Get's Bet - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Pariuri de pe mobil la Get’s Bet

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

În ziua de astăzi aproape toate casele de pariuri online oferă posibilitatea de a plasa pariuri de pe telefon sau tabletă, iar Get’s Bet nu este nici ea vreo excepție.

Dar este  oferită o aplicație Get’s Bet pentru a putea paria în cele mai bune condiții posibile? Sau măcar este site-ul optimizat suficient de bine încât să compenseze pentru lipsa unei aplicații? Hai să aflăm și să vedem exact dacă merită sau nu să plasăm pariuri din mers la Get’s Bet.
 

Cum joc la pariuri de pe mobil la Get’s Bet?

Din păcate la momentul scrierii acestei recenzii nu era oferită o aplicație de pariuri Get’s Bet nici pentru IOS și nici pentru Android, deci singura modalitate de a plasa pariuri din mers este direct de pe site. Acesta este optimizat pentru dispozitive mobile, dar chiar și așa se simte lipsa unui Getsbet App.

Nu avem posibilitatea de a rămâne logați pe cont o perioadă mai lungă de timp, nu putem primi notificări pe ecranul principal, și nici nu avem opțiuni de personalizare. Iar dacă vrei să joci la pariuri live, vei constata rapid că platforma nu merge la fel de bine cum ar fi mers din cadrul unei aplicații.

Acestea sunt cele mai bune case de pariuri online de pe telefon și tabletă! Tu pe care o alegi?

Pe de altă parte sunt oferite toate facilitățile disponibile pe PC. Oferta sportivă este aceeași (atât pre-meci cât și live), poți aplica pentru diferite oferte promoționale, poți da cash out, și poți chiar să contactezi serviciul de live chat.

Grafica este și ea una similară cu cea pentru PC, astfel încât te vei obișnui rapid cu aceasta. Pentru moment nu are rost să aprofundăm subiectul pentru că nu sunt prea multe de spus. Dacă în viitorul apropiat va fi oferită o aplicație  Get’s Bet pentru mobil (destul de probabil ținând cont că am scris aceste rânduri la câteva zile după lansarea platformei de pariuri online), atunci vom reveni cu o recenzie ceva mai amănunțită.

4 utilizatori au ales Get's Bet

Pariezi aici ?

Discutii