Pariuri live la Get’s Bet

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Se merită să plasăm pariuri live la Get’s Bet, sau vom fi dezamăgiți de oferta și serviciile oferite? Este o întrebare foarte bună ținând cont că majoritatea agențiilor de pariuri sportive venite din offline în online stau destul de prost pe partea de live betting. Dar este oare acesta și cazul lui Get’s Bet? Hai să aflăm!
 

Ce vei găsi în această secțiune?

 1. Aspecte tehnice despre platforma Get’s Bet Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Get’s Bet – ce acoperă aceasta?
 3. Get’s Bet Live - Alte servicii disponibile
 4. Concluzii finale

 

1.Aspecte tehnice despre platforma Get’s Bet Live Betting

Primul lucru care mi-a sărit în ochi este faptul că Get’s Bet folosește aceeași platformă de pariuri live ca și Netbet.ro, ceea ce înseamnă că există o asemănare foarte mare între cele două agenții, atât din perspective tehnice, cât și ca ofertă sportivă. Dar să le luăm pe rând.

Deoarece această recenzie este scrisă la doar câteva zile după lansarea platformei de live betting Get’s Bet, nu prea am avut ocazia să testez foarte mult platforma live. Dar din ce am putut constata, pariurile sunt plasate destul de rapid, cotele nu sunt blocate foarte des (dar de exemplu Unibet.ro stă mai bine la acest capitol), iar câștigurile sunt plătite într-un timp decent. Totuși parcă mai mare încredere aș avea să joc la Netbet.ro, unde știu că au această platformă de ani buni și au avut timp suficient să mai repare eventuale bug-uri sau probleme.

Joacă la pariuri live chiar acum! Acestea sunt agențiile cele mai bune pentru live betting!

 

2.Oferta de pariuri live Get’s Bet – ce acoperă aceasta?

Inevitabil am comparat de mai multe ori oferta de pariuri live Get’s Bet cu cea de pariuri live de la Netbet.ro, și de fiecare dată cele două oferte erau aproape identice (cu foarte mici diferențe, de regulă în favoarea celor de la Netbet).

Dar nu mă înțelege greșit. Nu e deloc rău că ofertele sunt foarte asemănătoare. Netbet are în multe momente cea mai bogată ofertă de pariuri live de pe piață, ceea ce înseamnă că acum și  Get’s Bet o are! Și sigur e mai bine așa, decât să ne lovim de o situație pe care am tot văzut-o la casele de pariuri venite din offline în online. Majoritatea au o ofertă live foarte modestă și asemănătoare cu cea din locațiile stradale, astfel încât sunt evitate de majoritatea iubitorilor de pariuri live.

Dar cu ce vine mai exact oferta live Get’s Bet? În primul rând sunt acoperite multe sporturi secundare, cum ar fi eSports, bowls, crichet, futsal sau tenis de masă. În al doilea rând, la orice meci mediocru de fotbal tot vei găsi câteva zeci de opțiuni de pariere. Am fost plăcut surprins să găsesc pariuri pe cornere la o partidă dintr-o ligă inferioară din Australia.

 

Fast Markets – pariuri rapide la Get’s Bet

Description: C:UsersMariusDesktop	oate folderele mutate aici
ecenzii case de pariuri onlinegets bet8. pariuri-rapide.png

La aceeași partidă din Australia mi-a sărit în ochi și o secțiune de pariuri intitulată ”Fast markets” prin care puteam plasa pariuri pe intervale de 60 de secunde sau de 5 minute. Ce fel de pariuri? De toate : pe goluri, cornere, lovituri libere, aut-uri de poartă, aruncări de la margine etc.Totuși nu te aștepta să poți plasa pariuri pe exact următorul minut, așa cum se întâmplă la Unibet prin intermediul opțiunii de Action Betting, ci mai degrabă la ce se va întâmpla peste 3 minute (în minutul 45 poți paria pe minutul 47 sau 48). Deci este cam ca la loterie, depinzi strict de noroc.

Și la tenis este oferită facilitatea de ”Fast Markets”.Aici poți paria pe câștigătorul fiecărui punct al game-ului în desfășurare din setul curent sau pe scorul exact al următorului game.

Description: C:UsersMariusDesktop	oate folderele mutate aici
ecenzii case de pariuri onlinegets bet8. fast-markets-2.png

 

3.Get’s Bet Live - Alte servicii disponibile

Get’s Bet TV – este oferit un serviciu de live streaming?

Din păcate nu! Acesta este unul din minusurile principale ale acestui serviciu de live betting, mai ales că platforma similară de la Netbet pune la dispoziția clienților posibilitatea de a urmări meciuri live online direct de pe pagina de pariuri. Iar mai mult decât atât, acolo poți urmări meciurile live video nu doar de pe PC, ci și de pe mobil (detalii aici).


Posibilitatea de a adăuga meciurile și opțiunile dorite la favorite

Unul din lucrurile care îmi plac la pagina de pariuri live de la getsbet.ro este faptul că pot adăuga la favorite atât meciurile care mă interesează, cât și piețele de pariuri pe care joc frecvent. Așa că nu trebuie să le caut prin ofertă de fiecare dată, aspect important când vorbim de live betting, deoarece orice secundă contează.


Centru de statistici live

În partea dreaptă a paginii vei vedea un ”Match Tracker” care îți arată ce se întâmplă pe teren : cine are posesie, când e un atac periculos, minutele în care s-a marcat etc. Din păcate la meciuri mai puțin importante nu vei putea vedea informații precum raportul total al posesiei sau numărul de cornere.

Description: C:UsersMariusDesktop	oate folderele mutate aici
ecenzii case de pariuri onlinegets bet6. centru-live.png

 

Get’s Bet live score

Este oferit și un serviciu de scoruri live ce poate fi accesat de pe pagina de Sporturi, prin intermediul ultimului meniu din partea dreaptă (meniul ”Informații”). Tot acolo vei găsi și alte unelte ajutătoare pentru pariori precum ”Statistici” sau ”Rezultate”.

 

Program meciuri live la Get’s Bet

Site-ul de pariuri sportive getsbet.ro pune la dispoziția pariorilor și un program de meciuri live prin care poți vedea din avans ce partide urmează să fie disponibile pentru live betting în orele sau zilele următoare.

Description: C:UsersMariusDesktop	oate folderele mutate aici
ecenzii case de pariuri onlinegets bet8. program-meciuri-live.png

 

4.Concluzii finale

Platforma de pariuri live Get’s Bet nu vine cu nimic nou față de platforma similară Nebet, ci din contră are un minus important – lipsa transmisiunilor live video. Iar atunci inevitabil trebuie să îmi pun următoarea întrebare : de ce un pasionat de pariuri live ar alege să joace aici, și nu la Netbet.ro? Vorbim de o agenție care oricum are această platformă cu mult înaintea celor de la Get’s Bet, deci au avut timp suficient să o îmbunătățească și să repare eventuale bug-uri și probleme.

4 utilizatori au ales Get's Bet

Pariezi aici ?

Discutii