Primul pariu la Get's Bet

Află cum poți plasa primul pariu online la Get’s Bet! Site-ul acestei case de pariuri online are o interfață intuitivă, astfel încât este ușor să găsești meciurile care te interesează, dar și să plasezi pariuri single, multiple sau în sistem.

Vrei să pariezi la cele mai bune case de pariuri online? Află care sunt recomandările PariuriX!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Cum găsesc meciurile care mă interesează
  2. Plasarea unui pariu single
  3. Plasarea unui pariu multiple
  4. Plasarea unui pariu în sistem
  5. Cum dau cash out la Get’s Bet?

 

1.Cum găsesc meciurile care mă interesează

Intră pe getsbet.ro și accesează opțiunea ”Pariază online”. În stânga vei vedea un meniu vertical. Partea de sus conține cele mai importante competiții aflate în desfășurare în acel moment, iar mai jos ai o listă cu toate sporturile aflate în ofertă. Selectează sportul dorit, după care se va deschide un drop menu care conține toate competițiile și țările din ofertă. 

De exemplu eu am vrut să pariez pe un meci din liga a doua din Algeria, așa că am selectat Fotbal – Algeria – 2nd Div. Am dat click pe cota corespunzătoare pariului dorit, iar acesta a fost adăugat pe un bilet virtual ce poate fi accesat din partea dreaptă a paginii.

 

2.Plasarea de pariuri single la Get’s Bet

Să joci la Get’s Bet pariuri single este cum nu se poate  mai simplu! Tot ce ai de făcut este să adaugi pe biletul virtual selecția dorită, să completezi suma pe care vrei să o joci, și să apeși pe butonul ”Plasează pariuri”. Miza se înmulțește cu cota pentru a da câștigul final.

 

3.Plasarea la Get’s Bet de pariuri multiple

Selectează toate pariurile pe care vrei să le joci, iar acestea vor încărca unul sub altul în biletul tău virtual. Apoi selectează din cadrul biletului tabul ”Combo” și completează în partea de jos suma pe care dorești să o pariezi. La final apasă pe ”Plasează pariurile”. În cazul în care nu știi, cota totală a biletului este egală cu produsul tuturor cotelor de pe bilet.

 

4.Cum joci bilete în sistem la Get’s Bet?

Selectează din biletul virtual tab-ul ”Sistem”, și vei vedea că în partea de jos a biletului ai mai multe sisteme dintre care să alegi. La un bilet cu ”n” meciuri, vei putea juca combinații de 2, 3, 4 … n-1, n selecții, dar și diferite sisteme britanice care cuprind mai multe combinații. Nu voi intra în prea multe detalii deoarece ar fi un pic mai mult de discutat, dar dacă vrei să vezi exact cum se calculează cotele și câștigurile pe un bilet în sistem, dar și ce fel de sisteme există în funcție de numărul de meciuri ale biletului, atunci cel mai bine este să citești ACEST ARTICOL.

Eu voi lua doar un exemplu. La un bilet cu 4 meciuri poți juca următoarele sisteme:

  • Sistem 2/4 – 6 Pariuri – combinații de câte 2 meciuri
  • Sistem 3/4 – 4 Pariuri – combinații de câte 3 meciuri
  • Sistem Yankee – 11 Pariuri – toate pariurile incluse în sistemele 2/4, 3/4, dar și un pariu multiplu
  • Sistem Lucky 15 – 15 pariuri – un sistem Yankee + pariuri single pe fiecare meci în parte

 

5. Cum poți da cash out la Get’s Bet?

Presupunem că ai plasat un pariu la care vrei să folosești opțiunea de cash out (detalii aici). Tot ce trebuie să faci este să selectezi din biletul virtual opțiunea ”Pariurile mele”, și să apeși pe butonul ”Cash out” din dreptul pariului dorit. Vezi ce ușor se închid pariuri la Get’s Bet?

4 utilizatori au ales Get's Bet

Pariezi aici ?

Discutii