ÎN TIMP REAL

Dacă îți place adrenalina, cu siguranță că pariezi pe evenimente aflate în desfășurare. Platforma live a agenției Las Vegas se ridică la nivelul așteptărilor, în sensul că ai mereu pe ce să mizezi, chiar dacă este ora 2 noaptea sau 11 la prânz. Tot ce trebuie să faci pentru a ajunge în secțiunea dedicată este să apeși pe butonul „Live” din meniul principal. 

Evident, sunt acoperite competițiile majore și medii ca importanță, dar găsești și meciuri din campionatul U21 al Australiei sau Liga U19 din Algeria. Chiar și pe campionatul regional din Georgia poți paria. Partidele care nu sunt transmise în format tv beneficiază de o grafică clasică. Un minus față de alte agenții e reprezentat de lipsa statisticilor detaliate. Sunt afișate doar scorul, cartonașele galbene și roșii, penalty-urile. Așadar, e cam greu să îți faci o idee despre desfășurarea jocului, dacă nu vezi efectiv meciul.

O surpriză plăcută este reprezentată de numărul mare de opțiuni de pariere live. De exemplu, o întâlnire din Liga U19 algeriană avea 52 de selecții disponibile, în timp ce un operator foarte important oferea numai 24 de pariuri pentru același meci.

10. PARIURI LOTO LAS VEGAS

Pe platforma lasvegas.ro poți juca și la loto. Secțiunea cuprinde loterii internaționale din Australia, Austria, Belgia, Bosnia-Herțegovina, Canada, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia și Letonia. Sunt 101 loterii în ofertă.

Formatele jocurilor sunt cât se poate de diverse: 5/90, 5/42, 20/70, 7/40, 6/49, 6/45, 7/47 ș.a.m.d. Nu aveau cum să lipsească cele mai populare loterii: Grecia kino 20/80, cu extrageri din 5 în 5 minute, și Italia Win for Life 10/20. Extragerile sunt transmise în direct, iar miza minimă a unui bilet este 1 RON.

Dedesubtul numerelor este butonul „statistici pe numere”. Dacă îl setezi pe „on”, deasupra fiecărui număr este afișat de câte ori a fost extras în ultimele rânduri. De asemenea, ai posibilitatea să treci numere la „favorite”. Astfel, le poți transfera cu un singur click pe bilet, nu mai pierzi vremea apăsând pe fiecare în parte.

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 50RON fără depunere + 900RON la depozit!

11. PARIURI VIRTUALE LAS VEGAS

Amatorii de pariuri pe sporturi virtuale sunt mulțumiți cu siguranță de serviciile oferite de acest operator. Meniul secțiunii dedicate are patru sporturi: curse de cai, curse de câini, ciclism, fotbal, lovituri de penalty, Virtual Football League, Drag Racing. Jocurile sunt „semnate” de patru provideri: Betconstruct, Omni Play, Golden Race și Pragmatic Play.

Numărul de opțiuni de pariere asociat cu un meci de fotbal virtual este mai mare decât cel oferit pentru meciurile reale de către alte agenții. Poți miza pe:

 • rezultat final
 • șansă dublă
 • total goluri sub/peste
 • handicap asiatic
 • total goluri echipă
 • ambele echipe înscriu
 • Draw no Bet
 • rezultat final și total goluri
 • pauză/final
 • pariuri pe fiecare repriză în parte

La Penalty-uri, poți paria pe echipa care va câștiga seria de lovituri de departajare, total goluri, handicap, număr exact de goluri, număr de goluri fiecare echipă ș.a.

12a. BONUS FĂRĂ DEPUNERE LAS VEGAS - 50RON#

 1. Înregistrează-te accesând acest LINK SPECIAL.
 2. Verifică-ți identitatea (vezi aici cum).
 3. Primești un pariu gratuit fără depunere în valoare de 50 RON, pe care îl poți folosi pe meciuri din cadrul French Open sau pe orice altă competiție dorești, din orice sport.
   

12b. BONUS LAS VEGAS PENTRU CLIENȚII NOI -  PÂNĂ LA 900 RON + 30% PROFIT BOOST

 1. Deschide cont acum
 2. Beneficiezi de 30% Profit Boost.
 3. Efectuează o primă depunere și ai parte un pariu fără risc de până la 300 RON.
 4. Efectuează al doilea depozit și primești fonduri suplimentare egale cu suma depusă, până la 300 RON.
 5. Efectuează o a treia depunere și ți se acordă un pariu gratuit de 50% din valoarea ei (maxim 300 RON).

Accesează această pagină pentru a citi termenii și condițiile bonusului de bun venit Las Vegas. 

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 50RON fără depunere + 900RON la depozit!

13. LAS VEGAS APP - APLICAȚIE PENTRU TELEFON ȘI TABLETĂ#

Dacă vrei să pariezi de pe telefon și de pe tabletă, poți accesa platforma lasvegas.ro din browserul dispozitivului mobil. În acest moment, nu există o aplicație mobilă Las Vegas, dar foarte probabil operatorul se ocupă de acest aspect și va lansa în curând un asemenea soft.

14. LAS VEGAS CONTACT – CUM IAU LEGĂTURA CU SERVICIUL RELAȚII CLIENȚI?

În cazul în care ai probleme sau nelămuriri, poți lua legătura cu reprezentanții operatorului prin chat live sau prin email ([email protected]). Nu este precizat un program pentru chat, deci ar trebui să fie disponibil non-stop.

Oricum, înainte de a intra în contact cu cineva de la Serviciu Clienți, poți accesa pagina cu cele mai frecvente întrebări pentru categorii diferite de probleme:

 • Cum mă înregistrez?
 • Durată validare cont
 • Bonus fără depunere
 • Modificare date
 • Oferte
 • Pariere
 • Ajutor general.

Suportul este în limba română. 

15. LAS VEGAS PĂRERI ȘI FORUM DE DISCUȚII

Înainte de a apela Serviciul Clienți, îți recomand să intri pe forumul nostru de discuții și să deschizi un topic despre acest operator. Unul dintre colegii mei va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot pe forum poți citi ce spun și alți pariori despre Las Vegas. Avem și o secțiune de Întrebări frecvente, tot pentru situația în care ai de rezolvat o problemă cu Las Vegas.

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 50RON fără depunere + 900RON la depozit!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3