Plăți Get’s Bet - Depuneri și retrageri de bani

1RON

Miza minima

Află cum poți efectua depuneri și retrageri de bani la agenția de pariuri sportive  Get’s Bet. Tot aici îți arătăm și care este depunerea și retragerea minimă, ce comisioane sunt percepute, și cât timp durează să scoți banii de pe cont.
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Depunere minimă Get’s Bet și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez la Get’s Bet o depunere de bani?
 3. Retragere minimă Get’s Bet și alte informații utile
 4. Cum solicit la Get’s Bet retrageri de bani?

 

1.Depunere minimă Get’s Bet și metode de plată disponibile

Am o veste bună, dar și una rea. Vestea bună este că la Get’s Bet depozitul minim este de doar 10-20RON, în funcție de metoda de plată aleasă. Deci poți juca la această casă de pariuri online și dacă ai un buget mai mult decât limitat. Vestea mai puțin plăcută este aceea că ai de ales doar între două metode de plată:

 • carduri de credit / debit  :  depunerea minimă este de 20RON, iar cea maximă de 10,000RON. Depozitul are loc instant și nu sunt percepute comisioane.
 • direct din locații stradale Get’s Bet : depunerea minimă este de 10RON, iar cea maximă de 10,000RON. Depozitul are loc instant și nu sunt percepute comisioane.

Deschide cont și efectuează un depozit la una din casele de pariuri online recomandate de Pariurix.com!

Alte alternative precum transfer bancar, portofele electronice Skrill & Neteller sau Paysafecard lipsesc cu desăvârșire. Dar să zicem că posibilitatea efectuării unui depozit dintr-o locație stradală compensează pentru lipsa celorlalte metode de plată, dar și aici este de discutat. Get’s Bet nu are la fel de multe sucursale precum Superbet sau Fortuna Bet (deschide cont acum), deci există riscul să nu ai una în vecinătatea ta.

 

2.Cum efectuez la Get’s Bet o depunere de bani?

Procedura diferă în funcție de metoda de plată aleasă, așa că hai să le luăm pe rând.


Cum depun cu cardul la Get’s Bet?

 • Loghează-te pe contul tău Get’s Bet sau deschide cont nou (vezi aici cum).
 • Apasă pe butonul ”Depunere” din colțul dreapta sus.
 • Se va deschide o pagină de depuneri de pe care va trebui să apeși pe butonul ”Depune” din dreptul la ”Carduri de credit / debit”.

 • Se va deschide un formular unde trebuie să completezi suma dorită, să selectezi valuta (ai ca opțiune doar leul românesc, deci nu prea ai ce alege) și să selectezi platforma pe care dorești să depui (Pariuri Sportive / Cazino). La cod bonus poți lăsa necompletat, deoarece bonusul de bun venit este acordat automat fără a avea nevoie de un cod promoțional Get’s Bet. La final apasă pe ”Depunere” pentru a merge mai departe.

 • Completează datele solicitate ca în exemplul de mai jos. La codul ”CVV” trebuie să treci ultimele 3 cifre de pe spatele cardului. La final apasă pe ”Depunere”, iar depozitul la Get’s Bet are loc instant.

 

Cum efectuez o depunere la Get’s Bet din locații stradale?

Este foarte simplu, așa că nu sunt multe de spus. Tot ce trebuie să faci este să te duci în cea mai apropiată sucursală a acestui operator, și să înmânezi casierei suma pe care vrei să o depui și buletinul. De asemenea, va trebui să îi precizezi numele de utilizator. Banii vor fi transferați instant pe contul de pariuri. Vezi ce ușor se face o depunere de bani la Get’s Bet?

Dacă nu știi care este cea mai apropiată locație, accesează ”Depunere” de pe site și selectează opțiunea ”Agenții”. Se va deschide o pagină care conține lista completă de locații Get’s Bet.

 

3.Retragere minimă Get’s Bet și alte informații utile

Mai devreme sau mai târziu vei dori să efectuezi și o retragere de bani la Get’s Bet. Ca și în cazul depunerilor, avem aceleași metode de plată:

 • carduri de credit / debit – retragerea minimă este de 20RON, iar cea maximă de 10,000RON. Agenția nu percepe nici un comision, însă există posibilitatea să fii taxat cu o sumă modică de către instituția ta bancară. De exemplu eu la Banca Transilvania sunt taxat cu suma de 6RON. Retragerea durează de obicei 2-5 zile lucrătoare.
 • retrageri direct din agenții – retragerea minimă este de 10RON, iar cea maximă de 10,000RON. Nu sunt percepute comisioane de nici un fel. De regulă, procesarea cererilor de retragere se efectuează în următoarea zi lucrătoare. Detalii găsești mai jos.

Deci  la Get’s Bet retragerea minimă este aceeași ca și depunerea minimă, fără diferențe.

 

4.Cum solicit la Get’s Bet retrageri de bani?

 • Loghează-te pe contul de pariuri și accesează ”Contul meu” – ”Retragere”.
 • Selectează metode de plată dorită și apasă pe butonul ”Retrage”.
 • Urmează indicațiile specifice metodei de plată aleasă.


Cum retrag la Get’s Bet cu cardul?

Poți retrage bani pe card doar dacă ai efectuat inițial o depunere cu același card. De asemenea, e posibil să trebuiască să trimiți staff-ului copii după card înainte de a îl putea utiliza pentru o retragere. Odată ce cardul este autorizat, tot ce ai de făcut este să îl selectezi (datele vor fi salvate automat la momentul depunerii) și să introduci codul CVV (ultimele 3 cifre de pe spatele cardului). Fondurile vor fi transferate în aproximativ 2-5 zile lucrătoare.

 

Cum retrag din locații stradale Get’s Bet?

Spre deosebire de depuneri, va trebui întâi să programezi o retragere de pe site. Aici vei avea de introdus suma pe care vrei să o scoți, dar și sucursala din care intenționezi să ridici banii. Va trebui să aștepți o confirmare a retragerii (de obicei vine în următoarea zi lucrătoare), după care te poți deplasa la respectiva sucursală cu buletinul pentru a ridica suma solicitată anterior. Deci nu este deloc greu să soliciți retrageri de bani la  Get’s Bet.

Deschide cont și efectuează un depozit la una din casele de pariuri online recomandate de Pariurix.com!

Depuneri și retrageri de bani la Get’s Bet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 20 instant
Transfer bancar


Skrill


Neteller


Paysafecard


4 utilizatori au ales Get's Bet

Pariezi aici ?

Discutii