Opțiunea de cash out la Get’s Bet Get's Bet

Opțiunea de cash out la Get’s Bet

Opțiunea de Cash Out (închidere pariu) devine din ce în ce mai populară în rândul pariorilor, astfel încât în ziua de astăzi ea a fost implementată la aproape toate casele de pariuri online. Get’s Bet nu este nici ea vreo excepție, însă rămâne de văzut dacă această opțiune se ridică la standardele impuse de casele de pariuri mai consacrate.


Ce este opțiunea de cash out la Get’s Bet?

Opțiunea de cash out îți permite să închizi pariuri aflate în desfășurare pentru a îți securiza câștigurile. Practic poți închide un pariu care nu este decis, iar în acel moment iei automat o anumită sumă de bani indiferent de ce se întâmplă ulterior în meci. Suma exactă oferită este influențată de șansele de câștig pe care le are biletul tău de pariuri în acel moment. Să luăm câteva exemple:

  • Exemplu 1 : Ai pariat 100RON că Dinamo învinge pe Craiova, dar în minutul 60 scorul este de 0:0, iar desfășurarea meciului te face să crezi că ai putea pierde pariul. Agenția îți oferă 70RON în acel moment, iar tu decizi să dai cash out. Astfel vei lua automat cei 70RON indiferent ce se întâmplă în meci până la final.
  • Exemplu 2 : Ai jucat pe 20RON un bilet cu 8 meciuri, și ți-au ieșit primele 7. În acest moment Get’s Bet îți oferă 450RON la cash out, iar tu decizi să nu te riști. Închizi pariul, iar astfel nu mai depinzi de ultima partidă.


Cum pot închide pariuri la Get’s Bet?

Atâta timp cât ai pariuri aflate în desfășurare, biletul virtual din partea dreaptă a site-ului va conține două tab-uri : Bilet și Pariurile mele. Dă click pe ”Pariurile mele”, iar aici vei vedea o listă cu toate biletele care nu sunt încă decise. Nu toate pariurile pot fi închise la Get’s Bet, însă în dreptul celor la care există această facilitate vei vedea un buton ”Cash Out” pe care scrie și suma pe care o poți încasa în acel moment. Tot ce ai de făcut este să apeși pe buton, iar banii sunt ai tăi!

 

Ce pariuri pot închide la Get’s Bet?

Din ce am testat până acum, pot spune că merg închise atât pariuri single cât și multiple, indiferent dacă au fost jucate pre-meci sau live. Opțiunea nu este însă disponibilă mereu la meciuri mai puțin importante, și nici la opțiuni de pariere secundare. De exemplu mie nu mi-a fost oferită posibilitatea de a da cash out la handicapuri europene și asiatice, la peste/sub puncte și goluri, la pariuri de tipul Each Way, și nici la pariuri de tipul forecast / tricast la cursele de cai / câini.

4 utilizatori au ales Get's Bet

Pariezi aici ?

Discutii