Verificarea contului de pariuri la Get’s Bet

sub 48 de ore

Verificarea contului

Află cum poți parcurge procesul de verificare KYC la Get’s Bet pentru a nu risca să ai contul suspendat, și fondurile aferente virate către bugetul statului!
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Cum parcurg procesul de verificare KYC la Get’s Bet?
  2. Documente necesare pentru verificarea identității Get’s Bet
  3. Întrebări comune de la pariori

 

1.Cum parcurg procesul de verificare KYC la Get’s Bet?

  1. Deschide un cont Get’s Bet dacă nu ești deja client sau accesează contul actual.
  2. Accesează ”Contul meu” – ”Încarcă documentele de verificare”
  3. Încarcă documentele solicitate (detalii mai jos). Dacă din diferite motive nu poți folosi formularul de pe site, poți trimite documentele și pe mail la adresa [email protected] trecând ca titlu ”Verificare”.

 

2.Documente necesare pentru verificarea identității Get’s Bet

Pentru a parcurge procesul de verificare Get’s Bet este suficient în primă fază o copie a cărții de identitate (probabil că pașaportul sau permisul de conducere nu vor fi acceptate). Pe site este menționat faptul că sunt acceptate documentele fotografiate cu un telefon sau cu un aparat de fotografiat, dar nu este precizat nimic legat de documentele scanate. Așa că nu știu dacă acestea sunt acceptate sau nu.

Poza trebuie să nu aibă o dimensiune mai mare de 4MB și să fie în format .jpg, .jpeg, .png sau .gif, trebuie să conțină toate cele 4 colțuri ale documentului, și să fie clară (informațiile să fie ușor de citit).

 

Documente ce pot fi solicitate ulterior

Dacă efectuezi un depozit utilizând un card de credit / debit, atunci există posibilitatea să îți fie cerută o copie față-verso a acestuia înainte de a putea solicita o retragere. Pentru a nu îți expune datele bancare, vei fi rugat să acoperi anumite cifre de pe fața cardului, dar și ultimele 3 cifre de pe spatele lui. Vei primi la momentul respectiv un mail care va conține toate informațiile necesare.

Există și posibilitatea ca la un moment dat să fie solicitată o dovadă a adresei, adică o factură de utilități sau un extras de cont bancar care să conțină numele tău complet și adresa la care locuiești. Din nou, vei fi înștiințat pe mail dacă va fi nevoie de așa ceva.

De asemenea, în orice moment Get’s Bet, ca orice altă casă de pariuri online, are dreptul de a solicita dovezi suplimentare, cum ar fi o poză în care ții buletinul în mână. Dar astfel de dovezi sunt solicitate destul de rar.

 

3.Întrebări comune de la pariori

Cât timp am la dispoziție pentru a parcurge procesul de verificare KYC Get’s Bet?

Acesta trebuie parcurs în maximum 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri. În caz contrar contul va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului.


Ce restricții am cu un cont neverificat?

Nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu vei putea solicita retrageri de nici un fel. Dacă trimiți o copie după un act de identitate, atunci limita de 200€ la depuneri este ridicată, și de asemenea nu mai există riscul de a avea contul închis. În cazul în care ai depus cu cardul, atunci poate fi necesar să trimiți o copie față / verso a acestuia înainte de a putea solicita retrageri.


În cât timp este verificată identitatea contului?

Conform informațiilor disponibile pe site-ul agenției, verificarea documentelor poate dura până la 48 de ore. După ce documentele sunt verificare vei primi un mail de înștiințare pe adresa asociată contului tău de pariuri.


Unde pot afla mai multe informații despre procesul de verificare KYC?

Avem un articol general care aprofundează acest subiect și pe care îl poți citi urmând link-ul : https://pariurix.com/verificarea-contului-kyc-la-agentiile-recomandate.html

4 utilizatori au ales Get's Bet

Pariezi aici ?

Discutii